Barkley#34 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 2 hours ago, DameTime said: Idi dok si mlad. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ma lik je debil, šta da se radi. Šteta što nas je on zapao a ne Dončić jbg. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 58 minutes ago, uini said: tjah, mene bi vise iznenadilo da mu ceca nije bog. ono, k'o dire straits za matoracje, sultanica svinga Baš tako, uz sitnu razliku što Dire Straits nisu soundtrack za pozvjeravanje čitavog jednog naroda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 17 minutes ago, Sector said: Ma lik je debil, šta da se radi. Šteta što nas je on zapao a ne Dončić jbg. Uh, Brone, još te metla radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bron je već postao GOAT prije te metle. Svaki novi uspjeh je samo šlag na tortici. A što se tiče Jokera, neka je fanovima sa srećom nova sezona ustajanja u 3h samo da bi se on ispratio. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 24 minutes ago, Beonegro said: Baš tako, uz sitnu razliku što Dire Straits nisu soundtrack za pozvjeravanje čitavog jednog naroda. eh, pa vidis da su sad dva od tri stubova svega u zivotu, a/ o ukusima se ne raspravlja i b/ sve je u percepciji, umesto recepciji 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 5 minutes ago, Sector said: Bron je već postao GOAT prije te metle. Svaki novi uspjeh je samo šlag na tortici. Ima li ćivota između Lempronovih svedoka i cecinih ljubimaca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 39 minutes ago, fancy said: Bruka Pijete a meni je muka Hajde reci da je voliš Ako ti se ne gadi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Izvin'te, ali kakve smo to argumente imali da mislimo da Jokara ima dobar ukus u muzici ili bilo čemu sličnom? Meni je OK što se za razliku od Đokovića ne pravi pametan u stvarima o kojima nema pojma. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Just now, Smrtokapa said: 40 minutes ago, fancy said: Bruka Pijete a meni je muka Hajde reci da je voliš Ako ti se ne gadi Čitaš me ko knjigu, to je jedina narodna stvar koju sam ikad pevao, i to u pank aranžmanu... na svojoj svadbi a video te bruke (pun intended) je pod vetom otvaranja dok mi sin ne postane punoletan... po zapadnom standardu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ceca ima odličnih tekstova na starim stvarima, zahvaljujući pokojnoj Marini Tucaković, koja je od žene kriminalca sa nula harizme napravila regionalnu muzičku zvezdu. Evo jedan primer: S koliko godina postaješ umoran, sam i star kad nemaš kad da budeš mlad Moja si sreća i nesreća koja od vas dve je bar minut starija na početku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija No, tema one objave ne bi trebalo da bude Jokićev muzički ukus, već da se malo nasmejemo ovim sprdnjama ;D 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Jokić upao u ekstazu na hitove Cece Veličkovič (kako je naziva moj poznanik,Bugarin inače). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 51 minutes ago, DameTime said: Ceca ima odličnih tekstova na starim stvarima, zahvaljujući pokojnoj Marini Tucaković, koja je od žene kriminalca sa nula harizme napravila regionalnu muzičku zvezdu. Evo jedan primer: S koliko godina postaješ umoran, sam i star kad nemaš kad da budeš mlad Moja si sreća i nesreća koja od vas dve je bar minut starija na početku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija No, tema one objave ne bi trebalo da bude Jokićev muzički ukus, već da se malo nasmejemo ovim sprdnjama ;D Nije samo žena kriminalca, i ona sama je kriminalac 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 25, 2023 Author Share Posted August 25, 2023 1 hour ago, Sector said: Ma lik je debil, šta da se radi. Šteta što nas je on zapao a ne Dončić jbg. Ne znam da li si upoznat sa muzičkim ukusom dotičnog, i on sluša narodnjake po svlačionicama. Što znači, ako hoćeš da budeš mega košarkaš Ceca mora da ti bude u muzičkom repertoaru. Ne mrzite me, I don't make the rules. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 1 minute ago, Darko said: Ne znam da li si upoznat sa muzičkim ukusom dotičnog, i on sluša narodnjake po svlačionicama. Što znači, ako hoćeš da budeš mega košarkaš Ceca mora da ti bude u muzičkom repertoaru. Ne mrzite me, I don't make the rules. Say wuuuuut?? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 U tem Somboooru svega na volju...... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 7 minutes ago, Nicklord said: Nije samo žena kriminalca, i ona sama je kriminalac Pa mislila sam na to da je ona kriminalac, iako shvatam da je moglo da ima double meaning, a zapravo ga ima, jer spada u obe kategorije:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bukvalno 99% naših sportista sluša narodnjake i/ili domaći rep 😄 Isto i u Hrvatskoj (mada oni umeju i Thompsona, kod nas nisam čuo skoro BMKa čini mi se) i Sloveniji 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Dok se ostali igrace spremaju citavo leto 24/7 Jokica bole uvo. Filter radi 1/1. Spremace se kad pocnu klupske pripreme. I opet ce biti u konkurenciji za MVP-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 25, 2023 Author Share Posted August 25, 2023 1 minute ago, Predragdjape said: Dok se ostali igrace spremaju citavo leto 24/7 Jokica bole uvo. Filter radi 1/1. Spremace se kad pocnu klupske pripreme. I opet ce biti u konkurenciji za MVP-a... E sada ... izgleda da mu je telo u dobrom stanju. To što lumpuje svakih par nedelja ne znači da ne radi u međuvremenu. To što se ne kurči na Instagramu Ben Simmons style, ne znači da mu je jedina vežba trzanje piva. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 31 minutes ago, Nicklord said: Bukvalno 99% naših sportista sluša narodnjake i/ili domaći rep 😄 Isto i u Hrvatskoj (mada oni umeju i Thompsona, kod nas nisam čuo skoro BMKa čini mi se) i Sloveniji Zato Maksimu Kovačeviću i Raduljici neostvareni san ulazak u Berghain. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) 21 minutes ago, Darko said: E sada ... izgleda da mu je telo u dobrom stanju. To što lumpuje svakih par nedelja ne znači da ne radi u međuvremenu. To što se ne kurči na Instagramu Ben Simmons style, ne znači da mu je jedina vežba trzanje piva. Vezba se - ko je lagao da se ne vezba? Nece ono bacanje lopte samo od sebe. Edited August 25, 2023 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 33 minutes ago, Darko said: E sada ... izgleda da mu je telo u dobrom stanju. To što lumpuje svakih par nedelja ne znači da ne radi u međuvremenu. To što se ne kurči na Instagramu Ben Simmons style, ne znači da mu je jedina vežba trzanje piva. Pa to. Ne izgleda kao da se zapustio I nabacio ko zna koliko kg. Jbg, on je ocigledno takav, dok ima odmora odmarace, kad pije pice, kad trenira trenirace kad je u igri igrace I bice najbolji na terenu kad zatreba. On ce isto da radi sto I prosle sezone, tako da nema tu za njega neke filozofije. Ne zavisi od atleticizma tako da ni tu ne mora puno da se cima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts