Miki28 Teoljub Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Srecan Haaland svima koji slave! Da se osigura titula u poslednjih par kola, pa da sledece sezone zajedno sa Haalandom napadnemo LS. Apsolutno sam za smenu tupavog Pepa, sta taj decko radi. Ubacuje Fernandinha i Zinchenka u najbitnijoj utakmici sezone, izvodi Mahreza i Kevina, trebalo mu je puno da skonta da je tim generalno opasniji u napadu sa Jesusom jer je ipak najbolji spic ovde, bez potrebe se igra sa ovom postavom kao na nekom menadzeru, igra ko picka zadrzavanje kad vodi umesto da zgazi svaki tim protiv koga igra Bajern stajl. Spursi igraju sad sa Arsenalom, potom docekuje Burnley & gostuje Norichu. Arsa ima jos Newcastle i Everton kuci. Jbg, da uradimo ono sto je do nas, dobijemo sve 3 i bicu zadovoljan. I Liga Evrope je nesto (mada je sramota generalno da Kane&Son ne igraju LS trecu godinu za redom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 A FFP...jebao ih FFP u dupe ružno, i one koji su ga smislili, i one što dozvoljavaju da se isti ne poštuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Ne znam, meni Jesus deluje kao lik koji je bas zalutao u City. Po kvalitetu mi je za neki Brajton, eventualno Everton da se zajebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Haland ce da daje 40 golova po sezoni u ovakvoj PL, a Siti ima da gura stotku svake sezone opusteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Ako je verovati FMu daje preko 50 golova po sezoni i to baš u Sitiju. Ali ih ipak redovno rutiniram. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 16 hours ago, Miki28 said: Neće uzet CL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Videcemo, ali mislim da posle ove dve sezone da kazemo haosa gde je PSZ bar na papiru jak, kao i Siti, Real oslabljen kao i Barsa, tu imamo Liverpul i Bajern, Juventus potonuo (nije da je inace neki faktor u CL realno), mislim da ponovo dolazi ukrupnjivanje i da ce sledece sezone biti cela dva favorita za titulu na papiru - Real i Siti. Ovo ostalo ce biti bar klasu ispod sto se tice kvaliteta timova. naravno, nikad ne znas kako ce sve da se ukomponuje, tako trenutno izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Muslim da bi Liverpool trebao bit u tom društvu. Igraju treće finale u 4 godine. Još ako ubodu nekog kapitalca na ljeto... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Real ako uzme LŠ mislim da će sastaviti skup tim. I mislim da je samo ova Benzemina forma zadlužna da ne dovedu i Halanda uz Mbapea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Da li je realno da ovako kradu Liverpul??? Ono je skandal da nije sviran ofsajd i pored linijskog sudijr i VAR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Trebao je Ali da pusti da daju gol, onda bi valjda svirali ofsajd ali posto je odbranio, onda jebes ofsajd, igraj dalje… strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 10, 2022 Author Share Posted May 10, 2022 Mos izgubio konce. Dozvoljava dobru tuču na obe strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 36 minutes ago, Darth Steva said: Trebao je Ali da pusti da daju gol, onda bi valjda svirali ofsajd ali posto je odbranio, onda jebes ofsajd, igraj dalje… strasno Pa to nije po pravilima, mora akcija da se prekine dao gol ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Ali dobro...poučen negativnim iskustvom, sad je iskusno primio gol koji je poništen zbog ofsajda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 7 minutes ago, Don Juan said: Pa to nije po pravilima, mora akcija da se prekine dao gol ili ne. Pa ako pomocni nije digao zastavicu mislim da VAR nije mogao toliko da vrati.… sto je opet velika glupost jer pomocni ima preporuku da cese muda pored aut linije i nece toliko da se cima oko dizanja zastavice kad vec ima VAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 10 minutes ago, Darth Steva said: Pa ako pomocni nije digao zastavicu mislim da VAR nije mogao toliko da vrati.… Ne, naprotiv onog trenutka kada je akcija završena, VAR je trebao da signalizira ofsajd, i ako sudija nije podigao zastavicu. Akcija je završena kada je šut odbranio golman i tu se signalizira, ako nije ranije. Ogroman previd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Ne, naprotiv onog trenutka kada je akcija završena, VAR je trebao da signalizira ofsajd, i ako sudija nije podigao zastavicu. Akcija je završena kada je šut odbranio golman i tu se signalizira, ako nije ranije. Ogroman previd. Pa ne koristi se VAR za to, da prati pomocnog i ispravlja njegove ofsajd greske tokom celog meca. VAR proverava ofsajd samo kod gola, i u ovom slucaju je provereno i sve je bilo cisto… e sad sto je akcija za gol zapoceta zbog nesviranog ofsajda u prethodnoj akciji to ne moze VAR da ispravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 3 minutes ago, Darth Steva said: VAR proverava ofsajd samo kod gola, i u ovom slucaju je provereno i sve je bilo cisto… e sad sto je akcija za gol zapoceta zbog nesviranog ofsajda u prethodnoj akciji to ne moze VAR da ispravi. Nije tako. VAR mora da reaguje kod svakog ofsajda, zato je i rečeno sudijama da ne dižu zastavice do kraja akcije. Pa čak i ako je posrignut gol iz druge akcije, mogli su da vrate nazad. Mogli - morali su da vrate nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Var proverava ofsajd samo kod gola ili penala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 10 minutes ago, Don Juan said: Nije tako. VAR mora da reaguje kod svakog ofsajda, zato je i rečeno sudijama da ne dižu zastavice do kraja akcije. Pa čak i ako je posrignut gol iz druge akcije, mogli su da vrate nazad. Mogli - morali su da vrate nazad. Sudijama je receno da pustaju jer ako padne gol, tu je VAR da proveri da li je bio ofsajd a ne zato sto ce im VAR ispravljati svaku akciju na terenu. Ono kad se akcija zavrsi bez gola a glavni sudija naknadno svira ofsajd to nije zbog konsultacije sa VARom vec zato sto je pomocni naknadno digao zastavicu i signalizirao ofsajd a veceras se to nije desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Los Liverpul sinoc. Misli su mozda malo vise vec bile okrenute finalu FA Kupa u subotu,ali dosta rasejana igra. Vila je mozda i zasluzila bod i uzela bi ga da u napadu imaju boljeg igraca od Ingsa. Ne razumem ni Klopa koji godinama ne jaca vezni red. Tanko je ono..posebno mi je Keita nista posebno igrac..po meni je bio zajeb sto su lako pustili Vajnalduma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Pa to samo lud covek moze da prihvati… jedino ako ima neku klauzulu posle 2 godine ili tako nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Ceniš da je 200 000 funti puta 52 nedelje puta 8 godina malo novca i da će više zaraditi u nekom Junajtedu ili Čelziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts