Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

14 hours ago, СтелаРоса said:

Obradovic je pored velikog trenerskog znanja i iskustva doneo nesto sto je jos vaznije za Partizan, a to je garancija dobrog i konkurentnog tima. On vec godinama, pa i decenijama, radi u najboljim klubovima sa najboljim igracima u Evropi i nije sigurno dosao u Partizan da vodi "underdog" tim. Visegodisnji ugovori za Pantera i Ledeja su ukazivali na to da ce Partizan sledece sezone gotovo sigurno igrati Evroligu.

 

Mesas posledicu i uzrok - SNS je odlucio da se igra projekta KK Partizan, a Obradovic je posledica te odluke. Da je SNS odlucio da Partizan ima budzet kao u vreme Scepanovica i Filipovskog, Obradovic bi sada bio nezaposlen (i cekao da se otvori mesto u nekom bogatom EL klubu).

 

14 hours ago, СтелаРоса said:

Ja kao Zvezdas nemam nista protiv toga da Partizan ide u EL preko pozivnice, jer ne vidim kako je Zvezda na taj nacin ugrozena osim cisto sa sportske strane, tj da ce Partizan imati jos jaci tim nego sto je bio slucaj ove sezone. Ali valjda i jeste sustina takmicenja i sporta da budes najbolji od najboljih, a ne da uzimas trofeje protiv slabasnih rivala i seces iz korena svakog ko "preti" da ti bude konkurencija.

 

Nemas nista protiv jer je ceo paket predstavljen kao projekat "da gledamo veciti derbi i u Evroligi".

 

Da se Tedeschi popismani i kupi A licencu, itekako ti ne bi bilo svejedno dok EL poziva Partizan, a CZ seli u neki tamo EC sa mnogo manjim budzetom. Tada ne bi pisao da ce biti sladje da padnu sa duplo vise para.

 

12 hours ago, 1945 said:

Zvezdi i Partizanu treba da se daje u dinar isto svake godine, u oba sporta, bez obzira na sve okolnosti ko je gde uspesniji i ko ima koliko navijaca.

 

Onda i fudbalska i kosarkaska liga Srbije treba da se sastoje samo od ta dva kluba.

 

Dok to nije slucaj nije normalno da neki klub dobija vise od drugog samo zato sto mu je naziv zvucniji ili zato sto pocinje na P, a ne na A, B, C ili D.

Link to comment
Share on other sites

Samo da izjavim za Dnevnik™ pošto sam ranije bio sprečen neodložnim obavezama da mi je beskrajno drago što je još jedan Naprdnjački projekat (uostalom kao i svi ostali do sada) prdnuo u čabar.

 

Sve što Naprdnjaci sastave i dizajniraju, sasvim logično, ontološki je, samim činom kreacije, osuđeno na propast. Jer kao što veliki Valtazar jednom reče - Što se grbo rodi, to vrijeme ne ispravi.

 

Pa tako i ova Naprdnjačka tvorevina ima se provesti po svim pravilima kao i ostale - kao predmet sprdačine i uveseljavanja vaskolikog puka.

 

Svašta smo tu videli - dovođenje prvotimaca NBA timova da bi bili kaširani, davanje blanko ugovora MVPu EL i finalisti istog takmičenja, dovlačenje pečalbara iz Kine, skupljanje svega što iole vredi iz regiona, učenje pravovernosti ponašanja kroz hvatanje za muda, pokazivanje kurca i na kraju plaženja čoveku koji ih nikada nije popreko pogledao a kamoli ružnu reč upotrebio.

 

Ne postoji bolja slika kako jedan naprdnjački projekat treba da izgleda, kako se taj geački, bahati, arogantni i nevaspitani mindset direktno implementira sprovodiocima istog.

 

I da dodam na kraju - sam čin posmatranja i praćenja kako se ulupavanje miliona i miliona Naprdnjačkih para (duduše prethodno isisanih iz naroda) u ovaj projekat™ (tkz "proces") zavšrava totalnim debaklom, apsolutnim raspadom sistema, nezabeleženim fijaskom i bezglavom bežanijom sa crte da se tetki odnese lek, izaziva u meni izuzetno zadovoljstvo i radost.

 

Bilo bi nevaspitano da se ne zahvalim Vođi na svemu ovom, uživao sam i uživam u predstavi.

 

Usput, bilo bi nefer da ne ponovim misao jednog poznatog košarkaškog pregaoca - džaba vam novci moji sinovci.

  • Like 15
  • Love 4
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Vi ste savrsen dokaz da pokoji naprdnjacki projekat ipak sljaka. Jes potroseno 60+ milki na isti, ali sljaka. Jes da sljaka samo u lokalnim/regionalnim okvirima i da ne donosi nista zauzvrat... ali sljaka.

 

Vi ste tzv passion project (kao npr kada Lance Stroll vozi za tatu), a mi onaj nastao razmisljanjem, iz nuzde i trajace relativno kratko.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Za 5 dana Crvena zvezda ce postati 22.put sampion drzave.

 

A bice i tacno 2 meseca od  sjajane blokade obruca beogradske arene nad mladim Aleksom Avramovicem, cime je postao besmrtan.

Edited by Crni
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Alex_Serbia said:

Vi ste savrsen dokaz da pokoji naprdnjacki projekat ipak sljaka. Jes potroseno 60+ milki na isti, ali sljaka. Jes da sljaka samo u lokalnim/regionalnim okvirima i da ne donosi nista zauzvrat... ali sljaka.

 

Vi ste tzv passion project (kao npr kada Lance Stroll vozi za tatu), a mi onaj nastao razmisljanjem, iz nuzde i trajace relativno kratko.

Nemoj da si na kraj srca. Znaš da bi isti post bio napisan i da je Zvezda izgubila u polufinalu a Partizan u finalu od Budućnosti ili Olivite. Ili čak da su oba naša kluba izgubila u polufinalu.

 

Ili se možda varam. :wink2:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Barkley#34 said:

Nemoj da si na kraj srca. Znaš da bi isti post bio napisan i da je Zvezda izgubila u polufinalu a Partizan u finalu od Budućnosti ili Olivite. Ili čak da su oba naša kluba izgubila u polufinalu.

 

Ili se možda varam. :wink2:

Kad bi ...,

al' što ne mož' biti,

o tom' nemoj govoriti.

Link to comment
Share on other sites

Meni nekako nije zabavno sada nesto tatatatirati posle svega.

 

Mada ima materijala pregrst - bezanje iz KLS pod izgovorom huliganstva a zapravo bojazni da ce i tu titulu izgubiti jer im sistem takmicenja (koji je isti za sve) ne ide na ruku, pa onda "necemo aplicirati za EL - jedini uz Valensiju aplicirali", i jos good-old prica o 10-ogodisnjem aparthejdu drzave kojeg izvesno nema, pa cak reklo bi se da je diskriminisan tim koji je u kontinuitetu osvajao titule i igrao EL. 

 

Nekeko mi to nije ni za zajebanciju, jer mi je vise zao ljudi koji veruju u te price koje KKP prica a onda se ispostavi nesto sasvim suprotno. 

  • Like 12
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svaki segment ovog drustva je povezan sa naprdnjastvom, pa je onda izvesno da  KKCZ i lma prilicno veza sa tom pošasti. Ipak, da je cela ova prica bas samo sns projekat... Ne stoji baš ta priča. Kada je taj navodni projekat kkcz imao priliku da dostigne svoj vrh, a to je sezona kada je f4 bio u Beogradu, kkcz je sjebana. 

Zatim, Radonju i Tomica nije sns dovela u klub...

Sa druge strane, ovaj sadasnji kkp je ultra instant sns projekat. Najčistiji mogući. Od kamare para, preko strahovite medijske kampanje, potenciranja opsteg dobra za srpski sport. Euforija ravna sns kampanjama.

  • Like 11
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mfmilan said:

Nekad mi zabavno da dođem na Tatu da se malo zajebavam, a nekad, kao sad, se prenerazim kad vidim da pojedinci ovde pišu ozbiljno, da stvarno veruju u to što pišu, da se ne zajebavaju. :classic_unsure:

Tanka je linija.

Ono što je danas zajebancija, već sutra može postati ozbiljno.

I obrnuto.

 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, kendrick said:

Kad vec necete vi, da stanem ja u zastitu kolege jaka blazic. Iako je inspiracija za taj nickname meni problematicna, dosta izrecenog je na mestu i zamolio bih da postujemo slobodu govora, ali i to da neko ipak bira crvenu, umesto plave pilule, poput lakija i ekipe.

 

 

Plave pilule su super, rek'o Zeljko.

 

5616.jpg?width=1200&height=1200&quality=

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...