Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 6/5/2020 at 5:05 PM, Haggard said:

Zna li se da li je ovih 14 klubova u aba samo za sledeću sezonu, ili na duže?

Zavisi ko treba ispasti, može i na 16 😂

Nisam ništa pratio otkako je korona ujebala, vidim Cedevita u vidu Dimeca uspjela dovesti drvenastijeg centra od Stipanovića i sporijeg od Cirbesa. 

A možemo reći i sporijeg od Stipanovića i drvenastijeg od Cirbesa. 

Posted
1 minute ago, Čarli said:

Izgleda da Igokea potpisuje Brendona Dzeningsa i to na dve godine

Možda 1 + 23 ugovor? 😂 

Zna li Brendon đe dolazi, kako ono reče nakon Zenita... " “Lesson in life: I will never play for a team and the dad is coaching his SON! Never again!" 😂😂😂

Posted

Nikad jača AbA liga, teško će partizan ponoviti uspeh iz ove godine. Možda nije loša ideja da ABA da dva mesta u EL, kada se pogleda jačina i budžeti timova. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ja sam tolike godine zeleo da gledam Jelovca kod nas, ali nesto tu u odnosima ne stima. Nikad ga nisu ozbiljno razmatrali, a sada vidimo da sigurno nije preskup cim ga Mornar uzima.

Moja neka zelja je jaka aba liga iz koje ce prvak ici u evropsko takmicenje koje NEMA 11 klubova koje boli tuki za domacu ligu. Evropsko takmicenje treba da je kruna uspeha, a ne nesto sto se kupuje.

• Like 2
Posted
On 6/8/2020 at 1:30 PM, Chaos Is Me said:

Bogami, biće zanimljivo dogodine. Meni se sviđa i što se košarkaški gradovi poput Splita i Čačka vraćaju na glavnu pozornicu, nadam se da to može da potraje.

Davno je Split bio košarkaški grad - odavno nije.

Ono koliko sam upratio nema tu neke vizije, tipični HR klub za izmust nešto para...