Geronimo Posted Monday at 04:21 PM Posted Monday at 04:21 PM 4 hours ago, DameTime said: Nema nikakve veze sa muzikom, niti ga tako treba tretirati. Kao ni Prija i Tea :D Da ne ostane samo na vrcavom komentaru - ovo sto se desilo je sramota za svakog pojedinca koji je bio na ovom 'dogadjaju, ali i za ceo Zagreb i Hrvatsku. Ali je i nada za nas - kada zemlja u kojoj 10+% stanovnistva (ne)posredno podrzava ustastvo moze da udje u EU, mozda ima nade i za nas...
DameTime Posted Monday at 04:25 PM Posted Monday at 04:25 PM 3 minutes ago, Geronimo said: Kao ni Prija i Tea 😄 Možda se tebi ne dopada, ne smatraš to kvalitetnom muzikom ni njih kvalitetnim pevačicama. Ali one zapravo stvaraju muziku i ne šalju ratnohuškačke poruke. Samim tim Thompson ne može u isti koš sa njima, ili bilo kojim drugim pevačem/muzičarem. 1
Geronimo Posted Monday at 04:26 PM Posted Monday at 04:26 PM Just now, DameTime said: Možda se tebi ne dopada, ne smatraš to kvalitetnom muzikom ni njih kvalitetnim pevačicama. Ali one zapravo stvaraju muziku i ne šalju ratnohuškačke poruke. Samim tim Thompson ne može u isti koš sa njima, ili bilo kojim drugim pevačem/muzičarem. Ne skaci kao poparena na mali 'boc' :) Valjda znas dovoljno moj forumaski opus da se ne upecas na jeftinu provokaciju :)
DameTime Posted Monday at 04:28 PM Posted Monday at 04:28 PM (edited) Valjda i ti dovoljno poznaješ moj forumski opus da znaš kad stvarno skačem kao poparena :)) Edited Monday at 04:29 PM by DameTime
Drug Crni Posted Monday at 04:48 PM Posted Monday at 04:48 PM Pokojni Vlado Gotovac (hrvatski liberal) je pred kraj života rekao: Čuvajte mi Hrvatsku od niskosti i mržnje. Koliko je bio u pravu, videlo se pre neki dan. Ja se ovim neću više baviti.
Bugl Khan Posted Tuesday at 01:08 AM Posted Tuesday at 01:08 AM 13 hours ago, Mina D. Harker said: Nemam šta novo ili korisno da prokomentarišem o hrvatskim prilikama, ali srpske poznajem i ovaj dio teksta baš odjekuje: Hide contents Vau. Država po mjeri Vučića je ona u kojoj je on vladar u 2025. i država u kojoj je releventan već 30 godina. U Hr je orgijao sa Šešeljom, obilazio okupirana područja, bulaznio o Ustašama, srpskom Dubrovniku i Zadru u 5. mjesecu 1995. 30 godina kasnije on priča o Ustašama. Mislim da vlada na pravom mjestu.
Barkley#34 Posted Tuesday at 06:24 AM Posted Tuesday at 06:24 AM 13 hours ago, Bugl Khan said: Ja nikad u životu u društvu nisam imao osobu koja ide na cajke. Tako da, nismo navodno oduvijek alergični. Oduvijek smo alergični. Ova je eventualno napunila neku rupu na kraju grada, a ne dvoranu. Prijović je prodala Arene, za ostale nisam čuo. Onda ne vidiš šta ti se dešava u gradu i zemlji. Brena, Aco Pejović i Boban Rajović su punili Arenu ZG, a koncerata ostalih srpskih narodnjaka po HR ima ihahaj, nije Prijovićka neki izuzetak. 13 hours ago, Geronimo said: Ali je i nada za nas - kada zemlja u kojoj 10+% stanovnistva (ne)posredno podrzava ustastvo moze da udje u EU, mozda ima nade i za nas Imaš toga i u drugim zemljama - manipulisanje Hortijem i Velikom Mađarskom od strane Orbana i Jobika, kontroverze u baltičkim zemljama, uobičajeno italijansko koketiranje sa fašističkim nasleđem... tako da se nigde ne postiže sto posto ispravnosti nego postoje mehanizmi da se takve stvari drže pod kontrolom. Tompson je jedna budaletina koja ima sreću da vlastima, crkvi i još nekim krugovima odgovara njegovo postojanje, kako bi, ponavljam, odgajili novu generaciju glasača a i kako bi HDZ podvukao primat na tom spektru jer slične stranke lagano padaju. 1
Mina D. Harker Posted Tuesday at 10:05 AM Posted Tuesday at 10:05 AM @Bugl Khan Oba navoda mogu da budu istinita; i tvoj, i ovaj citat iz teksta. U takvom tajmlajnu živimo, ni ja ga ne volim.
DJORDJE Posted Tuesday at 12:26 PM Posted Tuesday at 12:26 PM 19 hours ago, DameTime said: Možda se tebi ne dopada, ne smatraš to kvalitetnom muzikom ni njih kvalitetnim pevačicama. Ali one zapravo stvaraju muziku i ne šalju ratnohuškačke poruke. Samim tim Thompson ne može u isti koš sa njima, ili bilo kojim drugim pevačem/muzičarem. Njegova muzika zapravo nije uopste losa, ako se izuzme koketiranje sa ustastvom na njegovim nastupima. Ima sam priliku da vidim snimak koncerta, orkestar zvuci dobro, neke od pesama cak jako dobre, a covek ume i da peva. Bio bi on popularan i bez te kretenske ikonografije. U svakom slucaju Srbi ne bi trebalo da budu toliko sokirani, slicne ako ne identicne stvari se promovisu i u Srbiji.
Don Dusko Posted Tuesday at 12:30 PM Posted Tuesday at 12:30 PM Da Djordje, samo kad bi kod nas Baja mali Knindza organizovao koncert te velicine ne znam da li bi doslo toliko... Mada da ga reklamira drzava i crkva mozda bi i doslo.....Ne znam. 1
DameTime Posted Tuesday at 12:33 PM Posted Tuesday at 12:33 PM 6 hours ago, Barkley#34 said: Onda ne vidiš šta ti se dešava u gradu i zemlji. Brena, Aco Pejović i Boban Rajović su punili Arenu ZG, a koncerata ostalih srpskih narodnjaka po HR ima ihahaj, nije Prijovićka neki izuzetak. Koliko znam, Prijovićka je izjednačila ili oborila Čolin "rekord" od punih 5 ZG Arena. A ovo ja nemam nikog u društvu ko... nije ozbiljan argument, naravno. 6
SuperTraktorko Posted Tuesday at 12:36 PM Posted Tuesday at 12:36 PM 7 minutes ago, DJORDJE said: Njegova muzika zapravo nije uopste losa, ako se izuzme koketiranje sa ustastvom na njegovim nastupima. Ima sam priliku da vidim snimak koncerta, orkestar zvuci dobro, neke od pesama cak jako dobre, a covek ume i da peva. Bio bi on popularan i bez te kretenske ikonografije. U svakom slucaju Srbi ne bi trebalo da budu toliko sokirani, slicne ako ne identicne stvari se promovisu i u Srbiji. Pa nisu ljudi sokirani postojanjem, vec ispada masovnom popularnoscu. Stvarno mi je tesko da za mislim da baja mali knindza (ubacimo i zareta i gocija i koga jos God hocete) da moze da nabaci auditorijum od 100 000, a ne 500 000. 2
Smrtokapa Posted Tuesday at 12:36 PM Posted Tuesday at 12:36 PM Hrvati kako su krenuli, ne bi me čudilo da im uskoro Baja napuni ZG Arenu. Uostalom, on i Tompson su školski drugari. 1
Clash Posted Tuesday at 12:42 PM Posted Tuesday at 12:42 PM 15 minutes ago, DJORDJE said: Njegova muzika zapravo nije uopste losa, ako se izuzme koketiranje sa ustastvom na njegovim nastupima. Ima sam priliku da vidim snimak koncerta, orkestar zvuci dobro, neke od pesama cak jako dobre, a covek ume i da peva. Bio bi on popularan i bez te kretenske ikonografije. U svakom slucaju Srbi ne bi trebalo da budu toliko sokirani, slicne ako ne identicne stvari se promovisu i u Srbiji. Ispravio sam ti ovo.
Clash Posted Tuesday at 12:51 PM Posted Tuesday at 12:51 PM 13 minutes ago, Smrtokapa said: Hrvati kako su krenuli, ne bi me čudilo da im uskoro Baja napuni ZG Arenu. Uostalom, on i Tompson su školski drugari. Ne znam gde sam pročitao, sa dve strane istog brda su, oba su poreklom Srbi, oba imaju putovnicu, oba uzimaju narodu pare na isti način. 1
DJORDJE Posted Tuesday at 12:58 PM Posted Tuesday at 12:58 PM 18 minutes ago, SuperTraktorko said: Pa nisu ljudi sokirani postojanjem, vec ispada masovnom popularnoscu. Stvarno mi je tesko da za mislim da baja mali knindza (ubacimo i zareta i gocija i koga jos God hocete) da moze da nabaci auditorijum od 100 000, a ne 500 000. SrBska majka je imala prilicno masovne koncerte, a masovnost ne iznenadjuje uzimajuci u obzir 30to godisnjicu Oluje. Jedino me cudi da dernek nije organizovan u avgustu.
