Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Sector said:

Gotovo je ovo. 

jasno je da se zezaš ali iznova mi je fascinantno koliko je žilava a staložena bursa, ne impresionira njih ništa, niti su u banani kada gube

• Like 1
Posted (edited)

Endruz je rovit a dave ga kao zmia žabu. 

Već sad imaju 4-5 izgubljenih lopti jer su im provalili linije dodavanja.

Edited by Wingwalker
Posted
9 minutes ago, uini said:

jasno je da se zezaš ali iznova mi je fascinantno koliko je žilava a staložena bursa, ne impresionira njih ništa, niti su u banani kada gube

Zezo sam se ali sad stvarno mislim da su im šanse mizerne. Prosto ne mogu da pariraju u reketu a spoljna artiljerija im je uštopovana. 

Posted

Imas tanku ekipu Burse koja dosta zavisi od startera i onda dodje Ana Panter i sudi dvojici od tih startera po 2 faula u prva dva minuta utakmice ka da je u pitanju 3 kolo EC a ne jebeno finale. Pusti jadna da se igra.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Panterka nema veze sa suđenjem (dokazano hiljadu puta) ali očigledno je guraju jer je politički podobna. 

Al uvek zna za koga da navlači.

• Like 1
Posted

Jedini razlog sto nije vise razlike je sto Virtus nije dobro iskoristio ovolike extra posjede iz OREB i 11 TO za poluvrijeme Burse. Needham jos neki kurcev all-Eurocup team bek i za 5 minuta mu sudili 4 faula. Sad zamisli da se to desi u nekom NBA plejofu u 7 utakmici. 

Posted (edited)
10 minutes ago, Sector said:

Panterka nema veze sa suđenjem...očigledno je guraju jer je politički podobna. 

sej no mor...

il_794xN.1768254154_p9o0.jpg

Edited by Wingwalker
Posted
4 minutes ago, MrTwister said:

Needham jos neki kurcev all-Eurocup team bek i za 5 minuta mu sudili 4 faula. Sad zamisli da se to desi u nekom NBA plejofu u 7 utakmici. 

desilo se pre par dana chris paulu, nije bila sedma ali eto 

nisam obratio paznju na prva dva ali ova poslednja mi se cine legit 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...