Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  I u svemu tome je jedini problem što će neki igrač da napravi neki seljački potez? Za sve što se desi nakon toga postoji opravdanje i postoji povod? Pa jbt, 90% utakmica u 90% sportova se nikad ne bi završilo po tom kriterijumu. Znači samo pred uzvišenom zvezdaškom publikom niko ne sme da se raduje, smeje, busa u grudi, klima glavom, pravi raznorazne džiberske poteze, jer će time tu istu uzvišenu publiku isprovocirati da ga najgore izvređa, gađa čime stigne, eventualno uleti u teren i slično? A to će onda uzrokovati prekid i eventualno pražnjenje dela dvorane? I u celom tom procesu je jedino što je neupitno je - pravo uzvišene publike da se tako ponaša, jer je jel'te, neko na terenu ispao seljak? Vidiš, to je šizofrenija i paralelni univerzum u kojem neki ljudi ovde žive.              

 

 Ovoliki trud oko posta a naveo si samo benigne momente za koje se niko preko plota nije uhvatio kao sporne : ,,busanje u grudi, klimanje glavom, radovanje... etc" a nekako si ispustio da pomeneš bar jedno infantilno ponašanje ,,nekog igrača" koje da je trener sasekao u startu kao nešto nedopustivo, brzo bi se potisnulo i ne bi krenulo na ružnu stranu. Ali se bez pardona i nakon trećeg takve situacije, i to ovaj put u lice treneru rivala, spočitava Radonjiću što se uznemirio zbog toga. Nije mi iskreno jasno zašto je Radonjić meta za taj performans?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Wingwalker said:


 

 


Ovoliki trud oko posta a naveo si samo periferne momente koje niko preko plota nije naveo kao sporne ili neoprostive : ,,busanje u grudi, klimanje glavom, radovanje... etc" a nekako si ispustio da pomeneš bar jedno infantilno kreveljenje klupi suparnika. I onda nakon trećeg kreveljenja u lice treneru rivala i trećeg izvinjavanja spočitava se Radonji što se uznemirio zbog toga. Da nie ipak malo previše?

Sent from my Lenovo TB-8505F using Tapatalk
 

 

 

Kakav bre trud oko posta, o čemu pričaš?

 

O tome što sam navodio se na ovom forumu (a i na prošlom) gusla vrlo redovno, i naravno da tu spada i kreveljenje ka klupi protivnika, koje je btw uredno svaki put ovde iznapušavano od navijača KKP.

 

Ali nemoj sad da mi bežiš od teme i teze koju si želeo da provučeš - a to je da ako Željko uvede Trifu u petoj, ili bilo koji igrač KKP uradi bilo šta što će uznemiriti nežna srdašca domaće publike, to će biti isključivo iz namere da se napravi prekid, drugi motiv za sve to ne postoji. I ako dođe do toga, to je isključiva krivica Željka i Partizana i njihov lukavi plan. Da li si svestan koliko ti je Čović ušao u glavu?

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Trifunovićev potez je seljački i nezreo ali podigla se prevelika frka oko toga. Nije nikoga povredio. Ne verujem ni da bi Radonjića ovo previše potreslo da nije doživeo jedan od ubedljivijih poraza u karijeri. Svi su osudili potez Trifunovića počevši od njegovog trenera. Svojoj ekipi svakako nije pomogao ovim potezom. Meni je stvarno glupo sad previše potencirati na ovome nakon onakvog debakla. Peta utakmica je priča za sebe kao i svaka do sad. 

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

 

4 hours ago, Arsenije Pesic said:
... ili bilo koji igrač KKP uradi bilo šta što će uznemiriti nežna srdašca domaće publike...

 

 

 

Kod ,,nežnih srdašca...'' sam morao da odustanem.

 

Prejako...

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

Što bacate rime :classic_biggrin:

1 hour ago, ranzo said:

Radonja je ispao cava.

 

1 hour ago, uini said:

 

nije.

 

a ako jeste, onda je željko ispao cava tri puta u aktuelne četiri tekme u seriji (ja mislim da nije, samo pratim logiku stava).

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, ranzo said:

Tamo trener nabada ljude s protivnicke klupe i hoce da se bije sa domacom publikom...

 

°gde god odemo ispadnemo najgori :capone_2:


Pa odgonetnule su nam komšije to. 
 

Nije bitno ko, ko god da dodje kod nas prolazi školu kreveljenja, tuče i neprimereog ponašanja. 
 

A najviše drilujemo njihove bivše. Dodju kao najveći puritanci, jbg. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...