Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Boze koji ste vi zlotvori😮

Gde ce vam dusa?

Do sad citah komentare na tati, ovde su pojedini vukovi u jagnjecim kozama 🤣

 

Samo jedna napomena, secate se kad ste svi terali Holinsa i govorili da je promasaj, a ja jeedini se uspinjao da dokazem da je top i da ce porobiti kad bude bilo nakpotrebnije?

Ne secate se?

Pa normalno kad to nisam nikad rekao 🙊

Holinse oprosti ko bratu ljubim ti kure!

  • Like 2
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, fillam said:

 

hahahaha pa daj bre

 

Nisi druze skapirao... 😄 ne pricam ja o nama. 

 

Prozivam "one" koji se busaju u grudi time sto dajete najvise igraca za repku u prozorima, sto razvijate mlade srpske igrace... Sportske direktore i trenere kojima su puna usta toga... a onda izadje sa ovakvom petorkom, protiv srpskih skoro pa penzionera. 

 

  • Like 10
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Nisi druze skapirao... 😄 ne pricam ja o nama. 

 

Prozivam "one" koji se busaju u grudi time sto dajete najvise igraca za repku u prozorima, sto razvijate mlade srpske igrace... Sportske direktore i trenere kojima su puna usta toga... a onda izadje sa ovakvom petorkom, protiv srpskih skoro pa penzionera. 

 

hahah ma  razumem ja prozivku, al sto ih prozivas kad je to i dalje istina bez obzira na tu sliku 😂 nista manje tuzna, ali opet istina.

 

Oprastajte, ne zelim da kvarim temu. Slavite, zasluzili ste. 

Link to comment
Share on other sites

Ali Panter dise na skrge, Holins ga davio ko zmija zabu, i onda ga zameni Lazic🤣 

Zamislite finalnu seriju na tri dobijene, morali bi da mu obezbede coveka koji bi mu nosio stalak za infuziju.

Verujem da ga svaka kost i misic bole, da proklinje svaki evro i siguran sam da ce na kraju sezone pobeci glavom bez obzira, i on i Ledej, i svi ostali.

Nasi igraci su ih ponistili kompletno, izgledalo je kao da igramo protiv Ergonoma, bukvalno smo ih unazadili, moral im je u debelom deficitu, osetili su svu snagu Crvene zvezde i da se oni pitaju, vec bi sad otpalili glavom bez obzira.

Radonjic je uspeo u svemu sto je zamislio, prvo je Vanilica isporucio svoje, zatim Markovic, pa Dzoni.

Ovaj nije verovao sta ga je snaslo, njegov Lidej je ponovo bio ustopovan od strane Dede, Zvezda je dominirala u svim segmentima, osujetila svaku njihovu nameru, u prevodu Radonjic je deklasirao Zeljka, pa su njegovi puleni izgoedali kao raspasana banda.

Ovo je neka realna razlika, kod nas se vidi pecat trenera, svaki pojedinac je deo sistema, svako ima svoju ulogu i ne izlazi iz svog okvira, ponekad Kalinic pretera, ali na kraju isporuci ocekivano.

Sramno je da Crvena zvezda nadskoci mladji, visi, i brojcano veci broj  visokih igraca.

Partizan je lose selektovan tim, a jedini krivac je Zeljko.

Samoubistvo je imati 3 ovakva profila na pleju, gde je Mur jako slab kao organizator, los u odbrani i jedinu stetu nam cini u ulozi bek sutera. Imao je dobrih poteza, ali u odbrani je duh.

Evo danas da me pitate, da li bih voleo nekog njihovog igraca da dovedem, rekao bih bez razmisljanja nikog.

Lesora treba faulirati svaki put kad primi loptu u blizini kosa, verujem da bi se njegova nervoza tek pojacala, jer 50 posto uspesnosti je nesto sa cime se moze ziveti.

Strah me da necemo igrati finale sa njima, a mislim da nam vise pasu nego Buducnost.

Nasa taktika je jasna, daviti njihove spoljne igrace, drzati jak tempo sve vreme, a oni cak i ako bi sve islo po njihovom planu, ne bi mogli da sacuvaju snagu i koncentraciju za finis utakmice.

Nije utisak, vec cinjenica da nas ne bi dobili do penzije.

Edited by Crni
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Knipex said:

Pa šta je bre ovo jebo te Bog, pa šta je ovo?

 

PnBd9Kw.gif

Da li ovo Jovcic kaze: "Nisam video!"... 🙂 Nije bilo bre nista da se vidic...😁🤦‍♂️

 

A na ovo drugo: "Kako bre nisi video, j..." ide ne nervozno brecanje Jovcica, nego direktna tehnicka. Ali, moram da priznam, izgleda vrlo comical...

 

Isto tako stvarno ne razumem toliki pritisak Obradovica na sudije. Nije da nisu sudije gresile, ali gresili su i na nasu stetu. Da akcenat nije na sudjenju je razlog sto smo odlucili utakmicu u 2. cetvrtini i uprkos nasim navikama da prosipamo mleko nastavili smo da ih meljemo do kraja. Ipak, mora da se prizna, da je Obradovic vrlo korektno cestitao na pobedi i odmah posle utakmice kao i na dodeli medalja i pehara nasem timu. To sto je skinuo svoju srebrnu medalju nema nikakve veze. To se danas tako radi i pokazuje razocaranje svojim rezultatom, a ne kao nipodastavanje protivnika. Pogotovo se ne radi o omalovazavanju kada mu cestitas i ostanes na proglasenju pobednika do samog kraja ceremonije.

Edited by drakon1
  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Nek grmi jako said:

Košarka koju demonstrira Dejan Radonjić na ovim prostorima je organska, nepatvorena i neumoljiva u svojim zakonitostima: nebo je plavo, ruže su crvene, evroligaška ekipa je u prednosti nad ekipom koja ne igra Evroligu, ma koliko ta ekipa bila nabudžena... I tačka.

 

Jer kada on selektira igrače onako kako želi i kako to njegov stil igre zapoveda u svojoj pretpostavci organske košarke, ako se odigra odbrana i ako se pogađa spolja u pristojnom obimu, onda je njega veoma teško dobiti. A ako se dobro i skače i gradi skok, pa još i napravi ogromna razlika u poenima iz tranzicije, čime se protivnik doslovno izuje iz patika i pomeri mu se centar za ravnotežu od silnog trčanja u leđa, nemoguće ga je pobediti. I to je shvatio njegov sinoćni protivnik na klupi KKP još davno pre ovog finala u Nišu, ono kad je u Pioniru vodeći Fener izgubio od njega iako je na raspolaganju imao roster skuplji od Radonjićevog za cirka 25 miliona evra.

 

Da bismo sada, kada su budžeti kojima raspolažu Radonjić i Obradović manje-više ujednačeni, došli do činjenice da Radonjić u prve dve utakmice šiša Obradovića za tridesetak poena fore. I još bi mu sinoć parkirao stojadina drito u čačansku avliju kraj Morave, jer ovakva Želimirova odbrana po difoltu ne može da zaustavi čak ni, kako bi zlobnici rekli, Radonjićev hrkljuš, samo da je to bilo potrebno. Ovako, ostavio ga je na šezdesetak poena i ugasio mu svetlo, da se batrga po bespućima iluzije po kojoj su dva skupocena evroligaška igrača, plus dva iz NBA lige, dovoljna da parira evroligaškoj Zvezdi.

 

A nisu. I to je sada kristalno jasno.

 

I to najviše iz prostog razloga što košarka iziskuje dva smera, napred-nazad, napad-odbrana. Od čega u Partizanu jedan smer katkad i daje nekakve naznake, a drugi je izumro kao ptica dodo. I to ne samo da je nepostojeći, nego je iskonski pogrešan u samoj ideji da se osloni na koncepcijski rizik po kome se određenim igračima dozvoljava da ispune primarni cilj same igre - šut, od čega i nastaju poeni. Pa se sklone ispod bloka Voltersu, on im zalila trojku, onda se sklone Markoviću, a on ih satarazi... Sklone se Kuzmiću da šutne sa četiri metra - a on je bocne... Sklone se Laziću, pa Lazareviću...

 

I tako se sklanjaju polovini rostera ekipe koja cepa Evroligu svake nedelje, a nekada i dva puta nedeljno, kao da igraju protiv KK Gorštak iz Kolašina a ne protiv nekoga ko redovno otresa mnogo ozbiljnije timove nego onaj koji je selktirao i koji sada predvodi Želimir Obradović. I time igračima Partizana njihov trener i učitelj na najdirektniji način ukazuje na to da ih nije spremio da igraju u odbrani pet na pet, već da se uzdaju u loše šutersko izdanje ovoga ili onoga, povoljan raspored zvezda na nebu i grešku u Radonjićevom matriksu... Iz koga već godinama unazad ne mogu da pronađu izlaz,

 

Niti će, jer Željko nije Neo... Što vidimo i bez da nam orakl to saopšti.

 

I zato bi Radonjić po ko zna koji put bio istinski MVP, a ne neki igrač ponaosob. Ali nije, jer istinski MVP turnira u Čairu je - Čović Vesna, ako se ima u vidu da je frapantna fascinacija navijača Partizana tom osobom potpuno skinula sa igrača Crvene zvezde, kao i sa trenera Radonjića, bilo kakav pritisak koji dolazi sa tribina, budući da nikoga od njih nisu provlačili kroz pakao šipke.

 

Pa su, dok se Čović Vesna u odijumu sa tribina satirala kao besna, oni dole svoje protivnike, sa sve Želimirom, s mirom pravednika i lišeni nekakve distrakcije kao posledice događaja van parketa - istom merom satirali, .

 

Kao besni.

 

     

 

 

 

Mislim da prica izmedju nas i KKP ove sezone nije zavrsena. Poglavlje KRK je odradjeno, ostalo je sve otvoreno. Mi smo u prednosti, bez dileme, ali... ko zna, mozda se i oni saberu.

 

Isli su konzekventno do kraja ispod bloka i Woltersu i Markovicu izvana. I jedno i drugo (za Markovica vise, za Woltersa manje) je imalo smisla. Nije da su samo njih dvojica (Markovic pogotovo) ove sezone resetali protivnicke koseve sa 9 metara samo tako... Znali su i Hollins, Dobric, Kalinic, Lazic itd. da se ispromasivaju za tri za sve pare. Jer kad nas sut ne krene, krvare oci i mozak...

 

Ali, malo je cudno da KKP od toga nije odustao skoro celu utakmicu i da smo tu imali vrlo solidan ucinak. Pritisak protivnika na nase vanjske igrace i na prevodjenu lopte tj. playa, visoka odbrana na pozicijama 1-3 sa iskakanjima njihovih brzih centara da smetaju pri organizaciji igre je nesto sto su tek delimicno probali. Ali, to je njihov problem. A tako nesto treba protiv Zvezde znati i moci odigrati. To ne polazi ni nekim EL ekipama za rukom.

Edited by drakon1
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, drakon1 said:

Mislim da prica izmedju nas i KKP ove sezone nije zavrsena. Poglavlje KRK je odradjeno, ostalo je sve otvoreno. Mi smo u prednosti, bez dileme, ali... ko zna, mozda se i oni saberu.

 

Isli su konzekventno do kraja ispod bloka i Woltersu i Markovicu izvana. I jedno i drugo (za Markovica vise, za Woltersa manje) je imalo smisla. Nije da su samo njih dvojica (Markovic pogotovo) ove sezone resetali protivnicke koseve sa 9 metara samo tako... Znali su i Hollins, Dobric, Kalinic, Lazic itd. da se ispromasivaju za tri za sve pare. Jer kad nas sut ne krene, krvare oci i mozak...

 

Ali, malo je cudno da KKP od toga nije odustao skoro celu utakmicu i da smo tu imali vrlo solidan ucinak. Pritisak protivnika na nase vanjske igrace i na prevodjenu lopte tj. playa, visoka odbrana na pozicijama 1-3 sa iskakanjima njihovih brzih centara da smetaju pri organizaciji igre je nesto sto su tek delimicno probali. Ali, to je njihov problem. A tako nesto treba protiv Zvezde znati i moci odigrati. To ne polazi ni nekim EL ekipama za rukom.

 

Ljudi se čude kako Pefi ispogađa ono. Pa niko ga ovako nije pustio da šutitra ove sezone. Imao je po dvije sekunde vremena da se namjesti i nanišani. Jedno je testirati šut igraču, a drugo da ga ostaviš kao a treningu.

Link to comment
Share on other sites

Normalna reakcija na Danilovicev stav kod dodele trofeja bila bi napusavanje i smeh. Ipak, preovladjuje mucan i jadan utisak. Covek je ne samo preko kurca to obavio vec se na njemu video ne očaj, vec gnev.

Na stranu njegov moralni kredibilitet, ali porazavajuce je da tako ostrascen covek bude na celu srpske kosarke.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, berti said:

Normalna reakcija na Danilovicev stav kod dodele trofeja bila bi napusavanje i smeh. Ipak, preovladjuje mucan i jadan utisak. Covek je ne samo preko kurca to obavio vec se na njemu video ne očaj, vec gnev.

Na stranu njegov moralni kredibilitet, ali porazavajuce je da tako ostrascen covek bude na celu srpske kosarke.

Jadan bio, jadan ostao. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, fillam said:

hahah ma  razumem ja prozivku, al sto ih prozivas kad je to i dalje istina bez obzira na tu sliku 😂 nista manje tuzna, ali opet istina.

 

Oprastajte, ne zelim da kvarim temu. Slavite, zasluzili ste. 

 

Pa eto, bas se i nije videlo da je istina, ne samo u ovom tuznom momentu vec na celoj utakmici. Trifa 1p, Koprivica 0p, Tristan (ako se odluci uopste da igra za Srbiju) nije ni ulazio... Smajli, nazalost povredjen.  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...