Barkley#34 Posted Tuesday at 01:00 PM Posted Tuesday at 01:00 PM Šta god mislio o Ceci, kada je ona tačno promovisala nešto slično ili još gore u svojim pesmama i na koncertima? 7
Molina23 Posted Tuesday at 01:02 PM Posted Tuesday at 01:02 PM Što se tiče regionalnih dešavanja, sve je potanko elaborirao naš redovni analitičar
DameTime Posted Tuesday at 01:02 PM Posted Tuesday at 01:02 PM (edited) Pritom, jedan od Cecinih najvećih hitova je u središtu protesta u poslednje vreme Mada, ona je više svojom pojavom van koncerata the embodiment svega užasnog iz 90ih, tako da postoji taj politički element. 21 minutes ago, Clash said: Ne znam gde sam pročitao, sa dve strane istog brda su, oba su poreklom Srbi, oba imaju putovnicu, oba uzimaju narodu pare na isti način. Što me to podseća na nekog... Edited Tuesday at 01:12 PM by DameTime 3
Smrtokapa Posted Tuesday at 01:05 PM Posted Tuesday at 01:05 PM 5 minutes ago, DJORDJE said: SrBska majka je imala prilicno masovne koncerte Malo se brkaju babe i žabe ovde. I Tompson je baba.
DJ_Vasa Posted Tuesday at 01:08 PM Posted Tuesday at 01:08 PM (edited) 4 hours ago, Smrtokapa said: Hrvati kako su krenuli, ne bi me čudilo da im uskoro Baja napuni ZG Arenu. Uostalom, on i Tompson su školski drugari. Mislim da se ne treba povoditi za onim što ljudi lupetaju po internetu. I obična Vikipedija navodi da je Mindža rođen u Gubinu, selu u blizini Livna, dok je Tupson rođen u Čavoglavama. Kako vele Google Maps, razdaljina između ova dva sela je stotinak kilometara, premda to i nije toliko bitno. Dalje, pomenuti izvori navode da je Mindža završio osnovnu školu u rodnom selu, a srednju u Beogradu, dok za Tupsona kažu da je proveo detinjstvo u rodnom selu, a pretpostavljam da se školovao tamo ili u najbližem mestu gde postoji škola. Srednju školu je završio u Splitu. Ne mogu da tvrdim da Mindža poseduje ili ne poseduje hrvatski pasoš, ali evidentno je da je rođen u BiH. Obijica su rođeni iste godine, i to sa samo nekoliko dana razlike, što im jeste zajedničko. Druga zajednička crta im je da su obojica govna. Edited Tuesday at 04:52 PM by DJ_Vasa 3
Perkos2 Posted Tuesday at 01:09 PM Posted Tuesday at 01:09 PM (edited) 12 minutes ago, Barkley#34 said: Šta god mislio o Ceci, kada je ona tačno promovisala nešto slično ili još gore u svojim pesmama i na koncertima? evo pre neki dan veličala Makedoniju u sred Beograda😋 zabraniće joj Grci i Bugari koncerte Edited Tuesday at 01:13 PM by Perkos2
Mina D. Harker Posted Tuesday at 01:11 PM Posted Tuesday at 01:11 PM Dobro, ne bih ja baš branila ni Cecu, em je šund em direktna asocijacija sa Arkanom&podzemljem. Tu sam malo kulturfašist, but yebiga. 4
Smrtokapa Posted Tuesday at 01:14 PM Posted Tuesday at 01:14 PM 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Mislim da se ne treba povoditi za onim što ljudi lupetaju po internetu. I obična Vikipedija navodi da je Mindža rođen u Gubinu, selu u blizini Livna, dok je Tupson rođen u Čavoglavama. Kako vele Google Maps, razdaljina između ova dva sela je stotinak kilometara, premda to i nije toliko bitno. Dalje, pomenuti izvori navode da je Mindža završio osnovnu školu u rodnom selu, a srednju u Beogradu, dok za Tupsona kažu da je proveo detinjstvo u rodnom selu, a pretpostavljam da se školovao tamo ili u jabližem mestu gde postoji škola. Srednju školu je završio u Splitu. Ne mogu da tvrdim da Mindža poseduje ili ne poseduje hrvatski pasoš, ali evidentno je da je rođen u BiH. Obijica su rođeni iste godine, i to sa samo nekoliko dana razlike, što im jeste zajedničko. Druga zajednička crta im je da su obojica govna. Naravno, izvor za onu tvrdnju je jedan lažirani Tompsonov intervju, ali je romantično i potpuno se uklapa u njihov lik i delo.
Recommended Posts