Son_of_a_gun Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 NIS ovako iz glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: NIS ovako iz glave. Da nije i MTS? 😄 NIS je firma sa sedistem u Srbiji, sa vecinskim stranim vlasnistvom (Gazprom). Ne znam kakva je situacija sa FKCZ i Gazprom-om, ali rekao bih da je taj ugovor potpisan sa ruskim entitetom a ne lokalnom "kancelarijom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Ne znam dal to mozemo nazvati stranim sponzorstvom... mozda teoretski Ta prodaja nis-a je jedna od vecih pljacki u srbiji mozda i najveca Ne znam sad tacno kako to ide ali jedan deo novca mora ili aj da kazem trebalo bi da ostane u srbiji mislim od profita i sa njim kao mi raspolazemo odnosno mozemo da ga ulozimo kako hocemo a rusi ce to podrzati... ne znam sad tacno ja to ovako laicki objasnjavam ima tu svasta nesto gledaju se neki procenti presek godine... u svakom slucaju AKO sam ja dobro razumeo taj novac koji mi dobijamo ne daju rusi nego je to od tog nekog "naseg" dela... isto je valjda i za komsije u fudbalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 https://www.youtube.com/channel/UCwtDPc4um5-puLk59ROHUTA Reflektor će se uključivati u predstavljanje dresova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Kod ovog tamnog dresa mi deluje fino ovaj gornji deo. Ali ipak mi nekako nedostaju pruge... 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Za ovu sezonu ajde moze da prodje, ali za EL morace to mnogo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Sta je ovo vako znoru majcice presvetla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Lele nije što je vaš, al' je stvarno ružan... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Silueta grba na sredini je vrh. Sam grb na vrhu ramena je bezveze. Dobro ga nisu na leđa stavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Kako im je ovo uspelo? Stvarno su žasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Mislim da su te pozicije grbova, tehnickog sponzora, loga takmicenja i brojeva definisane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Posle Novice i mnogo bolji od Radeta bi bio razočarenje.http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=08&dd=30&nav_id=1914702U ovakvoj specifičnoj situaciji ja bih pustio da sezona krene bez kapitena pa bi neko sam iskočio, lideri se rađaju a ne samo daš mu traku i eto ti si sad taj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 17 minutes ago, Cooper said: Mislim da su te pozicije grbova, tehnickog sponzora, loga takmicenja i brojeva definisane. Jesu. Nema tu mnogo vrdanja. Ne mogu da se setim da li sam negde citao ili je bio neki video o tome, ali secam se da se to pominjalo jedne sezone u vezi sa KKCZ dresovima. Pa smo navikli. Tako je valjda i u NBA. A EL/EC zeli da ih kopira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 46 minutes ago, threepwood said: Lele nije što je vaš, al' je stvarno ružan... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Negdje na 8.30 otkrivaju dresove. Ne svidja mi se kako je ovo odradjeno, ali brzo će Opatija pa ćemo vidjeti kakvi su stvarno dresovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 18 minutes ago, Luchifer89 said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Ma pusti bre dres...Zagorac vam kapiten. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Šta je konkretno ružno na dresu, tj. na ovom što vidimo od istog? LIčno bih stavio beli grb i bele detalje na crni dres, kao omaž dresu iz 91/92. Ne sviđa mi se što je logo EC ogroman u odnosu na grb kluba, i, kao što rekoh, pozicije, ali ljudi objasniše da tako mora. Isto kao što su preveliki i logoi sponzora, ali to opet nema veze sa dizajnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 5 minutes ago, Barkley#34 said: Šta je konkretno ružno na dresu, tj. na ovom što vidimo od istog? Nema Nordeus logo. 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Ovde su nama/vama dresovi konstatno ruzni jos od 2011 (kada su zaista bili ruzni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Kao nedovrsen koncept. Na tragu neceg dobrog ali jbg... IMHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Dobro nisu nešto, al je gif genijalan.Najviše mi smeta broj pored EC logoa na šorcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts