odupri se ludilu Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Micov isto slobodan...nekako cjenim da treba praviti ekipu za eurokup a taj level je Micov sa 36 leta, Leo sa acl...kombinacija povratnika, potentnih domaćih a ako presipa kako to komšije zamišljaju može I neki kvalitet pride neće se baci. Eurocup treba biti prioritet nemamo ni mi ni Zoc taj trofej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ja bih radije da nam roster ne cine mahom 30+ igraci. Naravno par njih koji poseduju iskustvo i kvalitet svakako da (neko rece Zo i Jan?). Ali po meni je Micov premator, a Leo...pa gotovim momka, ali on ne pravi nikakvu razliku ni u kakvom aspektu igre 🤷♂️ Gagi apsolutno da. Radulja apsolutno ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Potpisujem Ps mooozda bi jedino sa micovom video kako stoje stvari u kakvoj je formi i jel dovoljo zaradio preko grane pa da dodje/vrati se malo cisto da ga zelja mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Micov je u takvoj formi da je jedan od boljih igraca F4 ekipe... Leo bi na ovom nivou itekako pravio razliku. Mislim da smo se malo zaneli, sve u svemu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Plej i petica dobri Ameri, ostalo naši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Sta radi Tegi, oce biti nekih materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Sve je jasnije... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ma jasno je jedino da je ovaj celavi u pozadini pjankoguzica a lijevi će da nagazi ovu cicu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted June 26, 2021 Author Share Posted June 26, 2021 Strani kapital Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Kucamo na vrata zaboravljenih asova! 😝 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Pravite tim od iskljucivo domacih igraca, to sam cuo od igraca koji igra kod vas, sto bi reko nas pesnik ako su lagali mene i ja lazem vas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ode Naneli u Makabi. A bio bi bas dobra jeftina opcija ispod radara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Jel Nemanja Bjelica Raškovićev igrač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ja mislim da je naš. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Jel Nemanja Bjelica Raškovićev igrač?Bio je.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Čuh info da je Branko Milutinović baš zagrizao za kupovinu KK, naravno treba menjati zakone i svašta još nešto, ali da je to neki plan za ubuduće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 45 minutes ago, Green23 said: Čuh info da je Branko Milutinović baš zagrizao za kupovinu KK, naravno treba menjati zakone i svašta još nešto, ali da je to neki plan za ubuduće. Mogu da potvrdim da je Branko veliki navijac Partizana. Znam iz licnog kontakta. Hoce Branko da se igra Marka Kjubana. Neka, mozda to bude prvi korak ka privatizaciji klubova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 11 hours ago, Cooper said: Sve je jasnije... nekima nece biti jasno ni kad robija na presicama bude branio vucica nakon prozivki sa tribina.. nit se vlast promenila, nit je dosao novi sponzor, nit je je usao milijader, a samo budala moze da poveruje da je kicanovic milijarder i uticajniji od drzave.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Opa - N4l1m and the chipmunks na temi od sabajle 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Da mi je neko rekao da ce ovoliko da budu nervozni ne bih mu verovao 😆 Na 5 topika o Zocu vec 4 dana, 8231 ispisanih postova 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Nemam nista protiv ovog posta na odgovarajucoj (tata) temi - ovde mu nije mesto. Sry. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemam nista protiv ovog posta na odgovarajucoj (tata) temi - ovde mu nije mesto. Sry. Nemam ni ja nista protiv komsiluka - dok` god se ne najave u gostovanje i donesu kafu za domacicu, flajku zestokog (ili gajbu o`ladjenog Zajecarca - moze i Valjevsko) dotle uzurpiraju posed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Pa i ne treba da se proziva niko. A ako se to desi i treba da kapiten i kouc smiruju masu. Sa tribina treba da se cuje samo pesma, i nadam se aplauzi i sto manje zvizduka.Sto se tice rostera, ja se nadam da ce kostur tuma ciniti domaci igraci. Nadam se ostanku Jaramaza, Pejdza, Mozlija (komotno mu dati pasos) i Trife (koga bi gurao na 3), a odlasku Zagorca i Perkinsa. Novica moze u penziju i da ostane na klupi. Ostali kako god. Potpisati Gagija, tog Kamenjasa, Smailagica, pa zasto ne i Micova. Na ovo dodati 3 stranca koja bi pravila razliku. Verujem i da ce cena sezonskih biti u skladu sa rosterom. Tako da me ne bi cudilo da najjeftinija bude i 100 evrica. A i da bude kao 2019/20 mora se prodati bar 5 000 karata, sto bi "dovelo" dva dobra igraca. Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts