Smrtokapa Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 10 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Zvakao konjetinu...kontam da ima regiona u Srbiji i susedstvu gde ovo ima drugaciji znacaj. Non stop su vam neke perverzije na pameti. Kontam da biste našli neko skriveno značenje čak i da sam pisao o konjskim kobasicama. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Nisam razumo za kobaje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 "Daleko je, neki ljudi kažu da sam ja nešto rekao, stavljaju mi reči u usta, svi znaju, prvi koji će da sazna je selektor. To je daleko za mene, svake godine je ista priča, kad se završi sezona, uvek ću porazgovarati sa familijom, mojim timom, selektor će prvi da zna moju odluku", rekao je Jokić. Nije želeo da da bilo kakvu indiciju o nastupu. "Da li bih voleo? Jako je daleko", zaključio je Jokić. Bravo momak, svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 4 minutes ago, Jataganac said: "Daleko je, neki ljudi kažu da sam ja nešto rekao, stavljaju mi reči u usta, svi znaju, prvi koji će da sazna je selektor. To je daleko za mene, svake godine je ista priča, kad se završi sezona, uvek ću porazgovarati sa familijom, mojim timom, selektor će prvi da zna moju odluku", rekao je Jokić. Nije želeo da da bilo kakvu indiciju o nastupu. "Da li bih voleo? Jako je daleko", zaključio je Jokić. Bravo momak, svaka cast. Nije svako Doncic pa da kaze da li ce igrati jos sad..Jbg. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Nije svako Doncic pa da kaze da li ce igrati jos sad..Jbg. Brt cak ne mora ni da kaze sad da li ce igrati, ali ono, OI, najveca sportska smotra na svetu, bar nesto kurtoazno izjavi bem mu misa, "bilo bi mi drago da tamo nastupim ali videcemo"... To mi je bas nekako porazavajuce za sportistu. Mislim bem li ga, ko sam ja da njemu pricam kakve stavove jedan sportista treba da ima, ali cak je i mene vecito trpeljivog ovim nekako izgubio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 9 minutes ago, Jataganac said: "Daleko je, neki ljudi kažu da sam ja nešto rekao, stavljaju mi reči u usta, svi znaju, prvi koji će da sazna je selektor. To je daleko za mene, svake godine je ista priča, kad se završi sezona, uvek ću porazgovarati sa familijom, mojim timom, selektor će prvi da zna moju odluku", rekao je Jokić. Nije želeo da da bilo kakvu indiciju o nastupu. "Da li bih voleo? Jako je daleko", zaključio je Jokić. Bravo momak, svaka cast. baš sam razočaran. propustio je priliku da na pitanje da li bi voleo? poentira sa a da li znate šta bih ja voleo?! ja bih voleo da vi svi fino glasate za gospodina vučića. eto to bih ja voleo! 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 1 hour ago, Jataganac said: Brt cak ne mora ni da kaze sad da li ce igrati, ali ono, OI, najveca sportska smotra na svetu, bar nesto kurtoazno izjavi bem mu misa, "bilo bi mi drago da tamo nastupim ali videcemo"... To mi je bas nekako porazavajuce za sportistu. Mislim bem li ga, ko sam ja da njemu pricam kakve stavove jedan sportista treba da ima, ali cak je i mene vecito trpeljivog ovim nekako izgubio. Sada bi Kari mogao da ispadne face i da kaže - "Niko ga nije ni zvao. Daleko je. Videćemo." 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 5 minutes ago, Don Juan said: Sada bi Kari mogao da ispadne face i da kaže - "Niko ga nije ni zvao. Daleko je. Videćemo." Uuuuuuuuu, prejako 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Pa dobro parizer ce da urgira i igrace olimpijadu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 :izlazi vest da Jokic ne zna da li ce igrati OI i da je to daleko: Jokic - Neki ljudi mi stavljaju reči u usta, da sam nešto rekao što nisam :pitaju ga opet hoce li igrati: Jokic - Daleko je 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Predlog da se tema preimenuje u Jokić i SNS... Za reprezentaciju mu je trebalo da razmisli, za SNS ne... Da bi tema bila u skladu sa stvarnim stanjem, jer u reprezentaciji nije a u SNS već jeste.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 50 minutes ago, Azazelkg said: Predlog da se tema preimenuje u Jokić i SNS... Za reprezentaciju mu je trebalo da razmisli, za SNS ne... Da bi tema bila u skladu sa stvarnim stanjem, jer u reprezentaciji nije a u SNS već jeste.... Pa izbori su blizu 😄 Ko zna sta je pricao Vucicu zadnje godine. "Ne znam, Aco. Moram da se savetujem sa porodicom i Miskom, daleko je to..." Aca pri nervnom slomu 😄 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Quote Nije želeo da da bilo kakvu indiciju o nastupu. "Da li bih voleo? Jako je daleko", zaključio je Jokić. Meni nije jasan odnos izmedju ovog pitanja i odgovora iskreno. Kako se na pitanje: ''Da li bi voleo da igras na Olimpijadi sledece godine?" --> daje odgovor: "Jako je daleko" Ja nemam irl nikakav primer slicnog razgovora sa ljudima koje znam. Nesto kao: Da li bih voleo da letujem sledece godine na Maldivima? Jako je daleko, ako potonu onda ne bih, a ako ne potonu onda bih voleo? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 (edited) hoće da kaže da, kada je nešto ili neko daleko, ne možeš da znaš ni da li voliš, narod je sve to obradio pa u tom smislu, kako se bude približavalo takmičenje, tako će da krene da se priseća kako mu je bilo lepo prošlog leta na splavarenju, koje se inače održava u isto vreme kada i olimpijada, za razliku od ostalih takmičenja, koja su u septembru, kada se više ništa ne dešava, pa onda ne može da dođe. Edited December 14, 2023 by uini 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Zajebancije bez mislim da je rekao svima za njegove uslove prilicno direktno da ga ne smaraju i da mu je to totalno na kraju pameti da uopste razmislja o tome. Sto donekle i razumem, vodeci je igrac NBA ekipe. Da budem skroz iskren, i mene to nervira, ali razumem ga. Fokus je na prvenstvu, zato i jeste sampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Fokus je na prvenstvu I pomalo na podršci parizeru 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Just now, Beonegro said: I pomalo na podršci parizeru i tu ga luka šije; poli parizer je suvereno najbolji parizer koji sam jeo 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 3 minutes ago, uini said: i tu ga luka šije; poli parizer je suvereno najbolji parizer koji sam jeo Ne razumijem se u parizer 4 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 građanin pariza je parizer, nema tu šta da se razumeš, samo da budeš lep i ukusan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 (edited) A sta fali Bogdanu i Doncicu sto kazu usred sezone da ce nastupiti za reprezentaciju ako ne budu povredjeni? Al opet nije svako Luka/Bogdan sto se tice odnosa sa reprezentacijom. Videcemo kada bude vreme za Jokica. Edited December 14, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 17 minutes ago, uini said: građanin pariza je parizer, nema tu šta da se razumeš, samo da budeš lep i ukusan Au brt, ako sam ukusan koliko sam lijep nisam ni za Matijevića 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 2 minutes ago, Beonegro said: Au brt, ako sam ukusan koliko sam lijep nisam ni za Matijevića 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Uvek postoji Trlic za takve. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Au brt, ako sam ukusan koliko sam lijep nisam ni za Matijevića [emoji16]Grešiš u vezi Matijevića. Za dobru svinju nema loših pomija. Integrisao bi te već u neku mixturu.Moj pas nije hteo ni da pridje Matijević proizvodu: SALAMA ZA PSE.Samo me je pogledao: 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts