Klipan Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Verujem da ce biti bar milion tumacenja ovog “visegodisnjeg”… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Tristan je cetvorka, tu se gomilaju igraci i na petici, a pleja i dalje nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 minute ago, Barkley#34 said: Onda samo M. u suštini, da Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 M kao Tristan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Kako ste uspjeli da zavrsite ovog momka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 3 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Kako ste uspjeli da zavrsite ovog momka? Ostoja mag 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Kako ste uspjeli da zavrsite ovog momka?ObraeffectSent from my SM-G970F using Tapatalk 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Verujem da ce biti bar milion tumacenja ovog “visegodisnjeg”…Kažu četiri godine. Nadam se da ga nećemo tjerati posle prve sezone kao ostale “četverogodišnjake”. [emoji16] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 8 minutes ago, zemljoradnik said: Ostoja mag Vise igraci dolaze zbog Zeljka i Savica - pravi se dobra mlada ekipa koja ce igrati duze i biti samo bolja kroz sledece sezone. Ovako se secam kad su dosli Divac, Sale Djordjevic, Paspalj, Zoc, Grbovic, Nakic, Danilovic..... svi su bili mladi igraci, ali je neko verovao u njih na diuzi niz godina! I isplatilo se! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 minute ago, Kronostime said: Vise igraci dolaze zbog Zeljka i Savica - pravi se dobra mlada ekipa koja ce igrati duze i biti samo bolja kroz sledece sezone. Ovako se secam kad su dosli Divac, Sale Djordjevic, Paspalj, Zoc, Grbovic, Nakic, Danilovic..... svi su bili mladi igraci, ali je neko verovao u njih na diuzi niz godina! I isplatilo se! tristan će imho brzo u nba, po meni za sezonu & ovo što je preostalo ali to je moj trip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 18 minutes ago, uini said: tristan će imho brzo u nba, po meni za sezonu & ovo što je preostalo ali to je moj trip Skodice mu da trenira kod Zeljka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 minute ago, Kronostime said: Skodice mu da trenira kod Zeljka? neće mu škoditi ni da igra a neće ni vama bogami kao što ti rekoh pre par dana, nije tristan došao iz neke vukojebine, nego iz realove akademije, gde cenim, znaju da obrazuju igrača pa onda kod pabla lasa u prvi tim. i taj laso nije baš neki nemač pojma. tako da, ovo je deal između ozbiljnog prospecta i ozbiljnog kluba, koji ozbiljno plaća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 3 minutes ago, uini said: neće mu škoditi ni da igra a neće ni vama bogami kao što ti rekoh pre par dana, nije tristan došao iz neke vukojebine, nego iz realove akademije, gde cenim, znaju da obrazuju igrača pa onda kod pabla lasa u prvi tim. i taj laso nije baš neki nemač pojma. tako da, ovo je deal između ozbiljnog prospecta i ozbiljnog kluba, koji ozbiljno plaća. Sto samo svedoci o kredibiltetu svih strana u tom procesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ništa dok Frensis ne aminuje. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 26 minutes ago, uini said: tristan će imho brzo u nba, po meni za sezonu & ovo što je preostalo ali to je moj trip Koji je tvoj rezon da se onda Real odrekao NBA talenta? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Just now, Kooineeperk said: Koji je tvoj rezon da se onda Real odrekao NBA talenta? Dobili su 16miliona na sto, i nisu mogli da odbiju 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Just now, Kronostime said: Sto samo svedoci o kredibiltetu svih strana u tom procesu. pa vidi, to je jedna, potencijalno romansirana verzija. isto to može da se ispriča na još bar dva načina. ja mislim da tristan pre svega traži minutažu, u klubu koji će biti na nekoj velikoj sceni a partizan je to u eurocupu i aba ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Just now, fillam said: Dobili su 16miliona na sto, i nisu mogli da odbiju To cemo na Tati 🙂 Ozbiljno pitam, ok, da, placeno je neko obestecenje sigurno, ali ne verujem da je to bio motiv Real-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Koji je tvoj rezon da se onda Real odrekao NBA talenta? real se odriče nba talenata svake sezone (nisu svi istog kvaliteta ali su nba eligible): dončić, usman garuba, gabriel deck, između njih facu.. nije ta lova koju real dobije od nba ekipa nešto od čega profitiraju. mogu da kupe ognjena dobrića verovatno. ili zagorca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 minute ago, uini said: real se odriče nba talenata svake sezone (nisu svi istog kvaliteta ali su nba eligible): dončić, usman garuba, gabriel deck, između njih facu.. nije ta lova koju real dobije od nba ekipa nešto od čega profitiraju. mogu da kupe ognjena dobrića verovatno. ili zagorca. Uf pa ne bi se bas reklo da su se odrekli Doncica. No da ne sirim temu sada na KKP temi, interesovalo me misljenje oko Tristana konkretno posto vise pratis NBA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 (edited) Na 2 pozicije Lesor, Smajli, Balsa, Tristan, Lidej,Kuruc previse previse Neko mora da leti Edited January 27, 2022 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 2 minutes ago, Kooineeperk said: Uf pa ne bi se bas reklo da su se odrekli Doncica. No da ne sirim temu sada na KKP temi, interesovalo me misljenje oko Tristana konkretno posto vise pratis NBA. svi igrači koje sam naveo u prethodnom postu su bili izuzetno važni za real madrid. svi su otišli u nba, svi ili većina pod ugovorom sa realom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 8 minutes ago, fillam said: Dobili su 16miliona 16 miliona i tri stana za Tristana. Sad da se uigramo i da klinci malo stasaju i 2025. ćemo da šurimo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Na 2 pozicije Lesor, Smajli, Balsa, Tristan, Lidej,Kuruc previse previse Neko mora da letiKuruc je primarno trojka. Vrlo retko je glumio krilnog centra, meri se mozda i u sekundama. Vise je Zagor igrao centra u onim nekim smalbol petorkama. 5 igraca na poziciji centra je optimalan broj. Mislim da je ovaj potpis mozda uradjen kako zbog KKP tako i zbog repke, da se mali privoli na nasu stranu.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 1 hour ago, Nemam_ti_kad said: Kako ste uspjeli da zavrsite ovog momka? Cuj kako Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts