Jump to content

Recommended Posts

Posted

Utakmica dosadašnjeg dela sezone, bez pogovora. Treba nam bilo kakva pobeda, jer ide niz baš tešških ABA tekmi i tu smo bez prava na više od jednog poraza, a sa obzirom da i Budućnost i Cedevitu dočekujemo, najbolje bi bilo bez poraza.

• Like 2
Posted (edited)

Radujem se utakmici i ne sumnjam u pobedu. Za mene ce jedan od vaznijih parametara biti minutaza Kurucsa.

Edited by Isiah
Tako treba
Posted (edited)

Zašto karte ne mogu da se kupe online do početka meča?

Iznenada mi iskrsla opcija da idem na tekmu večeras, ali ne može online da se kupi. Znači, opcija mi je da dođem tamo dva sata ranije da bih izbegao mačevanje u gužvi. Ne razumem što ne bih mogao da kupim online sve vreme.

Edited by mfmilan
Posted (edited)
  On 11/20/2021 at 2:50 PM, mfmilan said:

Zašto karte ne mogu da se kupe online do početka meča?

Iznenada mi iskrsla opcija da idem na tekmu večeras, ali ne može online da se kupi. Znači, opcija mi je da dođem tamo dva sata ranije da bih izbegao mačevanje u gužvi. Ne razumem što ne bih mogao da kupim online sve vreme.

Expand  

Imas i dodatnu budalastinu od skoro - kad kupis online ne mozes vise sam da odstampas kartu nego moras da odes na biletarnicu da je podignes. Em naplacuju 60din vise za online kupovinu em ponovo moras da odes da podignes kartu, jbn neverovatno

Edited by drperce
  • WOW 1
Posted
  On 11/20/2021 at 3:24 PM, mfmilan said:

Znam, nego se ja sad nerviram i pitam zašto..

Expand  

Nije guzva za karte (barem na ove 2 prethodne u Areni), u sredu sam cekao 5 min a stigao sam cca 45 min pre pocetka ... Jedino sto je blagajna na jugu pa ako hoces na sever moras da pesacis okolo

Posted
  On 11/20/2021 at 4:08 PM, Bajro(n)Zupic said:

Nije guzva za karte (barem na ove 2 prethodne u Areni), u sredu sam cekao 5 min a stigao sam cca 45 min pre pocetka ... Jedino sto je blagajna na jugu pa ako hoces na sever moras da pesacis okolo

Expand  

Zar nije blagajna na severu, kad gledaš na ulaz sa desne strane?

Posted

Organizacija utakmice je zajebana stvar, teško je to pogoditi kako treba. Otvoreno 10 ulaza za nivo 200 gde nema nikog i dva za nivo 400 gde čeka 500 ljudi. Evo još ulaze. Vrlo zajebana stvar.

Posted

Iskorak u odnosu na prethodnih par tekmi, ali nastavi da treniras.

Odbrana dobila tekmu sto je ocekivano za ovaj deo sezone.

Centar da nam Leday ne lipse i plej jer je Madar zajeb u proceni.

Radeta ne vredi ni komentarisati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...