Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Laki21 said:

Gogi si pesnik i od mene.

šalje miško esemes gogi

našao sam ti sigurne minute,

goga kaže, pakujem se, stižem

već mi se bradavice krute

(santamarijadelasalute).

😐

Posted
On 1/13/2022 at 10:52 PM, Veteran said:

Octavius Ellis draws some interest from KK Crvena Zvezda Belgrade. According Serbian sources for @Totalbasketgr

Kasno, jedno 4 godine

Posted

I ovome što šara po vikipediji baš dosadno:

Octavius Ellis (born March 10, 1993) is a Canadian professional basketball player for Crvena Zvezda of the Aba league .He plays with Maik Zirbes and this two players are the best combo in the Aba league. He played at the center position.

,

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Ima li ikakvih vesti oko zdravstvenog stanja? 

Brate, lezim u krevetu, mrtav bolestan. Kosti me bole. Ne mogu da gledam, oci mi suze. Nema sanse da dodjem veceras. Odlozicemo za neki drugi put. U potpisu: Radonja 🙂

Posted (edited)

Trazi se nacin da izadje iz ugovora

Meni deluje da je veci problem nedostatak vece medijske paznje, Radonja osluskuje kako ce navijaci reagovati na bivseg igraca Buducnosti, i za sad ne deluje dobro

Edited by Instinkt
Posted

Sad će veći problem od korone biti vratiti se u trenažni ritam a posebno naći formu pre pauze, naročito kad nam usledi paklen raspored gde ćemo da nadoknadjujemo propuštene utakmice. 
Nije pritisnuto dugme PAUSE pa će sad Radonjić da stisne PLAY i da nastavio gde smo stali tako da su vrlo moguće i verovatne neke baš loše utakmice i porazi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...