Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Borko said:

Radonjic je izgubio mec u trenutku kada na 22:14 za nas izvodi Holinsa i Voltersa koji su dali 18 od 22 poena i uvodi Markovica i lazica. Petorka je bila Markovic, lazic, Lazarevic, Kalinic, Mitrovic. Ko da da kos tu? Partizan pravi seriju 18:3 i kraj

Racunao da branimo prednost od 7og minuta 😄

O majko draga, kakva sramota veceras.

• Like 2
Posted (edited)

Valjda je kraj ove retrogradne bully kosarke koju forsiramo bez dva grama talenta za kosarku, a i taj talenat koji imamo gusimo. Odvratno...siledzijska ekipa kamenjara.

Edited by Edward Louis Severson III
  • Like 3
Posted

Treću utakmicu smo najviše izgubili zbog toga što je Marković proveo kompletnu 4/4 na parketu. Morao je da proba sa Ivanovićem, barem u poslednja 2-3 minuta. Na ovoj utakmici je napravio sličnu stvar. Otvorili smo odlično utakmicu, Nate je probijao i pravio višak, Holins je pakovao trojke. Pred kraj 1/4 Radonjić ponovo ubija ritam utakmice sa Markovićem i kompanijom. Imamo na terenu mnogo igrača koji ne znaju ništa sa loptom u rukama. Ne možeš istovremeno da držiš u igri Markovića, Lazića i Lazarevića. To nije košarka, to je rukomet. Izgubiili smo konce igre greškom trenera, protivnik se razigrao, a mi više nikako nijesmo uspjeli da se vratimo u ritam sa početka utakmice.

• Like 1
Posted

Sto se kaze - branje koze na siljak...

Pripema meca nije postojala, iako je Zvezda ovo moralo da resava na kkP parketu. Udahnuli smo im "zivot", velika muka nas ceka u majstorici uz psih pritisak na nasim ledjima.

Posted

Meni su ove utakmice neshvatljive. Padovi u igri su dosad nevidjeni. Trecu sam mislio da dobijamo sigurno. Ovu pocnemo odlicno i onda nestanemo sa terena. Kako? Sta se desilo?

Bukvalno kao da je Ostoja napisao Covicu "Ej aj pustite nas sad, pustamo vas petu!"

Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

Imali su nas, a onda je Trifunović odlučio seriju. Ne radi se to protiv nas. 

ja se bukvalno uzdam u ovu situaciju. nije ohrabrujuće ali je realno.

• Like 3
Posted

Imali su momentum, ali zakopa ih trifin mali

Što se nas tiče... Ekipa koja je sastavljena kako smo mi sastavljeni, i želi da igra košarku kakvu mi želimo da igramo... Takvim ekipama je najbitnije da ne pobeđuju same sebe. A nama se to prečesto dešavalo ove sezone. Danas jedan od boljih primera.

Jeste ovo bila baš ozbiljna šamarčina. Ali pozitivna stvar je da več u ponedeljak veče neče biti bitno, ako se dobije majstorica.

Posted

Ovo ide na Radonjinu dusu. Od ubacivanja Markovica i njegove organizacije napada sa redovno okrenutim ledjima prema kosu, 2 suta u dva vezana napada u poslednjoj sekundi, oni su uhvatili zamah i poceli da trpaju a mi naravno potonuli. 

Broj ubacenih poena je cak na nasem nekom prosjeku, ali onakva promaja u odbrani ....

Kalinic, MItrovic, Kuzmic, Ivanovic, Lazi... nisu postojali ni u jednom pravcu.

Bravo za Lazarevica

Posted

Talentovanija ekipa su od nas što se tiče napada. Oni i kad gube dvocifreno imaju Pantera koji ih serijom trojki održava u igri. Tako je bilo u prvoj utakmici. Mi nemamo takvog igrača. Mi nemamo igrača koji može sebi napraviti prostor za šut, mi nemamo igrača koji je pouzdan izvođač slobodnih bacanja. Nema predaje, napraviti odličnu atmsferu i uzeti titulu. 

Posted
Just now, Laki21 said:

Jako mi je drago zbog ovog poteza na kraju govneta trifunovića.

https://www.instagram.com/p/CeWnDL3Lbk8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Zeljko Gospodin!

"Videli ste ko je podgrevao strasti a ko smirivao."

Videli ste zlu nameru, sujetu i egoizam u ocima na prosloj konferenciji, videli ste protiv Fenerbahcea. Covek koji je najtrofejniji u Evropi i koji bi trebao da ima najmanje sujete od svih ikada i da bude najsmireniji van terena, kao i da ima najveci autoritet a ima, i samim tim utice na sve.

5 igraca mu u u finalnoj seriji se ponasalo nesportsko za neke je malo i reci nesportski. Ovo sada vise ne znam dal da mislim jel slucajno ili namerno, ima 6 situacija samo od igraca neracunajuci one neke iz kluba iza Savica na 2. mecu, dramatizacije strucnog staba itd.

A prica se da je najveci autoritet ikad, da ga slusaju najvece evropske Zvezde, da ga se sudije plase i ne smeju da mu daju tehnicke, ali eto ne moze da obuzda pola ovog tima Partizana...

Sada je i vrapcima na grani jasno ko je podgrevao strasti a ko smirivao.

Zasluzena pobeda Partizana. Cestitam komsije. Drago mi je da ostajemo ljudi na delima a ne na recima i u pobedi i u porazu, makar izgubili titulu.

Treba biti covek!

• Like 3
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...