Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Ryu said:

Neću se naljutiti Druže Crni, kao što se nisam naljutio ni prošloga puta. Jedino mogu da se naljutim što nisi napisao nešto malo opširnije o najnovijem All Quiet on the Western Front : )

Skoro se održavala tribina studenata na Filozofskom fakultetu u Nišu sa temom Ruska intervencija u Ukrajini. Već sam naslov okupljanja izaziva epistemološku polemiku. Ono što želim da kažem jeste da su studenti produkt vremena u kojem živimo. Kao što i među svim uzrastima ljudi imamo podele po različitim osnovama. Takođe, jedino je FPN organizovao dijalog između profesora iz Beograda i profesora iz Prištine, koji je na žalost otkazan. Ja nisam primetio do sada da je neki institut ili fakultet makar pokušao nešto slično. I opet, to je produkt vremena u kojem živimo. Od 2000 (možda sam malo promašio broj) studenata svih godina i nivoa studija, mislim da je i dalje proporcionalno mali broj onih na koje si ti mislio.

NIje sve gotovo. Evo vesti: https://insajder.net/teme/skup-podrske-profesorima-fpn-nasa-obaveza-je-da-dignemo-glas-protiv-pretnji-i-zastrasivanja-video

Posted (edited)

Prelako je zbuniti srpsko javno mnjenje koje ‘neda Kosovo’. Oni zamisljaju taj cin gde taj papirus stoji ispred Vucica, a on onim penkalom iz Vasingtona potpisuje na sest mesta, u direktnom tv prenosu. 

Ako nema potpisa guscijim perom i krvlju, nema ni nezavisnog Kosova bato. 

Ali nisu uzeli u obzir te transakcije koje se odvijaju putem 2 way digitalizacije, face recognition ap-ova, vodenih zigova koji nestaju za pola sata i pin kodova i ostalih suptilnijih vidova autorizacije. 

Edited by Olosh iz Junkovca
  • Ha-ha 3
Posted
6 hours ago, erwin said:

Ja sam čak ubeđen da ovde AV nije intervenisao, već taj koji treba da podigne krivičnu prijavu “neće da se zamera” sam od sebe.

• Like 2
Posted
1 hour ago, freethrow said:

Ukoliko ne biste izručili Putina, da li biste izručili Lavrova ili Vulina?

Vulina nikada ne bih isporucio - on je nacionalno blago

Posted (edited)
12 minutes ago, ters said:

Vulina nikada ne bih isporucio - on je nacionalno blago

Ja sam ga isporučio sinoć, a đubretari ga jutros odneli :wink2:

Svaka čast komunalnoj firmi, bili su ekspeditivni :lol_2:

Edited by DJ_Vasa
Posted
9 hours ago, DJ_Vasa said:

Ja sam ga isporučio sinoć, a đubretari ga jutros odneli :wink2:

Kao organski otpad ili kao šut? 

• Ha-ha 1
Posted
22 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Svim zatečenim da se podeli ipo autobuska karta do Prizrena da ne čekaju dogodine nego nek skoknu odma da tamo održe miting

Pobegli bi jos na Autokomandi.

:default_coffee:

Posted

Oni to verovatno tako i vide "na rados" al za njih, jer su i od toga i od kosova napravili mitove na kojima jasu dok normalni ljudi imaju ptsd ali ne zbog NATO intervencije, nego zbog takvih i svega sto oni simbolizuju, i narocito zbog toga sto jos uvek ista... jedu i posle evo uskoro 40 godina, umesto da budu uludnicama. Ne politicari, takvima je opis radnog mesta da jedu... nego svi koji ih odrzavaju. Siroka masa narocito. Uuuuu... ludnice :roflmao:

Cuj, zli NATO, milosrdni anđeli, nepravda, vecita ozlojeđenost na ceo svet, oprem dobro. Nisu oni kako treba, to je njihov problem, ne NATO. Takvima su duse bolesne i vecito sebe vide kao zrtvu i zato se nikad neve promeniti. Osramotili su sve cega su se dotakli. Onaj je bio u pravu, ljudi bez etike, bez morala, bez vere, i bez zakona. Beskorisna masa.

• Like 3
  • Love 3