laki pepe Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Nema sanse da Nidam ne bude glavni plej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 2 hours ago, Pero_Cameron said: Ovo mi je vec nepoznato, detaljnije molim 😆 Zaboravio sam već, davno bilo, nek ispriča neko od bolje upućenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 9 hours ago, Laki21 said: Zaboravio sam već, davno bilo, nek ispriča neko od bolje upućenih. Kroz maglu, Gagić je bio sa Muslijevom bivšom (valjda), pa je ona zatrudnela i eto njemu žene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Koliko se sećam, takođe maglovito, u trenutku dešavanja još nije bila bivša, odatle i afera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 A Kalina vs Danguba? Nije cvetalo cvece ni u nase preduzece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 ne znam za to? kalina mu slao dick pics? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 On 8/3/2019 at 9:11 PM, n4l1m said: verovatno najzabavnija ekipa za gledati u abi ikad.. Vidi Dj Pavicevica i slike od pre 20g. Ko je njima nakrcko pare da mi je znati. Od odbrane tu je mozda Hobson i Begic zna, ali ne moze. Ovima ce biti granica oko 180 poena po mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Needham je bolji defanzivac od 90% plejeva koji eto vaze za neke defanzivne sile ovuda, za ABA ligu da ne pominjemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 6 minutes ago, Pavaroti said: Vidi Dj Pavicevica i slike od pre 20g. Ko je njima nakrcko pare da mi je znati. Od odbrane tu je mozda Hobson i Begic zna, ali ne moze. Ovima ce biti granica oko 180 poena po mecu. Kako ko, pa sve banane i kivi u Evropu idu preko luke Bar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 18 minutes ago, Swift Pancakez said: ne znam za to? kalina mu slao dick pics? Bila je prica da mu je smarao ribu porukama, pa da je cak i Radonja morao da intervenise. Ne znam dal je uspesno bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Tony Wroten u Zadru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Nisam procitao nigde, a nema ni uzvicnika, znaci nije sigurno... ako bi dosao, bar znamo ko ce nas pojacati u decembru ako krenu kola nizbrdo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 23 minutes ago, bosMan_jr said: ako bi dosao, bar znamo ko ce nas pojacati u decembru ako krenu kola nizbrdo. Bas mi je proslo kroz glavu kako bilo fino proveritinga par tekmica u Zadru pa da ga prebacimo malo na Ficino mesto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 poslednje 2 strane nemam komentar valjda je ovo nekakav kosarkaski forum dajte jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 7 hours ago, Davidović said: Tony Wroten u Zadru ! Zanimljivo pojacanje svakako, kapiram da ce biti tamo do nove najkasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Bravo Zadar. Iskreno, ne razumem šta se dešava sa Vrotenom. Gledao sam ga prošle godine u VTBu, dobro je igrao. Po meni igrač minimum za EC, a ne verujem ni da bi neka slabija EL ekipa zažalila da ga dovede za backup pleja. edit: Gledam ovaj sastav Mornara, pa to je brutalna ekipa. Videćemo koliko će od ovih zvučnih pojačanja da se raspadne, koliko da ode posle nedelju dana, ali ako ne bude previše toga, ovo bi mogla da bude jedna od najboljih sezona do sada. Edited August 5, 2019 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1 hour ago, realno *w said: Gledam ovaj sastav Mornara, pa to je brutalna ekipa. Videćemo koliko će od ovih zvučnih pojačanja da se raspadne, koliko da ode posle nedelju dana, ali ako ne bude previše toga, ovo bi mogla da bude jedna od najboljih sezona do sada. koliko bi tih brutalnih mornarovih pojacanja voleo da vidis u partizanu, i zasto nijednog ako su stvarno brutalni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 9 hours ago, Davidović said: Tony Wroten u Zadru ABA ove godine najzanimljivija u zadnjih x godina. Nadam se samo da če ove slabije ekipe uspeti zadržati te igrače, i da neče dolaziti do raspada posle par utakmica. Mada jako teško. Quincy se možda i zadrži u Ciboni ako ga dobro krene i zato što se radi o večem gradu. A s obzirom kakva glava je Lawal, on če pobeči iz Novog mesta pre prve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1 hour ago, L' Imperatore said: zato što se radi o večem gradu Od Bara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1 hour ago, Haggard said: koliko bi tih brutalnih mornarovih pojacanja voleo da vidis u partizanu, i zasto nijednog ako su stvarno brutalni? Pa Partizan očigledno ove godine dovodi nešto ozbiljnija imena, ali to ne znači da su ovo loši igrači. Nidam i Begić su otprilike ozbiljniji nego 95% Partizanovih pojačanja u prethodnih par godina. Hobson takođe ozbiljan igrač. I ne samo što pojedinačno nisu loši, nego što ih ima baš dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Ma Begic je umro. Ali Needham i Hobson u nekim ulogama mogu i u EL. Njima je problem metiljavost unutrasnje linije, i odbrana naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Ok je Mirza, ako se ne forsira previše. Imaju i Lukovića koji lagano može da iznese 25 minuta, Mirza da ide po potrebi na 15-20 i to je to. Prošle godine je bio sasvim solidan u Olimpiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Najbolji trpac je nesumnjivo Pulen, sli sam prosto slab na Nidama. Od njega sam poceo da cijenim skracene plejeve. Opet da se ponovim, sumnjam da je ova ekipa sastavljena za rezultate kao primarni cilj. Ali ako budu igrali jednu sedmicno i sa dovoljno odmora stare kajle mogu biti bas zajebane. Tu mislim i na Bjelicu i Begica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Ukoliko Zadar zadrzi Zorica,Bozica i Dasica, Mega postaje ozbiljan kandidat za ispadanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Podeliće minute Bjelica, Begić i Lukovića a za svaki slučaj tu je i Vujošević Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts