Don Dusko Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 1 hour ago, Don Radonja said: Samo gledajte.Lpool ce da promasi 100 sansi a Real ce iz 1 da postigne gol... I na kraju sutevi na gol 23 Lpool 4 Real. I iz 1 suta u okvir gola su dali gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 28, 2022 Author Share Posted May 28, 2022 Jos jedna pobeda u mecu gde je rival bio za 3 klase bolji tim. Nema kraja ovome. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Kurtou na ramenima da nose do Madrida. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Kurtoa mvp. Čestitke Realu na ovoj sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Mogu da ih vole ili ne, da zameraju ovo ili ono, ali Real je najveci klub na svetu. Nikad tezi put do finala, apsolutno zasluzena titula. Bravo! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Težak poraz fudbalske igre. Kad ti je golman daleko najbolji igrač utakmice, onda se zna kako si pobijedio. Bili su nadigrani u svakom dvomeču, nadigrani i u finalu, ali... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Ova sezona Kurtoe je jedna od najboljih sezona jednog golmana u istoriji modernog fudbala. Večeras u finalu devet odbrana, od toga barem četiri spektakularne. Definitivno uz Benzemu najzaslužniji za ovu titulu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Bravo za Real.Ovo što su uradili u ovoj sezoni Lige Šampiona je za svaki respekt. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Cestitke Realu i Realovcima. Kurtoa poskidao sve i svja i najzasluzniji za trofej Madridjana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 zasluzeno najbolji najveci klub u istoriji sporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Da nisu ponavljali onaj žreb, ne bi Real osvojio : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 ne pamtim kad je usranija ekipa od ovogodisnjeg reala uzela LSbukvalno u svakom dvomecu, a na kraju i finalu su bili slabiji rival i nekako na guzove i srecu proslineverovatno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 3 titule sa im upisu ove godine… u svakom mecu losiji bar za 3 razlike i uzese titulu, kapa dole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Ne volim ni jedan tim, i kad su jaki i kad su slabi uvek mi deluje da imaju vise srece nego pameti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Pep ili Klop, Klop ili Pep a Don Karlo drzi casove sa realno nikad slabijim Realom. Lagana dupla kruna. Veliki Don Karlo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Doktorska disertacija Karla Ancelotija- ovogodisnja LS 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Nagrađeni su za doslednu i strpljivu igru. Zaslužena titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Jebem ti ja fudbal.. Čestitke Anćelotiju. Mislim da me ovaj pdf neće videti jedno vreme.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 11 minutes ago, Radoznalko said: Težak poraz fudbalske igre. Kad ti je golman daleko najbolji igrač utakmice, onda se zna kako si pobijedio. Bili su nadigrani u svakom dvomeču, nadigrani i u finalu, ali... Jer, naravno, golman nije deo fudbalske igre nego popunjava broj. O, bože... Mada, što se mene tiče, moglo je finale da se završi tako što im pukne lopta a nemaju rezervnu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Apsolutno zasluzena titula za Real Madrid, dobili su sve najvece rivale u LŠ i pokazali da se fudbal igra za postignuti gol. Liverpul neka i dalje robuje nekoj čudnoj taktici da na klašičnog napadača makar da uđe sa klupe i promeni nešto na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 1 minute ago, Barkley#34 said: Jer, naravno, golman nije deo fudbalske igre nego popunjava broj. O, bože... Mada, što se mene tiče, moglo je finale da se završi tako što im pukne lopta a nemaju rezervnu. Kad Porto osvoji tako trofej, onda je to ok, jer oni nisu nikad bili top ekipa, ali šugavi Real koji je zvanično najslavniji tim na svijetu tako da se provlači i osvoji, onda to nikako nije dobro za fudbal. Ako ti voliš destruktivan, defanzivan fudbal na kontre, to je tvoje legitimno pravo. Zamisli da svi tako igraju, to bi onda bio nivo fudbala Zvezda - Partizan. Ja uvijek preferiram ekipe koje se ne boje da napadnu, i koje preuzmu određeni rizik. Svaka čast Kurtoi, trenutno je najbolji golman na svijetu, ali on je golman Real Madrida a ne Getafea. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 (edited) Aman, sta se jedite toliko? Jeste, niko ih ne voli i sralo ih je za medalju. Ali ljudi izbacise: PSG Celzi Siti Liverpul. Na koji god nacin da su to uradili, moze samo da se skine kapa i cestita, ne pamtim tezi put. Liverpul je izbacio Porto, Benfiku i Viljareal 😁 (doduse, imali su tezu grupu i naravno jacu ligu). Plus sto nema vise smradova tipa Ramos. Meni je najodvratniji igrac Reala onaj Lukas Vaskez koji i nema ulogu. Benzema, Modric, Kros, Kazemiro, sve pozitivci, Karlo isto. Edited May 28, 2022 by pantelia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Volem majstora Benzemu, ali nikako ne moze biti pozitivac pored svih ispada koje je imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 8 minutes ago, Perkos2 said: Apsolutno zasluzena titula za Real Madrid, dobili su sve najvece rivale u LŠ i pokazali da se fudbal igra za postignuti gol. Liverpul neka i dalje robuje nekoj čudnoj taktici da na klašičnog napadača makar da uđe sa klupe i promeni nešto na terenu. Cestitke Realu, No vudbal je bas bljutav sport...nije u pitanju nikakva cudna taktika, usla su dva napadaca i ofanzivni vezni, vec pregrst suteva kroz buket odbrane Reala i golmana koji je skidao suteve ko na treningu, a srece je falilo .... Pod pritiskom se tesko daje gol a jos lakse prima, srecom pa Vinisijus i Benzema nisu bili realizatori kad je to bilo skoro vidjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Ala su naređali Engleze kao domine. Strašno je šta im uradiše ove sezone. Mogu komotno sada da izmišljaju zajedničke viceve na konto ove sezone. Ja sam video Liverpul kao pobednika u ovom meču, ali Real je čudo kako mirno i opušteno igra ovu Ligu šampiona. Fenomeni su svega mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts