Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

10 hours ago, Mile1 said:

A to je povezano kako? 

Bio je promasaj za Bjelicu vau 

Sto ne spomenes onda za Ivanovica, White-a, Waltersa, Hollinsa i Markovica i Kalinica ko je javio ovde na forumu imenom i prezimenom a ne nekim zagonetkama na nivou 3 osnovne. Zbog takvih kao ti nemam vise nameru da iznosim bilo sta vezano za klub kao i za pojacanja kao i o zdravstvenom stanju pojednih igraca

Koliko se secam za Bjelicu je odmah krenulo pljuvanje, da je prodana dusa, neko je zvezdas a neko Bjelica legionar koji ide kod Zeljka za saku dolara, to ti je gotova stvar nema stani polako itd..

A ono covek ode u Nba da se bori za titulu sa Karijem.

Ocu da kazem da treba biti obazriv kada se tako nesto govori kao sigurno.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Ove sezone se pokazalo da smo najopasniji kad se od nas nista ne ocekuje (Makabi, Zenit,pa i CSKA, mada je ta otisla). Ne bi me iznenadilo da odigramo na krv i noz, pa kud puklo, nije to Efes od prethodne dve sezone, sto se vidi i po rezultatima, a opet sav pritisak moranja je na njima. Potuci se(ponekad i bukvalno), pa sta bude.

Ako Efes poludi, nista se tu ne pitaju ni mnogo jaci od nas, ali se to ove sezone ne desava narocito cesto

Edited by Gudura
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da je ovakav Efes posljednja ekipa koju mi možemo da dobijemo u EL, pogotovo u gostima. 

 

Nemam neki jak argument za ovu tvrdnju, vodim se time da igraju jako brzu košarku sa odličnim protokom i šutem spolja koji mi ne možemo da ispratimo jer nemamo ni približan talenat u napadu. Ako ih stvarno svedemo na manji broj koševa tamo, kapa dolje Radonjiću i igračima. Olimpijakos u ovakvoj formi je primio 90 koševa tamo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

I ja nisam optimista po pitanu iznenađenja, jer kao što su neki več pisali, Efes nam možda i najmanje leži od svih tih velikih ekipa. Problem je što imaju plejmejkere koje teško ugušiš pritiskom, jer su jednostavno previše sigurni na lopti i umeju taj pritisak da slome na čisti kvalitet. Ono naše udvajanje centrom na piku gore je isto problematično, isto zbog toga što su ti njihovi ball handleri sposobni da nađu slobodnog igrača na weak side-u koji je ahilova peta ove odbrane. Ili visokog igrača koji se otvara na pop i ume to da pogodi u visokom procentu. Pleiss i Moerman pre svih.

 

Ali uprkos tome što sam napisao, ja sam zato da se uvek ide u meso i zapinje do kraja, barem u EL. Nikad ne znaš kad če protivnik imati slabiji dan i ponuditi šansu da mu skineš skalp. Pored toga je očigledno da dižemo formu i da je mašina krenula da melje, a takvi smo uvek i svima opasni.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Igramo protiv jednog od glavnih konkurenata za top8 i da ne zapinjemo??? 

 

Pa kad onda treba da zapnemo? 

 

Dakle bez Davidovca i Dobrica.... standardno bez nekoga. Iz toga se moze zakljuciti da li bi bilo prostora za jos jednog igraca u ovom rosteru ili ne bi. Situacija da su nam svi na raspolaganju ocigledno se nece desiti do kraja sezone. Ako i izbegnu povrede tu je korona da pravi sranje. Da je tu taj neki igrac 4/5, Kalina bi mogao vise da igra na 3...ovako ce on to krpiti zajedno sa Vajtom na zalost Lukom na toj poziciji. A nadam se da cemo konacno videti igru sa 2 pleja, jer ne znam ko ce menjati Holinsa. Ako se to ne desi ne znam sta bih rekao. Ocekuje nas tezak zadatak, jer smo dosta nemocniji protiv timova koji imaju kontinuitet i uigranost u odnosu na timove jednogodisnje legije stranaca. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Hogar said:

Brat Cirbes na kalendaru za 2022 😥

Pa očigledno je da ne mozemo naci dobrog igrača, startera na toj poziciji, onda nek ne menaju nista, jbga.

Za sada ne izgleda to loše, kako je Kuzmić izgledao prošle sezone jezivo, možda i Cirbesa Radonja opravi.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam sto uopste dumate.Imate tim, imamo rezultat dobar i siroku rotaciju. Ako bude hteo DR da dovede nekog,dovesce. I onako smo pucali tonu para za Saloa JOB Obradovica i njegovepulene i za ovu sezonu, plus ostali igraci...ne znam sto mislite da ce nam vucic nas finansijer a i partizana dati jos para...posto od covica i kineza nema qrca

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Hogar said:

Brat Cirbes na kalendaru za 2022 😥

 

majk je garant trofeja, neka ga tu kao treca opcija. 

bice on ok za 5-10 minuta, bar ima telesinu i zna da igra pnr + dobre livade pravi.

mozda nas i zatrpaju baskonija stajl ali 6.3 na nas :default_coffee: brine me sto devil ne najavljuje pobedu... i 4 pobede za redom, i to sto im je must win tekma... pre deset dana su dali 140 poena ajfonu :classic_huh:

bayern ih dobio u 4/4, barsa uz ludu srecu posle produzetka... ataman je odlican trener, ulaze u formu... 

ne znam kako, treba nam festival trojki uz odlicne procente i da idemo preko 80 poena jer tesko cemo ih spustiti ispod tih 80... tesko...

 

 

Edited by ИEsA IlIC
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...