ćušpajz Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 sta radi trajche, cuje li se neko s'njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 4 hours ago, DameTIme said: The truth has been spoken! Kako se živciram na svaki komentar tipa "Kajri car, karakter" a lik je poznata ličnost sa u najmanju ruku problematičnim stavovima. Svoj karakter je pokazao odnosima u svakom timu u kom je bio. Sto jes, jes. Sreca pa su ostali dovoljno pametni inace liga ne bi mogla da se igra od zaraznih 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 14 hours ago, Darko said: Mora da je Pelinka uzeo užasni loš kokain kada je trejdovao za Russ-a. Kakav trejd, mila majko. Svakakvih trejdova je bilo, ali ovaj ozbiljno pretenduje da bude jedan od najgorih u istoriji po ekipu koja je projektovana da bude contender Zalosno i bedno je to sto Russ prikazuje ove sezone, hodajuci meme i turnover, pokretni Russtin a fool => to su takvi epski turnoveri gde mu lopta ispada nicim izazvana u aut kao sad protiv Hjustona, pogadjanja vrhova table (isto recently @Rockets) , gomila promasenih kucanja i to u vaznim trenucima --> na -3 u poslednja 2min i protiv BKN i protiv MEM nedavno, a da ne pricamo koliki je skretnicar&rupa u odbrani i da nema protivnickog beka koji ga nije izbusio i naigrao se protiv njega. Skandalozno igra budaletina, osetila priliku da nabija statse i i ovde to radi uspesno, verujem da bi ga rado trejdovali za bilo kakva 2 igraca koja imaju prosecan ljudski mozak kad bi ugovori mogli da se uklope i neko bio dovoljno drogiran da prihvati ovog vodozemnog isprdka. S druge strane, zelim da iskoristim priliku da cestitam 37mi rodjendan nasem Kingu, najvecem i najboljem kosarkasu u istoriji ovog prelepog sporta ❤️ Da uzivamo u magiji koliko jos traje.. 37 poena (8 trojki, izjednacen rekord karijere + 13sk + 7as) dan pred rodjus, nastavlja da dokazuje da je najbolji igrac u ligi i apsolutni vladar iste, MVP level, ali nazalost Kornjaca i ostali degenerici su uspeli i ovakvu partiju da mu pokvare. Svejedno, long live the King, nek padaju rekordi, Kareeme dolazimo i po tebe polako ali sigurno!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 (edited) Taman da ti dam plus @delgado, ali sprečio me drugi deo tvog posta Edited December 31, 2021 by Darko 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 1 hour ago, Darko said: Taman da ti dam plus @delgado, ali sprečio me drugi deo tvog posta ja sam u fazonu, nova godina je plus je rođoš delgadovom duhovnom ocu, plus nema jpga kako jordan povraća direktno u klonju, plus. ... sad nešto razmišljam, jordan bi mrtav pijan u poslednjim trenucima polu-svesti imao 6/6 ubačene povraćke sa midrangea, negde na metar od wc šolje cca 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Jbte LeBron ima 37 godina. E moj delgado, ostara se. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 ja sam u fazonu, nova godina je plus je rođoš delgadovom duhovnom ocu, plus nema jpga kako jordan povraća direktno u klonju, plus. ... sad nešto razmišljam, jordan bi mrtav pijan u poslednjim trenucima polu-svesti imao 6/6 ubačene povraćke sa midrangea, negde na metar od wc šolje ccaZatvorenih očiju naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Bas zbog toga sto se nevakcinisani nazivaju antivaks kretencinama mi ne pada na pamet da primim vakcinu i po cenu zivota. Svi kazu da je Kajri luda glava, a mozda i jeste luda u ovom sasvim ''normalnom'' svetu. To je vazda kompliment. 2 minutes ago, Luchifer89 said: 3 hours ago, uini said: ja sam u fazonu, nova godina je plus je rođoš delgadovom duhovnom ocu, plus nema jpga kako jordan povraća direktno u klonju, plus. ... sad nešto razmišljam, jordan bi mrtav pijan u poslednjim trenucima polu-svesti imao 6/6 ubačene povraćke sa midrangea, negde na metar od wc šolje cca Zatvorenih očiju naravno A pre toga kolut unapred, pa unazad, pa ispije kafu i sutne na kos. Ima samo 6 finala. Neozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 37 minutes ago, Dracarys said: Bas zbog toga sto se nevakcinisani nazivaju antivaks kretencinama mi ne pada na pamet da primim vakcinu i po cenu zivota. Zbog bolda se i zovu antivaks kretenčine, jer im je ponos važniji od života. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Ekipa, nema razloga da cekam 00 - svima zelim srecnu Novu, da bukvalno sve naj sto moze, da ste zdravi svi i da nastavimo i naredne godine ovde da pisemo kojestarije. Uzdravlje!!! 17 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Normalan covek ima 1000 zelja, a navijac Sakramenta samo jednu: Da Kingsi udju u PO. Srecna Nova, puno zdravlja, sve najjace. 12 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 28 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ekipa, nema razloga da cekam 00 - svima zelim srecnu Novu, da bukvalno sve naj sto moze, da ste zdravi svi i da nastavimo i naredne godine ovde da pisemo kojestarije. Uzdravlje!!! Nema razloga da čekaš ponoć kada Sunsi igraju u 19h po našem vremenu. Srećan Djokovic svima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 srecna nova svima, mnogo zdravlja u ovo ludo vreme pre svega, onda da nasi timovi budu sto je moguce bolji, a za ostalo cemo se snaci. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 4 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Zamalo da ode Lebron🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 (edited) Koliko smaraju ova ispevavanja himana bozegospode EDIT: Kakav nemach pojma je ovaj gdin asistent... Edited December 31, 2021 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Majko moja koja nakaradna igra Sunsa. Baš krvare oči. Mislim bolje da si ne ne kvarim novogodišnje slavlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 -30 od Seltiksa. Uf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Odoh ja slaviti, takav mazohist pak nisam. Za ovo gledati bih morao bit na jedno 5 praxitena. Sretna svima i uspješna Nova i puna zdravlja i šoldi 🥂🍾 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 7 minutes ago, Don Radonja said: -30 od Seltiksa. Uf. Кад Келти неког воде тријес разлике, то не казује о моћи Келта, већ немоћи противника. Колико ми је тешко да се поистовијетим с овогодишњим саставом. Толико одсуство хемије, смисла у игри, лидерства, вођења с клупе... Можда први меч ђе личе на тим Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 S obzirom da se Pho malo probudio, sudije postaju najveca tragedija ovog meca. Jos ce pho fanovi da prestanu da mi budu smesni sa svojom kuknjavom, blam je sta ovi sviraju. Payne inace bas tragedija, deluje kao da ni u EL ne bi mogao da igra, bas zalutao decko. Rumenige gori od njega, svaka odluka na terenu pogresna. Kapa dole Smartu, on deluje kao najvazniji igrac Kelta. Def im je vreme da trejduju jednog od dvojca Tatum/Brown i krenu da grade nesto novo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Booker ne postoji na terenu,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 payne odigrao jednu dobru sezonu, naplatio to i vratio se na ono sto je bio cele karijere. a rekacije na njegov ugovor i kako su ga sunsi zajebali je bilo bas smesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Derozan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts