Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

derozan se bas posrao po meni nakon ovosezonskih partija. bas sam mislio da je ovaj ugovor prevelik za njega i da su se zajebali zestoko sto su ga toliko platili. svakako ocekujem da ce u playoffu biti gori ali bez obzira na to nikad nisam mislio da ce ovako nositi bullse, evo i u februaru.

 

edit: paul isto.

Edited by gggggggg
Link to comment
Share on other sites

 

Ma pazite molim vas, samo da Janis ne bude opet MVP 😛 Čovek dominira na obe strane parketa ali nije dovoljno elegantan i lep da bude MVP. Đizs krajst.

 

Jokić, Janis i Derožan su što se mene tiče trenutno glavni kandidati za MVP nagradu. Mora Derožan biti visoko na toj listi s obzirom na to kako igra.

 

Ant Simons je dobio šansu, dečko je zgrabio obema rukama i pokazuje kakav igrač može da postane. Ali ne dobiju svi bekovi takvu šansu, nažalost.

Edited by DameTime
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, DameTime said:
Čovek dominira na obe strane parketa ali nije dovoljno elegantan i lep da bude MVP. Đizs krajst.

 

pisalo se o tome kako mu se tolerišu povrede pravila na osnovu kojih uspostavlja još veću fizičku dominaciju nego što je inače ima. elegancija i lepota su važne ali nisu presudne u tom nezadovoljstvu, jel'te.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, pre početka sezone sam bio u fazonu: Ok, nek Jokara odigra dobro sezonu, uzeo je MVP prošle godine, neće mu ove dati i ako bude odličan i nema veze".

Ali ovo što on igra mi je potpuno fascinantno, tolika konstantnost u svim elementima igre, tokom cele sezone...

 

Smatram ga za prvog favorita opet, mada i dalje mislim da će pre dati nekome od ove dvojice. A i oni igraju na vrhunskom nivou zaista.

 

4 hours ago, Chaos Is Me said:

Dalje, ovaj slučaj Anfernee Simonsa i načina na koji igra u poslednje vreme mi govori da je NBA jednostavno prepuna vrhunskih bekova kod kojih je jednostavno stvar glave i konteksta da li će imati uspešnu karijeru ili ne, talenat nije sporan.

 

Apsolutno da. Oduvek sam o tome razmišljao, kad god neko tako "eksplodira", ovo je samo još jedan primer. Čovek je 4 godine u Portlandu, bilo je tu perioda da dobije više minuta i da se ništa posebno ne desi.

 

I sada Portland, u momentu kada je Lilard povređen, otišli Mekalum, Pauel, počinje da igra najbolju košarku u ovoj sezoni, vezuju 4 ponede, od toga 3 ozbiljna skalpa. Potpuno neverovatno.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Očekujem da posle ol stara Lejkersi sabijaju, ups, povredio se Dejvis.

 

Sad je pitanje u kakvom će stanju dočekati plej in, ako ga dočeka.

 

Sada bar nema sranja kako Bron juri statistiku, a Dejvis čitav teret ostavlja Bronu u napadu.

 

Očekujem ove sezone stizanje Melouna i makar osmo mesto, da se preteknu Klipersi.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, stoudemire said:

 

 

Gdje baš njih nađe. Moja najdraža grupa koju pratim već 40 godina.od prvog albuma "speak and spell" kojeg sam sasvim slučajno kupio jer me se posebno dojmio cover image , grimizno crvene boje i srebrni labud umotan u celofan. A pojma nisam imao tko su i šta sviraju. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, uini said:

lako mu je da dominira kada ima maxija "kuhn rikon" klebera

 

  Hide contents

 

 

 

 

Bio je neki lik na forumu, ne mogu da se setim ko. Uglavnom, kada je Bajern doveo Klebera iz Obradoira, bio je u fazonu "da se ubiju ovi bogati EL timovi što su ga propustili. 

Tu je imao i neku tešku povredu, igrao solidno, ali ništa više. Uglavnom, nije mi delovao kao neko ko će odigrati evo već 5 NBA sezona i povremeno imati baš dobre partije.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

A ne znam, meni Mavsi sve nešto tanki. Brunson je ubedljivo drugi najbolji igrač što nije neka sreća, DFS je to 3&D krilo za popunu petorke, svi ostali mi nisu kalibar za NBA startera a kamo li nešto više. Dok Luka igra ovako kotrljaće se, ali first round exit ponovo je prilično izvestan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Au nije mi dobro... Tek sam sad smogao snage da se javim posle onog pucanja zgloba Dejvisu, potpuno nerealno vise. Nastimao je midrange (cak je ubacio i trojku posle 100god) i sve elemente na pocetku tekme, spremio se da izdominira i onda povreda koja realno moze svakom da se desi, pogotovu igracima koji visoko skacu, al ovo je vec potpuno apokalipticno. Kad sam video na koji nacin je doskocio i koliki je pritisak naneo zglobu, najezio sam se. Gledao sam tekmu i video uzivo sve, cak su spremili i nosila u jednom trenutku, jedva su ga saigraci odsepali do svlacionice.

 

 Utakmica je bila preslikana onoj prvoj u sezoni pre mesec dana. Dobar start Lakersa, Juta preuzima kontrolu i u 4/4 Lakersi dobijaju na fajt i domaci teren. James je na inspiraciju okrenuo utakmicu, odavno nije imao ovako teskih i kvalitetnih zavrsavanja na obrucu.. Inace treba reci da se prilicno oseca Melov nedostatak, mozda bismo mogli da izvucemo PTB/GS da je on bio tu..  Treba neko ko moze da pogodi spot-up sut i iskreira s klupe... Tekme smo najcesce i dobijali kad su zapaljeni on i Monk uz standardan doprinos Kinga...

 

 Stvarno ne znam kako ce se dalje funkcionisati, posle all-star breaka usledile bi neke tekme kuci (LAC, Dallas i jos 1) koje bi se mogle dobiti u kompletnom sastavu, sada i 10-to mesto pada pod veliko pitanje jer uvek postoji opasnost i da King propusta utakmice, a Portland za koji smo mislili da je gotov se povampirio, Nju Orleans takodje napinje, Sakramento se pojacao i namirisace krv.

 

@Miki28 Prokleo si nas koliko si pominjao all-star break. Dobio si neki drugi break, ankla...

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

donca uzeo 35 suteva, utisak dana.

 

ne znam da li je neki igrac ikada imao ovoliki usage, coveku je lopta u rukama bukvalno 90% vremena u napadu mavsa.

 

don't get me wrong, doncic je posebna zivotinja ali meni je takva kosarka dosadna, da parafraziram magica johnsona: ne bih platio da to gledam.

Edited by stoudemire
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...