Kooineeperk Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 2 minutes ago, Sprivel said: Cirbi na treningu Trenira dok ne nadje inostrani angazmana. Oh wait... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Cirbi na treningu ...a preko plota već dumaju koje dve četvorke da ga čuvaju....Bojana ne poteži veze, ne idi srcem. Uz Cirbonju već mora i Jovke...da se ne bahatimo baš toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ja bi stvarno bio iznenađen kad bi za prvog centra došao neki mršavi skočko tipa Moseley ili Ellis. Po mom mišljenju, pre če doči neki manje kvalitetan klasični centar, nego po kvalitetu bolji skočko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Igra li još košarku onaj Belorus što je bio kod komšija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kakav debakl insajdera ove sezone i to sa obe strane brda... Bukvalno ništa nije dovedeno što su insajderi gromoglasno najavili, a ono što je dovedeno ni u magli insajderskoj ne beše... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 Kum nije vidovit da zna kako će se pregovori završiti, čak je i Čović potvrdio za Lesora ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Je l’ mi danas igramo pripremni mec sa FMP-om? Edited August 31, 2021 by Storm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ni Lesor ni Oktavijus nisu nesto sto bi Radonjic zeleo za prvog centra. Drami se bez razloga za centra, ako se odustalo od Lesora to je zbog nekog boljeg...Ipak cova kuka vec kako mu je Salo izbio vec 640k iz dzepa,verovatno sa ostalim nekim igracima ta cifra prelazi debelo milionce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 25 minutes ago, Kankkunen said: Kum nije vidovit da zna kako će se pregovori završiti, čak je i Čović potvrdio za Lesora ... Ne bih se fokusirao na njega u principu se svi izleću sa xy igrač je potpisao za Zvezdu/Partizan, a kako i sam kažeš pregovori još uvek traju... Dakle, trči se za ekskluzivitetom iako pregovori nisu ni blizu realizacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 31, 2021 Author Share Posted August 31, 2021 1 minute ago, Azazelkg said: Ne bih se fokusirao na njega u principu se svi izleću sa xy igrač je potpisao za Zvezdu/Partizan, a kako i sam kažeš pregovori još uvek traju... Dakle, trči se za ekskluzivitetom iako pregovori nisu ni blizu realizacije... Stoji, al kad se ugovor potpiše onda to i klub objavi ... insajder u tom slučaju nema nikakav značaj. Mnoge zanima da saznaju nešto ranije, sa kim se pregovara ... ko, šta, kako Tema je takva, letnja opuštena. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 hour ago, Perkos2 said: Igra li još košarku onaj Belorus što je bio kod komšija? Mnogo košta. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Daj Bože da nisam u pravu...ali kako vreme ide a centar ne dolazi,pustaju se buve sa Monroom ,Blekom,pa Tobijem ,Lesortom,sad cak i Mozlijem,vec rekreativcem Cirbesom...sve mi deluje na to kako ce jos jednom Štimbron da se "žrtvuje" za nas i da nas zajaše ponovo. To ne bih preživeo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 minute ago, Decembarski said: Daj Bože da nisam u pravu...ali kako vreme ide a centar ne dolazi,pustaju se buve sa Monroom ,Blekom,pa Tobijem ,Lesortom,sad cak i Mozlijem,vec rekreativcem Cirbesom...sve mi deluje na to kako ce jos jednom Štimbron da se "žrtvuje" za nas i da nas zajaše ponovo. To ne bih preživeo. Ретко ло од нас би то преживео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 4 hours ago, Sector said: A i Mozli Laki, don't kill me. 😄 Mislim Lessort je za pomenute škola košarke. Ne vjerujem da Radonjić razmatra igrače koji mogu samo da zakucaju kad im se servira na tacni. Mozli nije za PRVOG centra ekipe, i to isključivo jer ima jako ograničen ofanzivni potencijal. Sve ostalo je na njegovoj strani. Uglavnom, ako su već u opticaju razni Elisi i ostali Štimci, dižem i ruke i noge za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 8 minutes ago, Николица said: Ретко ло од нас би то преживео. Kolektivni harakiri u najavi. Laki spremaj klipove unapred. Valja se osigurati na vreme 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Štimca ne bi preživeo ni Radonja celu sezonu...bolje da sačeka doselekciju. Bar on može duleti danas za sutra. Do tada nek Luka premosti... nikad jači u plećke...muž. Kuz kažu spremniji od 36-godisnjeg Simketa...gde dalje? Vladin manager nikad deblju fasciklu nie imo...jedno 17 ugovora je Štime potpisao sa 15-ak klubova. Samo u Moldaviji i Vatikanu nie igro. Otimačina neprestana...trideset i nešto... i dalje ga žele. