Chaos Is Me Posted Monday at 02:43 PM Share Posted Monday at 02:43 PM Šta sad? Naravno protiv opozicije, a za normalnu & pristojnu Srbiju poput Đuke i Jovanova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted Monday at 02:59 PM Share Posted Monday at 02:59 PM Branabic: Srbija je pobedila ...mislis sigurno je bio neki sport na medjunarodnom nivou ali u ne, u sred skupstine - Srbija je pobedila Zvuci gubitnicki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Monday at 03:46 PM Share Posted Monday at 03:46 PM 2 hours ago, Selina said: Jedina je nezgodacija sto covek nije to tako rekao. Euronews je poslušao ceo snimak sa tribine koji je dostupan na Fejsbuk profilu festivala „Rebedu“. Gruhonjić je, u vezi sa Dinkom Šakićem, izjavio sledeće: Gruhonjić: Meni se penju to tom rodoslovnom stablu pa ne mogu nikako da skontaju od kojih sam pa su mi čak izmislili i ime Sabahudin, iako ja imam jedno lepo ime, Dinko, kao Dinko Šakić. Pero Mrnarević (moderator tribine): Spominjali smo ga juče (Šakića). Gruhonjić: Štrecao sam se juče te Dinko te Dinko ja dižem glavu. Ali eto, nisu se setili, nije im mašta dobacila dotle nego su mi morali Sabahudina dati. Ja sam replicirao peekosu na njegovu opasku da napad na gruhonjica nema veze sa njegovom nacionalnoscu i dao prvi link koji mi se pojavio na Google sa tekstom čiju matricu ponavljaju svi režimski i desnixarksi mediji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Monday at 04:48 PM Share Posted Monday at 04:48 PM 2 hours ago, Chaos Is Me said: Šta sad? Naravno protiv opozicije, a za normalnu & pristojnu Srbiju poput Đuke i Jovanova. I dobrog coveka Glisica koji pleni svojom dobrotom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted Monday at 04:58 PM Share Posted Monday at 04:58 PM 4 hours ago, berti said: Vucic hoce po svaku cenu da raspise vanredne izbore. Tako hoce da pobegne od ove zajebane situacije za njega zbog novosadske tragedije i svega sto je ona povukla. Hoce da skrene fokus sa toga i da nas zamlacuje obecanjima i samohvalisanjem u vezi toga šta je sve on uradio. Napravio je sukob u skupstini i sada ce da krene sa lajanjem da ova skupstina nije dostojna Srbije i da su izbori nuzni. Opozicija ne sme to da dozvoli, ne sme da mu se da da se izvuce kroz iglene uši. Samo što mi moramo da pobedimo Vučića na izborima, ili da barem bude tesno. Tek onda će njegov režim ući u završnu fazu i može biti smaknut posle borbe na ulici. Poštene izbore svakako nećemo imati, ni sad, ni ikad dok je na vlasti. Ali nema druge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted Monday at 05:21 PM Share Posted Monday at 05:21 PM 5 hours ago, Constantin said: Na transparentu inače piše nešto kao " Žuti lopovi hoće rat, Srbija hoće rad" ....kreatori ovoga su poslanici SNS Nadvlačile su transparent kao konop u "Jadranskim susretima".. Ovo je dobro. Dođeš na posao, pošibaš se s kolegama i nikom ništa.... Posle makljaže svi na pivo u skupštinski restoran 😂. Zanimljivo bi bilo da ovo postane normalnost u svim firmama, fabrikama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Monday at 05:47 PM Share Posted Monday at 05:47 PM (edited) Da li vam se cini da je potpuno fascinantno kako ovi SNS kulovi isticu najgore ljude da vrse javne funkcije? Gledam sada na N1 prenos sednice Odbora za kulturu i informisanje, i to sto demonstrira neka mala carapanka, koja misli da i u stvarnom svetu necim moze da presedava, a da to nije savet za upravljanje trafikom. Karikatura prekida Lutovca, na jedan sasvim bezobrazan nacin, pokazuje takav stepen nerazumevanja prema drugim ljudima, tako da to lici na potpunu osvetu, samo se ne zna za sta. Evo ga sada i Bakarec, pokusava da se jos vise uvuce u anus onog tamo, ..ma strasno. Ovakvi ljudi do skoro nisu postojali, ovo je sve Milosevicko - Seseljvsko - avavovski sistem, a narocito njihov pogled na svet stvorio. Mada moram reci, da je cak i propalica kao Milosevic za ove bio cisti gospodin. Gledajte ako imate kad (i zivce). Edited Monday at 05:48 PM by Edinburgh 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Monday at 06:15 PM Share Posted Monday at 06:15 PM Baraba 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 06:56 PM Share Posted Monday at 06:56 PM Neverovatna je njihova bahatost. Kao da su uvereni da će ovo večito trajati, otimaj, otimaj i samo otimaj, pljuj, hapsi, maltretiraj...Ne može nam niko ništa. Ako i ne potraje, uvereni su da neće odgovarati. Možda kad dođu neka bolja vremena i neće odgovarati mnogi od njih, ali sam uveren da sve ovo što rade nosi neko prokletstvo, da će im viša sila naplatiti račun. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted Monday at 07:29 PM Share Posted Monday at 07:29 PM 31 minutes ago, Volter said: Neverovatna je njihova bahatost. Kao da su uvereni da će ovo večito trajati, otimaj, otimaj i samo otimaj, pljuj, hapsi, maltretiraj...Ne može nam niko ništa. Ako i ne potraje, uvereni su da neće odgovarati. Možda kad dođu neka bolja vremena i neće odgovarati mnogi od njih, ali sam uveren da sve ovo što rade nosi neko prokletstvo, da će im viša sila naplatiti račun. Smatraju da je visa sila na njihovoj strani jer su njeni zemaljski predstavnici na partijskom kazanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 07:51 PM Share Posted Monday at 07:51 PM Lako je kada imas medije da ispinujes kako je samo opozicija kriva za sve ovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 08:52 PM Share Posted Monday at 08:52 PM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 09:02 PM Share Posted Monday at 09:02 PM Nazvati ove govnima je uvreda za nesvarene ostatke hrane. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 09:06 PM Share Posted Monday at 09:06 PM 12 minutes ago, DameTime said: Djuka bizon u ulozi Djose Btw x1.25 je jos jaci utisak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Monday at 09:28 PM Share Posted Monday at 09:28 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Lako je kada imas medije da ispinujes kako je samo opozicija kriva za sve ovo.... Za ovaj današnji cirkus im nije baš bitan PTC sa sve Pinkom u paketu. Pošto bar pola od provodi više vremena na Tnjiterima i sličnim glupostima, verujem da su videli najavu ex-radikala da će biti tuče. Umesto da to iskoriste, da bojkotuju sednicu ili da jednostavno stanu ispred govornice ili da bar stoje u poslaničkim foteljama, oni se primili k'o mladi majmuni. Mogli su lepo da kolektivno istupe iz kojekakvih odbora koji sarađuju sa svetom, što bi bila ozbiljna šamarčina, a što im ne bi ugrozilo duple plate i dnevnice. Niko ih nije terao da se mlate oko transparenata na spratu, što može samo da stvori utisak da su svi isti. Mogli su bar malo da glume, pa da počnu da padaju i kmeče od bola kada su ih pesničili radikali, za šta su imali vremena da se pripreme, a ne da učestvuju u svinjcu. Koliki kreten treba da budeš da ti ex-radikal najavi tuču, da lično najaviš da ćeš od sednice napraviti cirkus i da padneš na tu foru? Biće da je onaj Bačulov u pravu, ali ne zato što se za poteze saznalo jer se sve to prisluškuje, nego zbog toga što su dobrovoljno pristali da učestvuju u cirkusu u kome su se pokazali kao klovnovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Monday at 10:17 PM Share Posted Monday at 10:17 PM Inače, kad smo kod Igora Bečića, ovog što pokušava da otme Mariniki ovo čime je prskala govnare, njemu je 2009. u hodniku skupštine nos razbio Srboljub Živanović. Sećate se Srboljuba koga je Toma počupao za kosu jer mu je pomenuo ženu kad je prolazio pored njega. To je bio onaj period kad su se radikali popičkali. Sećam se prenosa te skupštine i kad Toma uvodi Bečića krvavog nosa. Srboljub ga dobro nab'o. Pisale su novine da je njega i tast pretukao. Ovaj put je dobro prošao, iako je ponovo tražio batine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Monday at 11:07 PM Share Posted Monday at 11:07 PM Bacio Šešeljev potrčko i službin saradnik rovca,opozicioni forumaši prvaci skočili da se uhvate. Neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastir Posted Tuesday at 12:02 AM Share Posted Tuesday at 12:02 AM 9 hours ago, McLeod said: Baculov se meni ne svidja, on je bas ovako sa strane tipican ubaceni element. Jasno je da ih prate i prisluskuju, ali kako ovo izdejstvovati a da se nisu dogovorili? Poznavao sam mu brata, Zorana, isto smo godiste, u neko vreme ( oko 2010 godine), nije mi delovalo kao los covek, ali svasta se tu izdesavalo, trenutno stanje je da je on ( Zoran ) kupljen, to je 1/1, Misa se ogradio od toga ali nisam siguran koliko je to iskreno, smrdi mi na trojanca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 12:19 AM Share Posted Tuesday at 12:19 AM 15 minutes ago, Pastir said: Poznavao sam mu brata, Zorana, isto smo godiste, u neko vreme ( oko 2010 godine), nije mi delovalo kao los covek, ali svasta se tu izdesavalo, trenutno stanje je da je on ( Zoran ) kupljen, to je 1/1, Misa se ogradio od toga ali nisam siguran koliko je to iskreno, smrdi mi na trojanca... Ne bih da spekulisem ko je kupljen ko nije, u krajnjem slucaju to nije ni previse vazno, indikativno je da apsolutno ne mogu da se koordinisu iz nepoznatih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Tuesday at 06:50 AM Share Posted Tuesday at 06:50 AM Negde je izasao podatak da 90 posto opozicionih poslanika nema drugi posao, skupstina im je jedino radno mesto. Naravno da im se ne napusta ovakav lagan, a i pristojan novac i privilegije. Umesto da se odmah napusti parlament, svi odbori, sve na lokalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Tuesday at 08:10 AM Share Posted Tuesday at 08:10 AM 1 hour ago, berti said: Negde je izasao podatak da 90 posto opozicionih poslanika nema drugi posao, skupstina im je jedino radno mesto. Naravno da im se ne napusta ovakav lagan, a i pristojan novac i privilegije. Umesto da se odmah napusti parlament, svi odbori, sve na lokalu... Wow, kakvo botovanje. Ono, kao usputno pišanje po opoziciji praveći ih lenjim oportunistima koji žive na grbači zabrinutog naroda, kroz argument "negde je izašao podatak" / "negde sam čuo"... što se svodi na klasično "keve mi" tačnije "svisuistiamojeopozicijagora". Evo ja ću da ti kažem gde si pročitao - u Informeru, Kuriru, javili na Pinku, bilo na jednom od Vučićevih obraćanja narodu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Tuesday at 08:29 AM Share Posted Tuesday at 08:29 AM Da rade drugi posao bilo bi - promena vlasti im je hobi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 08:32 AM Share Posted Tuesday at 08:32 AM 1 hour ago, berti said: Umesto da se odmah napusti parlament, svi odbori, sve na lokalu... Da napuste sve i šta onda? Šta nam to tačno donosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 08:35 AM Share Posted Tuesday at 08:35 AM Nisam ja tako shvatio Bertijev upis. Koliko god meni to grozno zvucao, i moj idol, Zoran Djindjic, imao je poneke obicne sekicese i oportuniste u svom okruzenju, nazalost. Tako da svakako nisu svi u opoziciji ni posteni ni moralni ljudi. Nije mi tesko da zamislim da postoje ljudi u opozicionim klupama koji su po svojstvima isti SNS-ovci. Sto se tice ovoga "svi su isti", Vucic nam je pokazao da nisu svi isti. Koliko god sam mrzeo Tadica zbog ozivljavanja SPS-a, ovo sad je sto puta gore od svega do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Tuesday at 08:36 AM Share Posted Tuesday at 08:36 AM To je komplikovana priča i nije da nismo već imali nekoliko iteracija tog scenarija. Bojkot ovde daje slabe rezultate, a Zapad ne vrši praktično nikakav pritisak, čak im olakšava funkcionisanje - već tolerišu fašističke i autokratske režime u samoj EU, zabole ih za neki pičkovac na Balkanu. Ni narod se nešto posebno ne potresa - može biti i gore pričica. Imali smo već tu fazu i nemam utisak da ih je uzbudila kao ova sada. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts