erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 3 1 1 3 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, Green23 said: Ovo je kraj. Istovremeno smo postavili twitt, doduše ja na twmi o Kosovu. Ide istovetni komentar, dobro je što su lepo i pristojno smotali zastavu i ostavili je unutar zgrade....trebati će opet 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Komšika urla u telefon, kupila mi puter na akciji u Lidlu, kaze da stavim kafu, stiže sa plenom pa da uzivamo u mirisu danskog putera....pa se preslisavam, koju to aplikaciju velikih supermarketa jos nemam na telefonu, koji to katalog sa akcijskim cenama nisam pokupila i koliko to necu uštedeti do sledeće penzije i kad sve to složim u glavi pa bacim pogled na ekran televizora i pomislim koliko košta ova manifestacija moj je najveci...miting, javljaju mi se Terazije, nekakve ideje o vešanju.....izvesnih....a baš su se lepo okupili u skupstini....ne bi morao Bakić da ih jiri po ulicama.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 12 minutes ago, erwin said: Probija se novo dno iz sata u sat, taj neki fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Evo taman iz zemuna stiže jedan oblačić da ih malo zapiša (ako ne strese sve ovde, šaraj malo!) Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 (edited) Krol na Pinku: Quote Pored svih izazova i događanja koja su zadesila Srbiju proteklih nedelja istraživanja pokazuju da predsednik Aleksandar Vučić beleži rekordni rejting i poverenje građana Srbije Edited May 26, 2023 by erwin 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Nema ga [mention=118]Kronostime[/mention] od jutros. Kronose, ako te vidim negde oko bine, dolazim ti u goste nedelju dana, pa ti vidi...bankrotiraćeš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 13 minutes ago, erwin said: E to je Srbija a mi smo manjina. Fucking end of discussion finally! :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Tu je i "dete Danilo" (25). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Bogami skupio je dosta naroda Vučić na kraju. Jedino što se ponovo baš namrčilo deluje mi ovako sa prozora da bi mogla uskoro ponovo da krene kiša. Makar nešto 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Danas u Belom Gradu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 (edited) 5 minutes ago, nemanjaol said: Bogami skupio je dosta naroda Vučić na kraju. Dovukao. Ima ih još, ljudi i dalje masovno dolaze na skup Brankovim mostom. Edited May 26, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 4 minutes ago, nemanjaol said: Bogami skupio je dosta naroda Vučić na kraju. Ovo bi se moglo napisati da su ljudi svojom voljom tamo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 5 minutes ago, nemanjaol said: Bogami skupio je dosta naroda Vučić na kraju. Jedino što se ponovo baš namrčilo deluje mi ovako sa prozora da bi mogla uskoro ponovo da krene kiša. Makar nešto 😄 Mnogo manje od očekivanog i najavljivanog, ja bih rekao tek nešto više nego proslog petka. Dosta rastrkano, Bulevar i Takovska solidno prazni. I to sa kakvom logistikom, CG, Bosnom, Makedonijom, svakom opštinom u Srbiji, autobusima, naknadama, pretnjama.. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ide malo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Što se tiče podrške, Vučiću je mnogo važniji onaj par američkih senatora od juče, nego ovi mučenici koji su izloženi munjama i gromovima. On zna da ga ta svetina nije ni dovela na vlast, kao i da ga neće ni sačuvati na vlasti kada SAD okrenu ploču. Ti ljudi su kula od karata i potez bezmsila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Solidno grmi u centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Ma dobro ljudi, prepešačio sam stotine kilometara na protestima od kako je ovaj na vlasti, ne morate mene da ubeđujete da ih je naterao 🙂 Samo komentarišem ima dosta ljudi tamo i još ih stiže, videćemo još konačan rezultat, ja sam se nadao da će biti možda i neki fijasko tu potencijalno. Ono što je kul je što izgleda da stvarno stiže nevreme, kreće opasno da grmi i to relativno blizu skupštine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Pljusak,a? Ako. Neka iskisnu..neka kiša bar malo spere sramotu sa ulica.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 (edited) Nikako da prikažu kakva je situacija u parku. Kad vidim tamo stanje daću svoju procenu temeljenu na decenijama protetvovanja. Ono što vidimo put+deo parka do pešačke staze je neki standard protestvovanja i to je 25-35k zavisno od gustine mase. U Park može da stane još dva puta toliko maksimum. U NS pada žestoko, ako ovo ide ka BG biće kiše tokom celog mitinga. Možda ga i odlože za sat. Edited May 26, 2023 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: Pljusak,a? Ako. Neka iskisnu..neka kiša bar malo spere sramotu sa ulica.. Nece oprat sramotu i bruku sa obraza 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 21 minutes ago, JohnnyDragon said: E to je Srbija a mi smo manjina. Fucking end of discussion finally! :)))) Ovo je jedan od ciljeva cele ove predstave - mi smo manjina, sto izlaziti na izbore (ne kazem da ti to mislis, nego da je cilj da to pomisle potencijalni biraci) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Tooooooooooo kiso, udri! Polivaj! Operi! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts