MetalHead Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Neke kvalifikacije za odlazak na OI su u toku, i letnje OI se blize (konacno), pa je red da imamo PDF o njima. Moderacija ce urediti ovaj PDF, a ovde dajte predloge, pitajte sta vas interesuje itd. Uzdravlje i da slavimo pobede! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Dajte jednu "Vox Populi" temu za sve i svašta, a da ne mora biti 100% vezano za OI i jednu za zajebancije. Tema gde možemo da pričamo o temama kao što su uticaj korone razno razne trivie, statistika i slično. Ne znam da li je izvodljiva neka sticky post u toj temi gde bi bile medalje na dnevnom nivou ažurirane (može i češće 🙂 ). Ovo po sportovima ostavljam drugima jer ne znam ni koliko ljudi prati OI na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 (edited) Po tradiciji ja ću da predstavim naše sportiste na Olimpijskim igrama. Gleadaću da počnem što je pre moguće, pošto ima puno posla 🙂 edit. naravno ako se slažete. Edited June 28, 2021 by Don Juan 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Obavezno jedna olimpijska peja tema... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 3 hours ago, Klotzen said: jednu za zajebancije Naravno izbor Miss Tokio 2020 se ne sme propustiti. 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Spanski kosarkaski fantazi za OI ako ga bude bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 15 minutes ago, Zvezdinho said: Spanski kosarkaski fantazi za OI ako ga bude bilo. Posle ispadanja iz elite, ostaju ta miki maus takmičenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Evo kako je izgledao PDF pre 5 godina: https://forum.b92.net/forum/169-olimpijske-igre-rio-2016/ Za @Don Juan je "rezervisano" predstavljanje olimpijaca koji nastupaju za Srbiju a ja ću otvoriti Svaštaru. Ko želi da otvara teme za određene sportove neka kaže, dogovor kuću gradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 13 minutes ago, Neme said: Evo kako je izgledao PDF pre 5 godina: https://forum.b92.net/forum/169-olimpijske-igre-rio-2016/ Za @Don Juan je "rezervisano" predstavljanje olimpijaca koji nastupaju za Srbiju a ja ću otvoriti Svaštaru. Ko želi da otvara teme za određene sportove neka kaže, dogovor kuću gradi. I izbor za Miss, molim te 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Izbor za Mis bezecovo DJ. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Potrebna je neka Opšta tema. Broj pozitivnih na covid19 u Tokiju (1.410 najviše od januara), kao i u samom Selu rastu. Edit: u Selu ipak tek prvi slučaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Otvorio sam fudbal, a javljam se za rukomet i vaterpolo, ako ima dobrovoljca za atletiku neka napiše ovde ili ako imate drugačiju podelu u moderatorskom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Mislio sam i ja rukomet ili vaterpolo da otvorim, ali rokaj ti kad si se već javio prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Slazem se sa @noćna frajla, potrebna je neka opsta tema, za sve i svasta. Ili je to tabloid, mada mi pre deluje kao neka vrsta kafane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 2 hours ago, Betolingar Misdongard said: Mislio sam i ja rukomet ili vaterpolo da otvorim, ali rokaj ti kad si se već javio prvi. Rokaj vaterpolo, ja ću rukomet, deal ? 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 7 minutes ago, Oi! said: Rokaj vaterpolo, ja ću rukomet, deal ? 😎 Dogovoreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Otvoriću temu za sportsko penjanje, nadam se da nema niko ništa protiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 (edited) Otvarajte slobodno. Hteo sam Atletiku ali neću imati vremena. Jbg. Edited July 24, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ako ima dobrovoljac neka se javi, kao kraljica sportova steta da bude brzinski otvorena bez puno info-a. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 54 minutes ago, Oi! said: Ako ima dobrovoljac neka se javi, kao kraljica sportova steta da bude brzinski otvorena bez puno info-a. Otvori, ko ti brani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 9 minutes ago, Kronostime said: Otvori, ko ti brani? Otvorio sam već 2 pa ne bih da se trpam, hoću, nije mi problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 2 hours ago, Oi! said: Ako ima dobrovoljac neka se javi, kao kraljica sportova steta da bude brzinski otvorena bez puno info-a. Ja tražim atletiku pošto je najviše pratim na OI, vidim nema topika. 😞 Kao ni gimnastike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Otvaram uskoro, ne brini. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 I treba Oi otvoriti većinu OI tema, pa tko će drugi?! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 U pravu si, sutra gimnastika 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts