Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

7 hours ago, Chaos Is Me said:

razumem da atmosfera povuče ljude da izbace najgore iz sebe ali igrači ne trebaju da daju dodatnog "povoda" stoki na tribinama.

Igraci su u proseku mladji 10ak godina od prosecnog navijaca(pausalno lupetanje for the sake of the argument), i svaki dan se investiraju za taj mec. Treniraju, zive od tog meca, ugovori im zavise od reputacije, statistike itd itd.
Ne opravdavam njih, vec zelim da kazem da nikakvo ponasanje igraca ne moze da opravda, niti bi smelo da utice na publiku.

Sve i da skine gace i da se isere na zvezdin grb na sred parketa. Pusti ga, nezrela budala. Naprzio se, ispao smesan. Sam ce sebi najvise da se ruga, i sam ce sebe nekad najvise da vredja. Kad sazri i ne bude totalni mentol. Barem ne totalni.

I da zaboravimo koliko je jajarski da ti stojis iza obezbedjenja, u masi, uklapas se u istu i niko ne moze da te jasno targetira... dok ti mozes svakog(da gadjas), i ponasas se kako se ponasas. Ono sto meni ne ulazi u glavu sta razmisljaju ti idioti kad se zavrsi utakmica i krenu kuci. Cekaju da udju u stan i da pricaju partnerima, svojoj porodici, prijateljima "Uf, znas kako je bilo, jebali smo im majku, mamicu im jebem."
Imas 30-50 godina. Otisao si na utakmicu koja je tebi neka razonoda, interesovanje, tu porodicu ne hranis od toga. I ponasas se kako komplektna iskompleksirana pajsercina, debilcina.
Zapitaju li se na kraju dana sta ce im to u zivotu, i sta misle o sebi kad malo izvrse introspekciju...

Zaista ne bih zeleo da jednog dana budem u situaciji da npr moje dete mene pita da ga vodim na neku utakmicu. Nit da ga lisis tog iskustva koje zeli, niti pa sta ima da ide tamo...
 

Edited by BattleBender
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ja ne znam sta je Lesoru trebalo ono zaletanje na navijace. Em bi dobio batine em bi popio kaznu i suspenziju. Stoka ce uvek da vredja a ti si placen masne novce da se iskontrolises i da isporucujes na terenu.

Sreca da smo izbegli tu minu, a kukalo se posteno ovde za njim.

Link to comment
Share on other sites

Brat i ja smo kao momci bili na selo, neka deca gonila stoku i mi zastanemo da popricamo sa njima.

Na nekom proplanku nam se svideo pogled, pa se latisno kamenja da vidimo ko moze dalje da baci.

Naravno brat je visi i stariji pa dobaci dalje od mene, al u jednom trenutku, klinja od nekih 10 god, manji za glavu od mene, od brata za dve, zavrljaci kamen i posalje ga duplo dalje nego li moj brat...bili smo odusevljeni.

Mada ne bih se ja salio sa Lesorom, covek puca od energije, sinoc je cesto uspevao da da kos i uhvati loptu izmedju 2, 3 igraca.

Ima odlicnu gradju, i samo ga 🧠 sprecava da se znoji za 400 k umesto za 4M.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nijedno pojacanje nece doci zvanicno pre kraja Kls-a, zbog neke hemije u timu da se osvoji i Kls kao i jos nekoliko razloga, to sam vec rekao. To sto je neko dogovoren to je drugo, logicno da se to radi. Skoro svi klubovi u El znaju vec 100% izgled rostera za narednu sezonu i imaju opcije b i c na toj poziciji ukoliko nesto iskrsne. Mnogo je i zvanicnih pojacanja i produzetaka ugovora bilo u proteklom periodu.

 

Zvezda ce igrati El samim ulaskom u finale, cak i da ne osvojimu Abu, to sam vec rekao.

 

Kada sam pisao pre mesec dana sve ovo i da bi se moglo krenuti bar sa zeljama o izgledu rostera ko da ide ko da ostane znaci bez imena pojacanja ti si mi rekao da ne radim to i da sacekam kraj Aba. @Šarac

 

Sad kad nas korak ili dva deli od toga gde treba da se strpimo izmedju 3 i 10 dana gde je sva koncetracija na tome ti bacas udicu o pojacanjima... A ja te poslusao onomad da ne pricam o tome. 😄

 

E sad je red barem da kazes o kojim se pozicijama radi, naravno da neces iznositi imena pa ni dal se radi o stranim ili domacim pojacanjima al ako ne iznes barem pozicije poslednji put onda sam te poslusao. 😄

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Guru said:

Verujem da su ta dva igrača koja su dogovorena za sledeću sezonu zapravo iz postojećeg rostera... Recimo produžetak ugovora za Voltersa i Holinsa (ne bi bilo loše...).

Gotovo sam i siguran da je Sarac to i mislio🤗

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Šarac said:

2 igraca dogovorena za sledecu sezonu vec

 

#staytuned🤣

 

Samo da se zavrsi u sredu pa otvarajte novi topic.

 

Kls nikog ne zanima osim grupe koja ce se pojaviti da vezba malo za poxetak Ling ping long lige. 

 

 

 

Jel ovo znači da nam ta dva vise ako ne osvojimo aba?

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, srlepajce said:

Jedan od najdrazih Zvezdinih igraca ikada. Kakva mega kraljina i kakav plej, moze jako i do samog kraja za 2 a odlican floor general. On i Skot su bili sjajan tandem

1 hour ago, Sector said:

 

Ovaj na koga ja mislim je više bik nego srna. :classic_wink:

Je l bese Dionija zovu Bik zbog jacine? On mi je nesto nizak, sta znam.. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, NikadProtivKaline said:

pangos valjda ide u milano

sto je dobro, posto sam siguran da bi zelimir/ostoyah prvo njega pikirali za sl. sezonu

 

Treba sačekati da zaista i potpiše za njih, teško je ophrvati se Žocovom EC planu napredovanja, tome niko ne odoleva, naročito F4 igači, kako iskustvo pokazuje.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Setite se 2011 said:

Disciplinska komisija Aba lige sutra donosi odluku o dešavanjima na utakmici br 2

Moja skromna procena je naredni mec Zvezde u Aba ligi(eventualni 5. ili prvi naredne sezone) bez publike ili bas velika novcana kazna. (Mnogo veca od velikih 44 300e iz meca sa Cedevitom gde se u principu u porodjenju sa ovom utakmicom sve isto desilo i jedine stvari za kaznu su ubacivanje predmeta na teren)

 

Moja skromna procena je da ce jedan od dvojca Javor/Boltauzer suditi mec u sredu.

 

Moja skromna procena je da ce Partizan ukoliko se bude igrala i 4. utakmica, znaci samo u slucaju i 3. i 4. utakmice imati vise slobodnih bacanja od Zvezde. Imali su i u prve dve vise al mislim ne znacajno vise od razlike koja je 8 za njih, za sada.

 

Smem da se kladim sa bilo kim u bilo sta da ce 2 od 3 ove stvari da se dese a nijedna se ne zna za sada.

Link to comment
Share on other sites

Slažem se da ćemo popiti suspenziju. Za razliku od Budućnosti koja za slične ili gore stvari dobila dva prazna reda, i Partizana koji nije dobio ništa (kad je tokom utakmice pogođen Jović). 
 

Naravno, Panter, Lidej i Lesor neće dobiti nikakvu kaznu sa svoje ponašanje, ali, oh well. 

 

Edited by Tunji Awojobi
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...