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Cirbes i Štime nisu opcije i valjda će tako i ostati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 46 minutes ago, Laki21 said: Mozli nije za PRVOG centra ekipe, i to isključivo jer ima jako ograničen ofanzivni potencijal. Sve ostalo je na njegovoj strani. Uglavnom, ako su već u opticaju razni Elisi i ostali Štimci, dižem i ruke i noge za njega. Nema ni nagovještaja ko je u opticaju sad kad se zakomplikovalo sa Lessortom, ljudi samo lupetaju ko na traci. Poenta je da centri tipa Mozli, Gamble i Elis ne mogu biti starteri ni u jednom EL timu. O Vladi ne bih ovom prilikom, nisam objektivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ljudi su debili stvarno. Ne znam da li ima lika kog Štimac nervira više nego mene, ali to ne znači da ću da smaram non stop o njemu i bacam loše fore kao na traci. Ne smarajte više jbt, neće biti on i neće biti Cirbes, kao neke narikače ste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 28 minutes ago, Hogar said: Cirbes i Štime nisu opcije i valjda će tako i ostati. I mali Filip je bio tu da samo pomogne i popuni broj igrača na treningu. Jedno vreme. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 minute ago, Decembarski said: I mali Filip je bio tu da samo pomogne i popuni broj igrača na treningu. Jedno vreme. I? Šta je pisac hteo reći, da će nam centri biti Cirbes i Kuzmić? 👋👋👋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Sta nam je ucinio to Stimac zlo pa da ima takav stav od strane zvezdaske javnosti... Pa takva osoba sa takvim igrackim i ljudskim kvalitetima bi od strane navijaca drugih klubova bio pozdravljan i jedva bi se cekao njegov povratak. Od Stimca se pravi prosek igrac a on jedan od najboljih centara u evropi ma sta god ko rekao. Napravio je bolju karijeru nego razni pipaci table na koje se lozi masa. Aj pa da bude opet vrati se Štime i donia frisku ribu pa nek se masa pojede. Pakuj i Cirbija sa njim u paketu pa nek gine narod, bilo bi vise teze obolelih nego od kovida Edited August 31, 2021 by Johnny Štulić 3 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 1 hour ago, Decembarski said: Daj Bože da nisam u pravu...ali kako vreme ide a centar ne dolazi,pustaju se buve sa Monroom ,Blekom,pa Tobijem ,Lesortom,sad cak i Mozlijem,vec rekreativcem Cirbesom...sve mi deluje na to kako ce jos jednom Štimbron da se "žrtvuje" za nas i da nas zajaše ponovo. To ne bih preživeo. Ritualno cu spaliti sezonsku ako se to desi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Mrzi me sad da trazim onaj Lessortov tvit, ali racunajte da sam ga okacio 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 5 minutes ago, Johnny Štulić said: Sta nam je ucinio to Stimac zlo pa da ima takav stav od strane zvezdaske javnosti. Pa takva osoba sa takvim igrackim i ljudskim kvalitetima bi od strane navijaca drugih klubova bio pozdravljan i jedva bi se cekao njegov povratak. Od Stimca se oravi prosek igrac a on jedan od najboljih centara u evropi ma sta god ko rekao. Napravio je bolju karijeru nego razni pipaci tabla na koje se lozi masa. Aj pa da bude opet vrati se Štime i donia frisku ribu. Stimac ni u igrici ne moze da bude jedan od najboljih centara u evropi. Jedan od najgorih i najintipaticnij igraca u Zvezdinom dresu sa onim kreveljenjem. Sina Filipa bih vise voleo da gledam neko njega i to pricam bez ikakve zajebancije. Sto se tice O'bradovica, morate da shvatite da njega ljudi ne bi napadali toliko zbog ugovora da nije na sva usta pricao kako obozava Zvezdu. To je razlika sto se toliko prica o njemu a toliko manje o igracima koji su preko Bat-a naplacivali svoj dug, to je i razlog zasto se o MEkelu nije pisalo o ovoliko uvreda. Ne mozes da se lazno kunes u nesto i ocekujes da ljudi imaju razumevanja za bilo sta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts