Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Kurc Emuchelo said:

Pre bih glasao za Vučića

Da znaš da sam se zamislio, Lempron nije ništa manje samozaljubljen i istovremeno patetičan, niti mu je fenbeiz išta decentniji, iako u prosjeku vjerovatno imaju više zuba od parizerovih orkova.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Da znaš da sam se zamislio, Lempron nije ništa manje samozaljubljen i istovremeno patetičan, niti mu je fenbeiz išta decentniji, iako u prosjeku vjerovatno imaju više zuba od parizerovih orkova.

I još.manje čita od Ace pride...koji je ipak ekspert za Maksa Vebera.

Posted

Ipak mu bar ne placamo mi gorivo i ne izdrzavamo decu 30 godina...tako da next time next year, ako do tog duela dodje, prvi put cu navijati za LAL jos od Medzikove penzije.🦾🦾

• Like 1
Posted
25 minutes ago, leki bg said:

Ipak mu bar ne placamo mi gorivo i ne izdrzavamo decu 30 godina...tako da next time next year, ako do tog duela dodje, prvi put cu navijati za LAL jos od Medzikove penzije.🦾🦾

Prošlo mi je ovo kroz glavu i vjerovatno bih razmišljao drugačije da i dalje živim u Srbiji, ali pošto parizer od mene nema više nikakve vajde još od 1. decembra 2015. godine...

Posted
41 minutes ago, Beonegro said:

ali pošto parizer od mene nema više nikakve vajde još od 1. decembra 2015. godine...

ti si sad parizer 🙃

10 minutes ago, Dracarys said:

MJ je bio šupalj čovek nekoliko levela ispred Brona.

prvo jos uvek je ziv, drugo, uhuhuhuuu

• Like 6
  • Love 1
Posted (edited)

Uzgred, niko iz ekipe sa SP 2023 nije na parizerovom spisku, koliko sam uspio da ispratim?

Nachee toeto, može Poku umjesto Boriše i možda Smajli umjesto Riloa i idemo po to zlato koje fali Kariju u kolekciji, konjušar neka ostane da odmara i druži se sa sebi sličnima, npr. bizonom.

Edited by Beonegro
  • Like 9
  • Love 3
Posted
1 hour ago, Arsenije Pesic said:

Nači na jednoj strani Jokić, Mačvan, Tomašević, Rebrača, Gagić...a na drugoj Mića Berić, Vanja, Ljuba Vidačić, Drobnjak...da nema ovog poslednjeg rekao bi čovek da su centri govna a bekovi baje :classic_biggrin:

https://nova.rs/vesti/politika/intervju-miroslav-mica-beric-verujem-u-promene-porazilo-me-kad-sam-video-bivse-saigrace-da-ulaze-u-sns-posle-majskih-tragedija/

Imamo i Bodirogu, Kotura i Duleta Savanovica na nasoj, ali vala i Nesu Ilica, Grbu, Branka Lazica, fejk kosarkasa Gorana-kilo-gela Karadzica,i naravno jos 1 centra Kuzmica, na njiihovoj strani.

Od trenera na strani Barzinijevih su Sjor, Vlade Djurovic, Muta i onaj Tegijev Dragan J.,.na nasoj DV i bio pokojni Duda.

Mislim da nismo sad nikog ispustili.

• Like 3
Posted
1 hour ago, leki bg said:

pokojni Duda

Donekle bio na našoj strani, a odnekle igrao šah sa sajkoom. Ne bi me toliko zaboljelo da me sad žena prevari. Sa Mišom Vacićem. I Čaletom. U threesomeu gdje Čale navaljuje na Mišu spomoću strap-ona, dok moja žena skandira brže - jače - bolje i za našu decu!!! za našu decu!!!

• Like 2
  • Ha-ha 20
  • Tuzno 1
Posted

Donekle bio na našoj strani, a odnekle igrao šah sa sajkoom. Ne bi me toliko zaboljelo da me sad žena prevari. Sa Mišom Vacićem. I Čaletom. U threesomeu gdje Čale navaljuje na Mišu spomoću strap-ona, dok moja žena skandira brže - jače - bolje i za našu decu!!! za našu decu!!!

Mišu bi zabolelo.

• Like 1
Posted

Prosuo sam sok od borovnice po trenerci koju sam prvi put obukao jebem li ti sandalu 😂

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Ne sam Safete said:

Kae lik dabogda mu konji zavrsili kod Matijevića

Hide contents

Znam, znam nisu konji ništa krivi

Nisu mu konji zamrznuti u Brazilu 1978. pa da završe kod Matijevića...

• Like 1
  • Ha-ha 10
  • Tuzno 1