Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bogami, baš loš skor Hawksa na startu sezone. Izgleda da je dobar deo njihove mađije ležao u sposobnosti rugobice da iznuđuje slobodna bacanja, čim toga nema odma problemi.

Jok, deo magije lezi i lezace u odbrani Kapele; isti se raspada zato i gube. Dok mu se ne oporavi tetiva bice bedni

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tezak raspored bas ima Atlanta na startu, izuzev glupog poraza od Klivlenda, ostalo su sve prilicno ocekivani porazi, posle Denvera im sledi ako se ne varam serija domacih utakmica koja doduše krece Milvokijem, a zatim raspored postaje dosta laksi raspored, bice oni PO tim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Samo da prokomentarisem da je potez konjusarske ojebine skandalozan i uzasan, i onako pederski s ledja, apsolutno neprimeren, ali je makar obradovao dobar deo ljudi u Srbiji... razocaran sam komentarima generalno ovde na forumu u vezi situacije, mislio sam da ce se bar ovde razlikovati od prosecnog komentara sa portala. 

 

 Sto se tice Lakersa, u gadnom smo problemu jer King moze da odsustvuje i do 2 meseca (ne vredi, def. vise nije IronMan i povrede su sve ucestalije i odvajaju ga od terena na duze) a i dalje se cekaju Nunn,THT i Ariza da malo unesu neki skoring,versatiliti i odbranu u ekipu.. Plejof moze ponovo da postane ozbiljan upitnik (sada je margina greske nesto vece, jer je tu plejin) jer ova ekipa je imala jako dobar raspored i dobila vecinu tekmi na 1 loptu (2 posle ot) tako da je sve jako zabrinjavajuce. Najsvetlija tacka je Melo, a recimo moze se povaliti i Jordan koji odradjuje svoj posao sasvim solidno. Sta li ce nesrecnici vcrs protiv Majamija... 

Edited by delgado
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Bar smo zabavni za gledanje, nikad dosadno.

 

Sta se sve moze vidjeti na mecevima Lejkersa ove sezone😀

Nekako dobismo😀 cim @Dracarys kaze nema sanse, moralo je biti sanse💪

Monk vcrs odlican. Russ vecinu meca mada je imao mindfuck sut za 3 na kraju 4/4. Zasto on i zasto 23 sekunde tapkanje u mjestu da bi pripalio za 3 preko PJ Tuckera pored zivog AD, Mela i vruce ruke Monka?

 

Deandre Jordan je najgori starter ikada. Otpad od igraca, treba jedan nogobulj za njega i da se dovede nesto korisnije, sto i nije tesko.

Edited by Miki28
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

^ kad tako kazes, zvuci kao da su lejkersi otprilike top 3 najgora tima na zapadu.

 

preteca edwardsa, wiggins, 9-9 iz igre, 2-2 za 3, pretpostavljam uz solidan def effort, kao i obicno

edit: my bad, 14-19 na kraju (ono je poluvreme), 35 pts

ant

 

 

Edited by oubrevo.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...