Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neke kvalifikacije za odlazak na OI su u toku, i letnje OI se blize (konacno), pa je red da imamo PDF o njima. 

Moderacija ce urediti ovaj PDF, a ovde dajte predloge, pitajte sta vas interesuje itd. 

Uzdravlje i da slavimo pobede! 

:15::smiley58::smiley34::18:

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Dajte jednu "Vox Populi" temu za sve i svašta, a da ne mora biti 100% vezano za OI i jednu za zajebancije. Tema gde možemo da pričamo o temama kao što su uticaj korone razno razne trivie, statistika i slično. Ne znam da li je izvodljiva neka sticky post u toj temi gde bi bile medalje na dnevnom nivou ažurirane (može i češće 🙂 ).

Ovo po sportovima ostavljam drugima jer ne znam ni koliko ljudi prati OI na forumu.

Posted (edited)

Po tradiciji ja ću da predstavim naše sportiste na Olimpijskim igrama. Gleadaću da počnem što je pre moguće, pošto ima puno posla 🙂

edit. naravno ako se slažete.

Edited by Don Juan
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Baros pinned this topic
  • 3 weeks later...
Posted

Otvorio sam fudbal, a javljam se za rukomet i vaterpolo, ako ima dobrovoljca za atletiku neka napiše ovde ili ako imate drugačiju podelu u moderatorskom timu. 

Posted

Ako ima dobrovoljac neka se javi, kao kraljica sportova steta da bude brzinski otvorena bez puno info-a. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
  On 7/25/2021 at 6:56 AM, Oi! said:

Ako ima dobrovoljac neka se javi, kao kraljica sportova steta da bude brzinski otvorena bez puno info-a. 

Expand  

Ja tražim atletiku pošto je najviše pratim na OI, vidim nema topika. 😞  Kao ni gimnastike?

• Love 1