Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Ja ne znam kako moze biti nasa krivica kada te oni tuku rukama, guraju kukovima u aut, prave po 3-4 faula po nasem napadu, nama sviraju faul u napadu za los zadah...a spancima cca 0 dosudjenih faulova preko 6 minuta. Onda (drugu) tehicku dobije igrac koji uopste nije pravio frku na terenu, sasvim slucajno jedini koji nas je vukao u 3/4.

 

Kapiram potrebu ukazivanja mana u nasoj igri i timskom mentalitetu, ali braco, promasili ste tekmu za to. Mi smo se jos i fenomenalno dugo drzali na prihvatljivom minusu s obzirom na sve.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ama covece kakve sudije

Je♡ale vas sudije

Jesu prebili nas - zasto mi njih nismo prebili sta smo mi od papirne vate 

Sta mislite da ce biti bolje protiv komsija u pioniru ili u podgorci, NE bice jos gore

 

Jos jedna prosecna evropska ekipa nam je utrpala 90 poena ko od sale

Znam kenjo ih je sut ma nije valjda protiv nas izgleda svakog kenja sut, pogadjali ljudi otvorene trojke zamisli jbt

 

I ako sam znao da ce ovako biti opez sam se iznervirao i onda dodjem ove i jao sudije auuu pi♡ku materinu

 

Jednu krstenu utakmicu nismo odigrali protiv iole ozbiljnijeg protivnika, ali jednu ma jok februar mesec poceo

 

Ps ja pleja ne bi dovodio pa makar sve tekme do kraja izgubili a na racunu mi stoji 100 milki dolara... 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Barkley#34 said:

Imaš poseban pedeef za ovo.

 

Znam, ali nisam ja neki aktivni kladionicar, i ovo je sitno sto igram, cisto da mi pracenje tekmi bude zanimljivije. 

 

Stvarno sam ocekivao obrnutu utakmicu, da vi budete ti koji ce preokrenuti. Cak sam i posle imao tu ideju da se to moze desiti kad su oni tek poveli. Ali sa onakvim sudjenjem (krajnje domacinsko, nema se tu sta opravdati) i trojkama, nije ipak bilo realno.  

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Barkley#34 said:

Čisto da ti skrenem pažnju da smo igrali važnu utakmicu oko koje smo se opasno iznervirali a stvarno ne vidim kakve veze s tim ima tvojih nekoliko postova na temu kladionice. Ajd', jedan je zeza, kao džinks, ali treba znati stati.

Samo sam se nadovezao na moje predvidjanje utakmice, dok je velika vecina vas mracila ja sam zaista verovato da ce utakmica otici na vasu stranu cak iako mozda budete gubili oko poluvremena - to verovanje sam i dokazao uplatom. I samo sam to hteo da podelim. 

 

Ja u dzinkseve ne verujem, ako je bilo koja Partizanova, Zvezdina ili bilo cija utakmica zavisiti od mojih postova na forumu i ovih sitnih uplata, nesto ozbiljno nije ok sa svetom onda 😄

Link to comment
Share on other sites

S obzirom na vaznost ove utakmice i cinjenice da su se veceras igrale samo 3 utakmice u EL u Badaloni je morala biti mnogo bolja i iskusnija sudijska trojka od vecerasnje gde je glavni sudija realno jedan (u stvari jedna) od najlosijih u EL/EK takmicenjima.

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Don Radonja said:

Mogu zamisliti da se nisi suzdrzao.

Zeni je posao sudjenje.E sad sto nema pojma je sasvim drugi par opanaka i zbog toga ne treba da se naziva kurva...

Ma on je mislio ono Njegosevo, oprosti majko i ti si zena...

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Borca said:

S obzirom na vaznost ove utakmice i cinjenice da su se veceras igrale samo 3 utakmice u EL u Badaloni je morala biti mnogo bolja i iskusnija sudijska trojka od vecerasnje gde je glavni sudija realno jedan (u stvari jedna) od najlosijih u EL/EK takmicenjima.

 

Panterica sudi ta takmičenja što sudi isključivo jer je žensko. Da je muško terena videla tj video ne bi.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

I počinje druga četvrtina, i ulazi najbolji defanazivac EC, i počinje zapinjanje u blokovima, i počinje raspad odbrane, i počinje posledično raspadanje u napadu. I onda je izašao najbolji defanzivac, a ušao najbolji breinfartivac, i to je to.

Sudjenje je bilo na štetu i jednih i drugih, jer ova sudijska trojka ne ume bolje. Huventud se bolje snašao,tukli su od druge četvrtine do kraja, mi nismo i to takodje pokazuje u kom smo trenutku što se tiče ozbiljne košarke. 

 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Laki21 said:

 

Panterica sudi ta takmičenja što sudi isključivo jer je žensko. Da je muško terena videla tj video ne bi.

 

Ima podjednako losih sudija muskih, ali ih ne kritikujemo jer su muskarci. Slazem se da je losa, to ti je posledica tog glupog stava o nekakvoj ravnopravnosti ishoda. Kao kad na svetskom prvenstvu u fudbalu utakmicu izmedju Nemacke i Brazila sudi neki iz Bocvane.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Ne sam Safete said:

Iznervirao sam se sinoć opasno, ni jutros nije bolje.

Samo da konstatujem da je ovoj ekipi falilo ovakvih utakmica, ako stvrano želimo da postanemo ekipa. Prvi korak ka tome je napravio Danguba.

 

Da, jedno sezona - dve ovakvih utakmica, onda ćemo naučiti...

 

Ne znam čemu može da se nada ekipa koja je u gotovom svim bitnim mečevima primila 80-90 poena, evo samo poslednja 4 poraza prosek 94 primljena poena.

Ekipa je 6 meseci zajedno, dobar deo problema se nije pomerio sa mrtve tačke. Branjenje šuta za tri na nivou neke juniorske ekipe, većina ekipa protiv nas ili rekord sezone po trojkama, ili blizu istog. I onda kreće priča jao, baš ih hoće. 

 

Opet kažem, atraktivna je to košarka, postižemo dosta poena, može se tu videti dosta lepih poteza, ali to nije košarka sa kojom si konkurent za bilo koji trofej i to je to. 

 

Izbor plejeva je za zatvor. Mur i Avram juče 25 minuta, zajedno: 1 poen, 2 asistencije, 3 izgubljene lopte. Madar solidan, zaslužio i koji minut više, ali eto Žoc je video nešto u Murovoj ghost partiji.

 

Aleksa -14 za 4 minuta, nije to lako.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@boki111 ,druže počasti nas sa jednim filmskim ostvarenjem od 4 minuta Alekse u odbrani i napadu. Treba to da ostane negde "zapisano" , za nova forumaška pokoljenja. Sva sranja odbrane od pika kreću od njega i Pantera, gde ovaj drugi ponekad to ume da "ispegla", kada hoće. Sinoć je hteo, dok ovaj prvi nije sjebao čitavu koncepciju opštenarodne odbrane i društvene samozaštite.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Ne sam Safete said:

Jok baš ih i nije htjelo, da dam onom Vivesu hiljadu šuteva da ponovi onakve dvije trojke na isteku napada promašio bi hiljadu i jedan.

 

edit: i da bila je dobra odabrana pri svakom od tih šuteva

 

Poenta je da smo odbranili bilo šta tokom 40 minuta utakmice, ne bi došli u situaciju da jedan ili dva teška šuta lome meč.

 

 

9 minutes ago, KockoOblo said:

 

Najbrže sjebevanje momentuma jedne dobre igre u novijoj istoriji KKP. Očekivao sam da posle izmene na klupi pojede peškir, ali mediji još ne javljaju ništa o tome.

 

 

Velika je tu konkurencija, ali tu je negde. Čovek ulazi na +11 valjda, ima čistu kontru za +13, umesto toga gubi loptu i primamo trojku za -8. Onda promašeno bacanje i trojka, par ispadanja iz odbrane i dosta za tu noć, izlazi na -1.

 

Od naša tri "pleja" iz većeri u veče dobijaju isti učinak: dvojica se poptuno raspadnu, jedan bude solidan, samo se menjaju. Ukupni učinak potpuni minus za ekipu.

 

Sve bih dao da mi neko iz kluba objasni šta je tačno bila ideja sa njima trojicom. Koji to momenat iz njihovih dosadašnjih karijeri je ukazao na to da su oni igrači za ovakvu ekipu, a posebno sva trojica u istom timu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, realno *w said:

Čovek ulazi na +11 valjda

Uveo ga je,jer se znalo da će ovi da krenu na max broj obrtaja. Ali ovaj folirant to ne prepoznaje, on igra svoju igru...ukrasti loptu po svaku cenu, bol u preponama za blok koji ga čeka, i sa koje ga strane čeka. Davi se na bloku, nešto mlatara rukama, a za to vreme pik je uveliko prošao. I tako cepa celu sezonu, od prve utakmice.

 

Kockovo pismo Aleksi Avramoviću

 

Dečko odigraj regularnu odbranu na svom igraču, biće nam svima lakše. Probaj da odigraš pik, probaj još jednom da odigraš pik, jer napad traje 24 sekunde, a ne 6, dodaj loptu dobro postavljenom visokom igraču, jer ne znaš ništa drugo. Popij posle utakmice litru vinjaka i gledaj na šta ličiš, i razmisli da li je normalno da u tim godinama praviš od sebe budalu. Pozdravi Željka.

 

Tvoj Kocko.

  • Like 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...