Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Quote

Crno-beli će za protivnika dobiti jednog od osam pobednika grupne faze LK.

To su AZ Alkmar (Holandija), Bazel (Švajcarska), Kopenhagen (Danska), Fejenord (Holandija), Gent (Belgija), LASK (Austrija), Ren (Francuska) i Roma (Italija).

 

Link to comment
Share on other sites

Uz malo sreće na ždrebetu sutra, svašta je moguće. Čestitke. :classic_smile:

 

Ljubinko da kažem Drulović, za 3 minuta je uspeo da ponovi "da kažem" ravno 20 puta.  Glava kocka, pogled se ispred nosa završava... A ovog upljuvenkatm nisam hteo ni da slušam, izgasio sam ton. Vidim da palaca jezičinom ko Miroslav Ilić, hvala lepo. :ajme:

Edited by Neme
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Bravo!

 

Osim kratkog perioda od desetak minuta u prvom meču, potpuna kontrola ovog dvomeča. Posebno me oduševio početak večeras, tako se igra kod kuće.

 

U životu nisam video da sudija u prvih pet minuta meča pokaže i da je debil i da je beton liga kvaliteta. Ali jbg, valjda ide uz nivo takmičenja.

 

Sutra samo ne Bodo Glimt. Deluju kao savršen kandidat da ih dodamo u grupu ekipa egzotičnih imena od kojih smo ispadali.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Malo sam drhtao na kraju, jedna glupost ili greška su nas delili od užasne drame. 

 

Ovo je već ozbiljan uspeh. Proći onu grupu i nije bila neka nauka ali ove dve pobede su za poštovanje. Kada bismo nekim čudom uspeli da rešimo prvenstvo u nedelju mogli bismo fino da se spremimo za 1/8f.

 

Propustio sam kada je Urošević postao ovako pouzdan. Razvalio je u drugom.

 

Partizane, bravo, bravo!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ма, идемо, бре!

После 10 и кусур година опет на стадиону. Прво полувреме као из књиге, и трибине и терен. У другом смо се канда смрзли. Здјелар и Урошевић душе овог тима.

 

П.С. Када сам прекинуо паузу од гледања кошарке кренула је корона. Ваљда неће сада 3.светски.😀

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kolike su šanse da se Rikardu poništi ovo? Znam da je bilo tih slučajeva...

 

Kod prvog kartona sam uveren da nije ni pipnuo onoga, ona kamera sa terena bar ukazuje na to. A za drugi ne znam šta bih rekao.Sve u svemu lepo veče koje je morao da upropasti ružni Bugarin, ne pamtim kada sam video da se sudija toliko pogubi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kakav smo mi fudbal odigrali u prvih 45 minuta juce zapravo, odusevljen sam! Tek sad kad mi se sleglo sam shvatio da sam na stadionu uzivao u sportu zvanom fudbal. Uglavnom se svede na zadovoljstvo ili nezadovoljstvo rezultatom , ali retko kad na to da mi ocima prija ono sto vidim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...