Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Valjda se neće dosetiti neka ekipa da naturalizuje ovog Sprivelovog ortaka iz Mitrovice što se useravao Bulutu u život. Mozda Sprivel pravi ekipu za naredne OI 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 2 hours ago, Devil In My Pants said: Cekaj, na ovom turniru igra samo ovih osam ekipa? Gde su Ameri, Juzna Amerika, Afrika pa i Kanada,Australija?? ? Amere izbacila Holandija, Brazil Francuska, pa i oni ispali. Kanada takođe u kvalifikacijama, ali u grupama... Nema kontinemtalnih mesta, nego se učesnici biraju po osnovu nacionalnog koeficijenta, tako da najbolje 4 reprezentacije idu direktno, tri kroz kvalifikacijr i domaćin. Australija i afričke zemlje imaju preslabe reprezentacije ili 3x3 klubove i imaju loš rejting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 9 minutes ago, Don Juan said: Amere izbacila Holandija, Brazil Francuska, pa i oni ispali. Kanada takođe u kvalifikacijama, ali u grupama... Nema kontinemtalnih mesta, nego se učesnici biraju po osnovu nacionalnog koeficijenta, tako da najbolje 4 reprezentacije idu direktno, tri kroz kvalifikacijr i domaćin. Australija i afričke zemlje imaju preslabe reprezentacije ili 3x3 klubove i imaju loš rejting. Hvala,los sistem takmicenja i to bas. Od ovog sto sam gledao, tanko je to sve..Belgiju bi pogubili i ovi moji iz kraja :)) Mada, 1/2 jedan mec,moze biti svasta kako god okrenes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 6 minutes ago, Devil In My Pants said: Hvala,los sistem takmicenja i to bas. Od ovog sto sam gledao, tanko je to sve..Belgiju bi pogubili i ovi moji iz kraja :)) Mada, 1/2 jedan mec,moze biti svasta kako god okrenes.. Bulut i LosmiSK nisu isto na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Valjda se neće dosetiti neka ekipa da naturalizuje ovog Sprivelovog ortaka iz Mitrovice što se useravao Bulutu u život.Nek ga pita neko od novinara koji citaju toping kako se proveo na turniru u SM, ako ih nije sramota. Deckonja je tad igrao drugu ligu, a Bulat ni to nije mogao. Over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 na kraju ce biti najusraniji moguci scenario, na latviju u 1/2 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 1 hour ago, Kronostime said: Bulut i LosmiSK nisu isto na terenu. Pa igrao sam sa njim kad smo bili klinci, kosarku 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) Kolko smarate jbt slab kvalitet pa slab kvalitet - sto se nije kvalifikovao neko ko je bolji? A da li ste mozda pomislili da je balans ekipa ujednaceniji nego pre, pa imamo tvrdje utakmice, i manje prostora za egzibicije i tecniju igru? Bulut je svetska zvezda, svugde samo osim kod nas, natrpa covek 15 poena po utakmici, daje odlucujuce poene, koseve u poslednjim sekundama, a mi jedino sto umemo da komentarisemo je da "niko od ozbiljnih zemalja ne igra ovaj sport", "da je slab kvalitet turnira" i sl. Ovi nasi jebu ceo svet vec 6-7 godina u ovom sportu, i nemaju nameru da stanu, da sam neka vlast naredio bih medijima da pisu o njima vise nego o dzokejima i konjskim timarima , i organizovao im docek ispred Skupstine. Edited July 26, 2021 by diego 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ocekivao sam da ce uini izvrsiti update goat liste posle insajd infoa od Sprija tipa Sommelier aka Sprijev ortak, Mr Bullutproof, don Luka Magic, Evan 4nier, Jrue Hollywood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 12 hours ago, Sprivel said: Nek ga pita neko od novinara koji citaju toping kako se proveo na turniru u SM, ako ih nije sramota. Deckonja je tad igrao drugu ligu, a Bulat ni to nije mogao. Over and out. Jel to u stilu Lole Smiljanica "ako ih nije sramota"? 😀 Salu na stranu, napredaku igri i to u svakom sportu je sasvim realna stvar, kapiram da je Bulut do toga sto je danas u ovakvom basketu dosao ozbiljnim radom. Bio nekad druga liga ili ispod, sad je ispred citave plejade konkurenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 NY Times ispratio 3x3 turnir finim tekstom o Dušanu, deluje mi da više ljudi zna za njega po svetu nego ovde. 3x3 Basketball Is a New Sport, but It Already Has a GOAT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Izgubili Poljaci od Belgije, i sad koliko shvatam ispadaju, a u nekim projekcijama trebalo je da uzmu zlato. Neka, antipatičan mi je onaj njihov Amerikanac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Just now, zorex said: NY Times ispratio 3x3 turnir finim tekstom o Dušanu, deluje mi da više ljudi zna za njega po svetu nego ovde. 3x3 Basketball Is a New Sport, but It Already Has a GOAT Ne bi tako pisali da znaju za Sremsku Mitrovicu 😁 Just now, quentin said: Izgubili Poljaci od Belgije, i sad koliko shvatam ispadaju, a u nekim projekcijama trebalo je da uzmu zlato. Neka, antipatičan mi je onaj njihov Amerikanac. Ispali su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Upravo su Kinezi izgubili od Japana, a sa pobedom bi izbacili njih i Poljake. Sada su sve tri reprezentacije na po dve pobede i jedna od njih je 6. A ko da ga jebem, ne pise nista na sajtu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ali su ispali i Kinezi 🤣 1 minute ago, Del Piero said: Upravo su Kinezi izgubili od Japana, a sa pobedom bi izbacili njih i Poljake. Sada su sve tri reprezentacije na po dve pobede i jedna od njih je 6. A ko da ga jebem, ne pise nista na sajtu, Japan ide dalje. Poljaci su ispali za jedan koš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) 9 minutes ago, Don Juan said: Ali su ispali i Kinezi 🤣 Japan ide dalje. Poljaci su ispali za jedan koš. Ispali su i Kinezi i Japanci a u 1/4 idu Poljaci Ispravka: ipak Japan ide a Poljska ispada. Jbt na par mjesta razlicite informacije Edited July 27, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 U Srbiji izgleda dosta ljudi ljubomorno na Buluta jer je ozbiljno shvatio sport koji je većini rekreacija i zezancija. Jebiga, dečko je stavio sva jaja u jednu korpu još dok je 3x3 bio vrlo daleko od statusa koji danas ima i kad je priča o olimpijskim igrama mogla da zvuči samo kao vic. Što se mene tiče, zaslužuje poštovanje i dubok naklon. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Poljaci su sve neizvesne meceve izgubili 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 7 minutes ago, Oi! said: Poljaci su sve neizvesne meceve izgubili 😂 Posle one zajebancije protiv Kineza i zaslužili su da ispadnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 39 minutes ago, zorex said: NY Times ispratio 3x3 turnir finim tekstom o Dušanu, deluje mi da više ljudi zna za njega po svetu nego ovde. 3x3 Basketball Is a New Sport, but It Already Has a GOAT odličan tekst. na koju foru su ratkov i vasić drugi i treći? baš mi izgledaju kao suri šljakeri https://fiba3x3.com/en/rankings/individual.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) 24 minutes ago, quentin said: U Srbiji izgleda dosta ljudi ljubomorno na Buluta jer je ozbiljno shvatio sport koji je većini rekreacija i zezancija. Jebiga, dečko je stavio sva jaja u jednu korpu još dok je 3x3 bio vrlo daleko od statusa koji danas ima i kad je priča o olimpijskim igrama mogla da zvuči samo kao vic. Što se mene tiče, zaslužuje poštovanje i dubok naklon. Ja imam jednog rođaka koji je rodom iz Dervente i koji je pičio prvu ligu Slovenije u košarci 3-4 godine, a sad je oformio 3x3 ekipu. Vidim da igraju solidno, osvajaju neke turnire po regionu i šibnem mu poruku da pitam šta misli o ekipi Srbije na OI. Čovek mi bukvalno odgovori "drugi nivo". Sada ima love u tom sportu, verujem da bi mnogi ušli u tu priču i uzimali lovu, da je toliko lako. Za Poljake igra Zamojski, dugogodišnji vođa reprezentacije, igrao čovek par godina EL a jednu sezonu imao 13 ppg Edited July 27, 2021 by Liska Manjina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Pa ipak je to sport koji je usko povezan sa košarkom, doživeće još veću ekspanziju pred sledeće OI. Smešno je govoriti kako je lako probiti se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ma kod nas se vise isplati igrati 3x3 nego KLS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 3 minutes ago, Oi! said: Pa ipak je to sport koji je usko povezan sa košarkom, doživeće još veću ekspanziju pred sledeće OI. Smešno je govoriti kako je lako probiti se. 3x3 će, mislim, biti nešto kao parovi u tenisu. Ko na vrijeme shvati da nije za veliku košarku i specijalizuje se za 3x3, može dosta da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts