Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Stoji da je kod nizih pikova Ainge masio i to debelo,mnogo pikova,a samo 3-4 igraca koja su donela kvalitet.Opet,slusajuci tamo ljude upucene u situaciju,Ainge moze samo sam da ode,oterati ga nece.To nam je sto nam je.

Posted
1 hour ago, đubrivo. said:

nisam bio ni u planu 

tek koju godinu kasnije sam se rodila. btw, nije uopšte poenta u franšizi kao takvoj, već u produzenoj ruci državne logike. kao što je potpuno okej u jugoslaviji ili srbiji da unizis protivnicki tabor tako što ih zoveš "cigani" i da to bude ok, e tako je u bostanu, samo gore ( :

Ah, jadan i nezaštićen protivnički tabor, u Srbiji i u Amerikama...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, delgado said:

Magic je poklonio Zupaca Klipersima, renta dvomesecna Musake koja je prosla komicno... 

Pelinka za sad radi ok posao

Dobar je Zubac za ekipe koje ispadaju u 2 rundi plejofa. Za sampionsku ekipu no no.

Si vidio Harrella i Srodera kako plode? Za PO cemo otom potom, dovescemo nesto ako zatreba

Posted (edited)

Bostonovo neuzimanje Lenarda je potez koji bi napravilo 99% GMova, jer kao sto rece Stef, skupo je to rentiranje, a nije se znalo sta ce ispasti sa Kajrijem seka persom.

FO Toronta se sad smatraju suvim genijalcima, a kitu bi da je Stejt bio kompletan.

Ofc, po mom skromnom bi i sam ulazak u NBA finals bio za Reptore bio fenomenalan uspeh, sve i da nisu uzeli Lerija.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 5
Posted
23 minutes ago, Alex_Serbia said:

Bostonovo neuzimanje Lenarda je potez koji bi napravilo 99% GMova, jer kao sto rece Stef, skupo je to rentiranje, a nije se znalo sta ce ispasti sa Kajrijem seka persom.

FO Toronta se sad smatraju suvim genijalcima, a kitu bi da je Stejt bio kompletan.

Ofc, po mom skromnom bi i sam ulazak u NBA finals bio za Reptore bio fenomenalan uspeh, sve i da nisu uzeli Lerija.

Cinjenica je da su rizikovali i uzeli titulu a te price oko kompletnog GS su price sta bi bilo kad bi bilo.

Skupo rentiranje za Kawhija, skupo rentiranje za AD, sve je skupo za zelene.

Ko da su Minesota a ne da se k... sa tom nekom istorijom a u stvari na djelu, cave male. 1 titula za 35 godina. Mislili si da njihovo dolazi sa silnim pikovima a ono cinjenica, Toronto uzeo titulu, Majami ih sjebao, sad je tu prejaki Bruklin. Godine prolaze li prolaze

• Like 3
Posted
Just now, Miki28 said:

Cinjenica je da su rizikovali i uzeli titulu a te price oko kompletnog GS su price sta bi bilo kad bi bilo.

Pricamo o zdravom Durentu. Nije bas sta bi bilo kad bi bilo.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Alex_Serbia said:

Ma pusti ga,troluje,bila bi frka i da je Klej ostao zdrav,a kamoli sa Durentom.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Alex_Serbia said:

Jel Toronto uzeo titulu ili nije?

Te price o zdravom KD imas svake sezone. E da je CP3 bio zdrav 2017. E da je Lebron imao Kyrie i Love 2015, e da bagra iz NBA lige nije stavila veto na trejd CP3, e da je ovo, e da je ono. To su sve price sta bi bilo kad bi bilo

• Like 2
Posted
2 hours ago, delgado said:

Magic je poklonio Zupaca Klipersima, renta dvomesecna Musake koja je prosla komicno... 

Pelinka za sad radi ok posao

jos kada bi se pelinka pitao za dovodjenje igraca i tome slicno.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Gaga said:

Sta si se uhvatio Zupca,solidan igrac sa klupe i to je to.

Zubac je cini mi se u seriji protiv Denvera imao ubedljivo najbolji +/-

Zubac je svakako bolji i od Herela, a i od nepokretnog Gasola.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Drakaris said:

Zubac je cini mi se u seriji protiv Denvera imao ubedljivo najbolji +/-

Zubac je svakako bolji i od Herela, a i od nepokretnog Gasola.

Polako sa Gasolom, on je doveden za neke serije u plejofu, imace bitnu ulogu.

Malo vise respect za njega.

Sto se Harrella tice, odlican je. Radi ono sto se ocekuje od njega a bice jos bolji

Posted

Ne moze biti Zupac bolji igrac od Herela nikako. Sad se vec 6th man of the year previse potcenjuje, ispade da je los ugovor. 

1 hour ago, Miki28 said:

Dobar je Zubac za ekipe koje ispadaju u 2 rundi plejofa. Za sampionsku ekipu no no.

Si vidio Harrella i Srodera kako plode? Za PO cemo otom potom, dovescemo nesto ako zatreba

Pa to je taj tandem koji ce nas nositi kroz regularnu i skinuti teret Kingu i Obrvi. Sve je ocekivano.

Posted (edited)

Herel je u PO bio g ligas. Igrac bez suta i odbrane. WTF, kako takav igrac moze biti upotrebljiv u PO. Jedan od razloga zasto ih Denver prosao, a nije ni cudo sto ga Klipersi nisu produzili, a lupaju ovakve ugovore Kenardu i Morisu, lol. Nazalost, ja merim vrednosti igraca za ono sto uradi u PO. Da gledam i regularnu sezonu, Janis bi mi bio bolji od Durenta i Kavaja.

Jokic je bio manje ucinkovit kada je Zubac bio na terenu.

Edited by Drakaris
Posted

Trez je klasican prevarant od igraca. Moze da sljaka u regularnoj sezoni dok se timovi malo ozbiljnije ne spremaju za mec. Big man koji ne pruza spacing niti moze da uradi bilo sta u odbrani, tacno ono sto ne treba u 2020.

Zubac nije neka igracina, ali je ipak dosta ozbiljniji od Treza, i svoju ulogu moze da iznese u bilo kojim uslovima.

• Like 6
Posted (edited)
3 minutes ago, Drakaris said:

Herel je u PO bio g ligas. Igrac bez suta i odbrane. WTF, kako takav igrac moze biti upotrebljiv u PO. Jedan od razloga zasto ih Denver prosao. Nazalost, ja merim vrednosti igraca za ono sto uradi u PO. Da gledam i regularnu sezonu, Janis bi mi bio bolji od Durenta i Kavaja.

Jokic je bio manje ucinkovit kada je Zubac bio na terenu.

Stani covjece, tek je stigao. Igra sad sa Lebronom a i AD je tu da ga pokrije kad treba u plejofu. Uostalom Lejkersi ce se prilagodjavat u plejofu, kao sto smo vidjeli prije par mjeseci. Zato su tu Marc, Keef i siguran sam da ce dovesti kasnije jos jednog visokog

Uostalom vec smo pisali, doveden je da reg dio sezone iznese i da donosi energiju i instant offense

Edited by Miki28
  • Like 1
Posted

Previse jednostrano gledas. Jedan plejof, posebno u ovim posebnim babl uslovima ne moze biti indikator za konacnu procenu igraca koji je u najboljim igrackim godinama. Trezz ima ludacku energiju kojom moze da sprzi druge postave protivnika, to se trazi i u plejofu. Denver ih je prosao jer su podbacili Kawhi i PG kada je bilo bitno, i to je to. Trezz je svakako upgrade u odnosu na DWightella, Sruder u odnosu na DenniBoja i Gasol u odnosu Gija, to je sustina. Na kraju ce biti najvaznije LBJ+AD vs PG+Leonard. Naravno da ce je PG otvorio sada jako sezonu jer je motivisan da se iskupi i sve, a da ce LBJ igrati veoma oprezno ove godine obzirom na godine. Sruder i Herel su tu da skinu taj napadacko-razigravacki teret sa Kralja.

• Love 1
Posted
13 minutes ago, Sector said:

Zubac bolji od Herela. :classic_laugh:

Pa Zubac ima idealan skillset da odigra nekih 15-20 minuta kako treba, zatvori reket i postavi solidne blokove u ofanzivi.

Trez ume da odigra 2 na 2 u ofanzivi i to je otprilike to. Ako to odseces, nema sta da trazi na terenu.

• Like 3
Posted

Trez svakako nije potpisan zbog PO nego da u RS imas dodatnu opciju koja moze prilicno efikasno trpat i sacuvati ADa i Brona od pretjeranog raubanja. U PO ce svakako Davis igrati vecinu vremena na 5. Ostatak vremena u specificnim matchupovima ce uzeti Marc. Licno nisam pretjerano odusevljen tim potpisivanjem Harrella i mislim da se za MLE mogao dovesti korisniji igrac za PO ali daleko od toga da je Trez los potpis. 

Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Možda bi njega Trez pobeđivao 1 na 1 ali Zubac je korisniji za ekipu.

Mislim da ne bi mogao ni 1 na 1, vec samo 2 na 2

Idealan za baket pored zgrade

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...