Čvarkov Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Ćelava prevara hoće da nam ukrade slavu što se tiče najbolje odbrane u el. Baš sad kad ceo košarkaški svet priča o našoj savršenoj odbrani, on primi samo 41 poen. Samo naivac može da poveruje da je ovo slučajno. Šta nam rade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 1 hour ago, KudSimovicu said: Molim te objasni mi ovu tezu bezvezan kosarkas i da li si ga uopste i koliko gledao. Čist šalabajzer 2 hours ago, Chaos Is Me said: Gubi Bajern još jednu gustu završnicu, sve što su dobijali prošle sezone. Trinkijev trade mark je da gubi dosta tih gustih završnica. Još mi je u sećanju ona jedna sezona Brosea kada su imali super ekipu, igrali baš lep basket , a gubili gomilu tekmi na 1 loptu. Čini mi se da je igrao Meli, Miler , baš dobra ekipa Brosea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 Što se Hezonje tiče, definitivno nije igrač za velike rezultate. Celu karijeru igra "gubitničku košarku", veoma je neodgovoran igrač i nikakav lider. Svakako da su njegove fizikalije još uvek intrigantne, elitni je atleta za Evropu, fino izgleda i može da šutne preko većine EL defanzivaca, teško ga je braniti kad je u zoni, ali razmišljanje na terenu mu je uvek bilo kritično a deluje i kao ego manijak. Suštinski bio i ostao volume scorer bez ijedne specijalne veštine a sa prilično zakržljalim osećajem za timsku igru. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Uniks je generalno lose sklopljena ekipa, da vidimo koliko moze OJ Mayo, ali ne ocekujem nesto previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 9 hours ago, Chaos Is Me said: Što se Hezonje tiče, definitivno nije igrač za velike rezultate. Celu karijeru igra "gubitničku košarku", veoma je neodgovoran igrač i nikakav lider. Svakako da su njegove fizikalije još uvek intrigantne, elitni je atleta za Evropu, fino izgleda i može da šutne preko većine EL defanzivaca, teško ga je braniti kad je u zoni, ali razmišljanje na terenu mu je uvek bilo kritično a deluje i kao ego manijak. Suštinski bio i ostao volume scorer bez ijedne specijalne veštine a sa prilično zakržljalim osećajem za timsku igru. hezonja je uradio sve što je neophodno u karijeri jednog velikana Spoiler 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Igra li Mike James danas? procitah negde da je dobio neki udarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 51 minutes ago, Igor_ said: Igra li Mike James danas? procitah negde da je dobio neki udarac Upitan.Ako je zbog fantazija, kasno druze...🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 21 minutes ago, Gudura said: Upitan.Ako je zbog fantazija, kasno druze...🙂 Zbog kladionice 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 CSKA objavio da ce Toko Shengelia odsustvovati barem 2 meseca zbog povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudSimovicu Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 7 hours ago, oubrevo. said: hezonja je uradio sve što je neophodno u karijeri jednog velikana Reveal hidden contents Nemoj tako.Bolji su Dobric i Holins. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 50 minutes ago, Borca said: CSKA objavio da ce Toko Shengelia odsustvovati barem 2 meseca zbog povrede. Ozbiljan udarac, baš je dobro krenup u sezonu. Ostadoše sa Vojtmanom i Bolombajem, bar dok Ferid ne debituje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) 39 minutes ago, realno *w said: Ozbiljan udarac, baš je dobro krenup u sezonu. Ostadoše sa Vojtmanom i Bolombajem, bar dok Ferid ne debituje... Mozda ce i Clyburn sada malo vise da pokriva poziciju 4-ke. Edited October 15, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Nije njima problem da dovedu igrača, ima sad da se probere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Nemoj tako.Bolji su Dobric i Holins.Promašio si i loptu i poentu, za tatu si trebao da skreneš levo kod Albukerkija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Šta je sa Anđušićem, povređen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Vesterman sjebao sve... Prvo šutira trojku sa 8 metara u 17. sekundi napada na minut do kraja, i onda 1/2 bacanja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Ali Vox92 fercera, i pored paralelnih utakmica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Hoce bartomeu veca trzista. Stisao si se debilu, sajt ti pada svako malo, a ti bi veca trzista. Klasican seronja! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 PAO ako prodje sa ispod 40 bice to cista dobra volja domacina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Efes protiv Milana u postavi ima 2 pleja, jednog beka, 2 cetvorke i 3 centra... Dosta neozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Efes ide i ka 0-4 skoru. Milano igra baš dobro trenutno, možda i najbolje u EL. Kolektivni IQ ekipe im je veoma visok. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Efes baš loše izgleda. Nevjerovatno da nisu osvježili ekipu nekim novim licima. Petrušev ušao u dobru seriju i onda 10 napada ne vidi loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 9 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Pogledao sam od svake 4 utakmice Efesa po malo, nedovoljno da steknem uvid u suštinu problema. Onako na oko, oni kubure sa pozicijom C, gde Pleiss u prva 4 kola ima oko 13 min/meču, 4.3 ppg i 3.5 rpg, bez i jedne blokade. Dunston na sličnim ciframa - 13.3 min/meču, 4.3 ppg, 2.3 rpg. Petrusev, za koga mi se učinilo da je prvi centar, bar po minutaži, je isto oko 13 min/meču, 8.5 ppg i 2.5 rpg. Dakle, kompletna centarska linija Efesa uhvati na obe strane parketa jedva nešto preko 8 skokova po meču. Ne znam da li je to bio neki faktor u njihovim porazima, ali da je malo, malo je. Lično, dao bih i Pleissa i Dunstona za Sertaca Sanlija, koji je tokom prethodne dve sezone mnogo napredovao i na putu je da postane jedan od boljih centara u EL. Poziv Barse i prelazak u taj tim govore o njegovom kvalitetu, mada vidim da je odigrao samo 1 meč za njih, protiv Albe. Singleton je u kanalu sa procentima šuta, samo 33.3% za 2 i 30% za 3, uz samo 1 rpg za solidnih skoro 19 minuta/meču. Moerman i Larkin solidni, kao i Beaubois - neko bolje, neko malo lošije nego prošle sezone, ali u zbiru su tu negde. James Anderson očajan u procentima šuta, 28.6% za 2 i 0% za 3. Uz Moermana, doprinosi na skoku, njih dvojica imaju po 4 rpg, kao i cela centarska linija zajedno. Kruno povređen, a Vasa lider tima rano u sezoni - 20.5 ppg, dobri procenti za 3 i nešto lošiji za 2, ali sa malo asistencija (samo 3 po meču) i skoro 5 prodatih lopti u proseku. Efes je imao prilično težak raspored na startu, gostovanja Realu i Armaniju, te meč kod kuće protiv CSKA. Definitivan kiks je poraz od Asvela na strani, ali i da imaju skor 1/3, pa i 2/2 pričalo bi se o nekoj vrsti krize kod aktuelnih šampiona. Skor 0/4 drastično naglašava rezultatski upset, ali ne vidim da postoji razlog za brigu. Uz minimalne promene rostera oni jednostavno ne mogu zaboraviti da igraju košarku, najbolju u Evropi u poslednje dve sezone. Opet naglašavam, mislim da su pretanki na centru, gde je Pleiss veliki rizik zbog povreda, a Dunston u poznim košarkaškim godinama. Neko osveženje na toj poziciji, uz Petruševa koji mora biti prva opcija, bi verovatno rešilo problem odbrane reketa i bolju kontrolu skoka, ali oni mogu i bez toga. Larkin još uvek hvata zalet, čeka se i Kruno, koji je bitan igrač rotacije, pa verujem da će Efes biti samo bolji kako sezona bude odmicala. Mislim, ništa pametno nisam ovim ni rekao, jer lošije od ovoga teško da može. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts