40Wins Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Finale jebote Kako ovo utiče na tvoju summer depru? 😄 elem, dzeztitke Fenicanima, zasluzeno. Ako Milvoki prodje u finale, navijam za Finiks, ako prodje Atalanta, normalno za Treju i Bodzija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 minutes ago, Don Radonja said: Koje govno 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) Jedan nevjerojatan podatak vezano za samu utakmicu bez potrebe da imputiram bilo šta jer na kraju krajeva mislim da je u finale ipak otišla bolja ekipa. Sunsima u razdoblju od punih 16 minuta(točnije 15 minuta i 50 sekundi ) od početka tekme nije sviran niti jedan faul u njihovu korist. zvuči skoro nemoguće ali eto to se noćas desilo na utakmici između Clippersa i Sunsa. Najduži takav stretch u povijesti NBA. Edited July 1, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kakav epski flop Paula u onoj situaciji sa Boogiem, klasicni 'braaaate' trenutak. Nikad se nece promeniti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kad na drugoj strani imas beverlije, morise i kazinse, cp3 i njegovi douche momenti se jedva primete. A da je i on govnar, i te kakav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Kakva ce to filmska prica da bude - jedan od najboljih plejeva u istoriji koji je konstantno podcenjivan zbog nemogucnosti da udje u finale konferencije, zajebavanje da ima jedan od najgorih ugovora u ligi, na zalasku karijere dolazi do titule 😎 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 4 minutes ago, drperce said: Kakva ce to filmska prica da bude - jedan od najboljih plejeva u istoriji koji je konstantno podcenjivan zbog nemogucnosti da udje u finale konferencije, zajebavanje da ima jedan od najgorih ugovora u ligi, na zalasku karijere ***dolazi do titule 😎 *** moguce, ne i zasigurno Bez obzira na zalazak karijere, on je i dalje jedan od najvaznijih igraca tima, ako ne i najvazniji, sto ce mu dodatno zavredeti potencijalnu titulu. Nije Peja u Dalasu scenario, pa da ga kosarkaski bogovi nagrade za propusteno od ranije. Sam ce sebe nagraditi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Point God! Kako mi je drago sto su ovi smecari ispali a Sunsi usli u finale. Sad jos Hawksi da prodju, samo steta sto je Trae crko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 3 minutes ago, Alex_Serbia said: *** moguce, ne i zasigurno Bez obzira na zalazak karijere, on je i dalje jedan od najvaznijih igraca tima, ako ne i najvazniji, sto ce mu dodatno zavredeti potencijalnu titulu. Nije Peja u Dalasu scenario, pa da ga kosarkaski bogovi nagrade za propusteno od ranije. Sam ce sebe nagraditi Ma njih sad jedino moze da sjebe da ih Mek ili Kosta prognoziraju kao pobednike 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Just now, drperce said: Ma njih sad jedino moze da sjebe da ih Mek ili Kosta prognoziraju kao pobednike drakaris: hold my beer 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 44 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kakav epski flop Paula u onoj situaciji sa Boogiem, klasicni 'braaaate' trenutak. Nikad se nece promeniti. Ni to ti ne valja? Bar da kazes doktoru hvala sto si mi uveo ekipu u finale posle 625 godina.... Nista, daj da vracamo Tylera Ulisa i Isaiah Canaana. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) 12 minutes ago, Alex_Serbia said: *** moguce, ne i zasigurno Bez obzira na zalazak karijere, on je i dalje jedan od najvaznijih igraca tima, ako ne i najvazniji, sto ce mu dodatno zavredeti potencijalnu titulu. Nije Peja u Dalasu scenario, pa da ga kosarkaski bogovi nagrade za propusteno od ranije. Sam ce sebe nagraditi Spominje se uveliko novi ugovor na tri godine vrijedan oko 100 miliona i da je Sarver voljan to platiti. Vjerovatno ovisi i o tome da li će otići do samog kraja Sunsi no to je samo ono što sam uspio izvući iz mase tekstova. It's not my take. Edited July 1, 2021 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Kakav epski flop Paula u onoj situaciji sa Boogiem, klasicni 'braaaate' trenutak. Nikad se nece promeniti. Da je Beverli odgurnuo onako Bukera ili nekog drugog, mislim da bih ga zesce opsovao. Iz mog ugla se desila win-win situacija, Pol je za onaj flop dobio odgovor dok je Beverli izbacen sa tekme. Dobija signale barem da smanji sa takvim stvarima, ali on to ne prihvata. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Čestitke navijačima Sansa! ☀️ Jesu Klipani pokazali karakter, ali na kraju je ipak najbolja ekipa i ona koja je najviše pokazala izašla sa Zapada. Ne znam ima li ovde navijača Klipersa, no mora se eto i njima čestitati na svemu prikazanom u ovom PO. CP3 legenda, point god ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Bravo za Sunse, jeste da su imali najvise srece sa povredama na Zapadu, ali su tu srecu i zasluzili ozbiljnoscu i zalaganjem cele sezone, a za mene licno i zbog nacina igre. Veliko bravo i za Montija. Beverlija isterati iz lige i vratiti nazad u Budiveljnik. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 au, upravo sam shvatio da samo lepi trajče, johan krstitelj, danilo mohikanac i lošiji bogdan stoje između cp3ja i titule. ajde trejo, ako je nekada bilo potrebno da glumiš villaina, sad je vreme da prođeš buckse pa da noktima odsečeš šutersku ruku kris polu, kao dart vejder u imperija uzvraća udarac. 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) Kako samo jedan igrac moze da promeni fizionomiju ekipe i odvede je u veliko finale ( naravno nista manje nisu zasluzni ni ostali igraci ) Sent from my SM-G980F using Tapatalk Edited July 1, 2021 by John Dies at the End 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 lepo si namestio ovo da cp3 cita tvoju recenicu u gugl translejtu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Baš mi je drago. Nekako je pravilna košarka pobedila, plus pravda za CP3a (kojeg ne volim, ali je majstor). Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 šalu nastranu, bilo bi lepo da cp3 uzme titulu a i booker bogami. dečkonja igra mnogo lep basket a pokazao je svima i da mu je taj mnogo lep basket takmičarski validan. s'druge strane, moram da priznam da su mi sada bez đane bucksi puno simpatičniji, iako su jasno underdogs. možda se i oni iskoprcaju iz hawks duela. bobi portis nba prvak. imedžin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Jadne čistačice bi nedeljama pokušavale da speru krv sa zidova svlačionice... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Finale Finiks-Atlanta bi bila jako lepa sportska priča, dve ekipe sa ubedljivo najvećim napretkom i koje su se maltene preporodile. @oubrevo.Vadi pare! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts