Devil In My Pants Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 1 hour ago, Zizu said: Jaka Blazic blizu da potpise ugovor za Cedevitu Olimpiju! Dovesce i dva Amera sa Blazicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 On 7/12/2019 at 11:22 AM, pepe sancez said: Od novosti Olimpija Cedevita (moze li ubuduce OCE) OCD? 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 13 hours ago, Pavaroti said: Dovesce i dva Amera sa Blazicem. izgleda da prebacuju i kruslina i stipanovica iz rahmetli cedevite Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Sasvim solidni igraci su to. Taman za rotacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ako ne povedu i Karla Žganeca ništa nisu uradili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 21 minutes ago, Haggard said: izgleda da prebacuju i kruslina i stipanovica iz rahmetli cedevite Krusulin je menidobar igrac. Stipanovica ne mogu ocima videti. Ono je da ne platis kartu nikad. Danas Begic potpisuje za Mornar, dok Olimpija dovodi dva igraca, jedan je ovde pominjan plej a drugi je macka u dzaku i malo iznenadjenje i za mene. Nisu jos potpisali, ali bi trebali. Svakako mislim da je Zvezda daleko najjaca, ali ostali timovi imaju dobar upside i mogu iznenaditi. Bice zanimljivo, posebno za prva cetiri mesta. Samo misljenja sam da ABA liga mora povecati broj mesta u PO na osam. Ovo na cetiri ne lici na nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 je l taj plej bese onaj neki trpac iz italije, sto se povezivao sa partizanom? ne mogu da se setim imena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) Verovatno, negde sam procitao (pre par dana) da su narandzasti zmajevi zainteresovani za njega https://en.wikipedia.org/wiki/Keifer_Sykes Edited July 15, 2019 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Begić u Mornaru. Znaci Milka na 4 planiraju. Nisam pratio njegove igre posle Zvezde, jel igrao vise cetvorku ili peticu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Pokriva odlicno obe pozicije. 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) 37 minutes ago, VukVule1988 said: Begić u Mornaru. Znaci Milka na 4 planiraju. Nisam pratio njegove igre posle Zvezde, jel igrao vise cetvorku ili peticu? bar 5 godina on je cista petica. kod radonje je igrao samo 5, kod alimpijevica samo 4, ne treba puno objasnjavati u kojoj sezoni je bio bolji. cudan potpis begica od strane mornara. fino su zatvorili 5 sa bjelicom i lukovicem koji su kompatibilni, begic im bas nije trebao. Edited July 15, 2019 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 7 minutes ago, Haggard said: bar 5 godina on je cista petica. kod radonje je igrao samo 5, kod alimpijevica samo 4, ne treba puno objasnjavati u kojoj sezoni je bio bolji. cudan potpis begica od strane mornara. fino su zatvorili 5 sa bjelicom i lukovicem koji su kompatibilni, begic im bas nije trebao. Četvorke Bjelica i Markota, takodje dva slična igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 1 hour ago, Haggard said: bar 5 godina on je cista petica. kod radonje je igrao samo 5, kod alimpijevica samo 4, ne treba puno objasnjavati u kojoj sezoni je bio bolji. cudan potpis begica od strane mornara. fino su zatvorili 5 sa bjelicom i lukovicem koji su kompatibilni, begic im bas nije trebao. Ako gledamo po ucinku bio je bolji u sezoni kod Alimpijevica. U toj sezoni je imao na pocetku monstruozne brojke u napadu, nesto sto je mogao samo da sanja kod Radonjica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 3 hours ago, Sector said: Pokriva odlicno obe pozicije. Ovo je bukvalno za 30 dana, cak ni kao trol ne moze da prodje. Sta se desavalo to na skupstini, opet bezanija Ostoje limara i Bokana piljara? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ne znam koji se stranci pominju u vezi OCD ali ako ne budu neke azdaje cini mi se da je finale partizan-zvezda zakucano Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Изгледа ће и Регланд у Морнар Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ako uzmu i Reglanda Mornar se visoko kotira za osvajanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ma ne zezajte, Regland Needham Pulen, pa na sta bi to licilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Samo Kol i Rivers fale Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 1 hour ago, Nate said: Ne znam koji se stranci pominju u vezi OCD ali ako ne budu neke azdaje cini mi se da je finale partizan-zvezda zakucano Ne igraju u ligi samo Cedevita O., Zvezda i Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Meni izgleda da Mornar želi da prikuca Budućnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Nema mi smisla dolazak Reglenda, prevelika guzva na pozicijama 1 i 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Reglend, Pulen, Nidam, Ross i kao šlag na tortu Vranješ. Pa Mornari će biti superzabavni za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 1 minute ago, Boujee said: Reglend, Pulen, Nidam, Ross i kao šlag na tortu Vranješ. Pa Mornari će biti superzabavni za gledanje. I onda procitas da je u sastavu Bjelica i zelja za gledanjem ugasi se u trenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts