ćušpajz Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 6 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Ozbiljan je igrač Murray+ ima još dosta prostora za napredak. Edited February 10, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Ne bi bilo lose da saznamo sta je koji falus sa Payneom i Saricem i zasto su propustili 350 tekmi vec. Ankle sprain my ass... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Kad pročitam "ankle" pomislim na sve osim na "ankle". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 37 minutes ago, đubrivo. said: Znaci, ovaj trejd je za sad solidno izvukao cap space za Rendla i ruki Kvikli. Videcemo kako ce na draftu da biraju, mada ima dosta sanse i da pik 21 bude dobar od Dalasa. Ja njih ne vidim u 8 najboljih, mozda izvuku taj plej in sa 9-10 mesta, sto opet znaci da su solidne sanse za TOP15 na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 @Drakaris ma ja to više u šaljivom maniru postujem. niti će taj pik dalasa biti nešto epohalan ako ne zamrzne silver kovertu, niti će knicks pik biti nešto bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ne bi bilo lose da saznamo sta je koji falus sa Payneom i Saricem i zasto su propustili 350 tekmi vec. Ankle sprain my ass... pa zvanično Šarić je nakon što je ispoštovao Health & Safety protokol se povredio sam individualno trenirajući i pokušavajući se dovesti u fizičku spremu. a nezvanično tko zna. za Payna piše foot sprain a ne ankle štagod to značilo. sve skupa se poprilično odužilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Ne znam samo na osnovu cega je Lebron na mjestu broj 1 za MVP trenutno? Jokic, Embiid pa i Steph, KD su mi ispred 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 18 minutes ago, Miki28 said: Ne znam samo na osnovu cega je Lebron na mjestu broj 1 za MVP trenutno? Jokic, Embiid pa i Steph, KD su mi ispred KD ne moze nikako biti ispred Brona po dosad prikazanom. Za ostalu trojicu se slazem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Nije mi jasna povreda PG-13. Otekla kost na noznom palcu? Wtf to uopste znaci? Neko ovde iz materije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Mozda se sutnuo o ugao vrata Edited February 10, 2021 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Igro fudbal sa čarapama kroz kuću 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kakvo uzivanje gledati Netse ove noci...rapsodija u 1.poluvremenu. ♥️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 58 minutes ago, leki bg said: Kakvo uzivanje gledati Netse ove noci...rapsodija u 1.poluvremenu. ♥️ Imas neki link za nba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Cleveland platio ceh, ni krivi ni dužni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 Lejkersi se pretplatili na OT😂😂😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lejkersi ponovo pobedili u tesnoj zavrsnici, koliko su vec ovakvih pobedili ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nije pomoglo Janisu ni skoro 50 poena. Tough squad su ovi Sunsi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 51 minutes ago, bodo said: Nije pomoglo Janisu ni skoro 50 poena. Tough squad su ovi Sunsi. Nije za bacit ovaj starac CP3? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 ako umem da citam sa usana, rugobica je rekla sudiji fuck ur bitchass i nije izbacena sa tekme? https://bleacherreport.com/post/nba/776fbb4c-6417-4dc4-b25e-45ba132027f9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Koje je ovo ubrzanje na 0:55 .... Ja mislim da bi on i bez nekog spektakularnog šuta mogao da igra u NBA, a kamo li sa ovih 41% i 3,3 pogođene po tekmi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 1 hour ago, Miki28 said: Nije za bacit ovaj starac CP3? Bogami čovjek unatoč godinama zna znanje i ako je u meni i postojala s početka neka sumnja u opravdanost trade-a sada je definitivno nemam više. Vođa na terenu a i izvan njega. To se vidi na time outima. Svi ga slušaju ko boga , čak i Monty kao da ga uvažava svaku njegovu. To je moj dojam. Moram priznati da nisam očekivao ovakav start ali zato sam toliko sretniji radi njega. Daleko je to još od gotovog ali ipak ulijeva neku nadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 2 minutes ago, bodo said: Bogami čovjek unatoč godinama zna znanje i ako je u meni i postojala s početka neka sumnja u opravdanost trade-a sada je definitivno nemam više. Vođa na terenu a i izvan njega. To se vidi na time outima. Svi ga slušaju ko boga , čak i Monty kao da ga uvažava svaku njegovu. To je moj dojam. Moram priznati da nisam očekivao ovakav start ali zato sam toliko sretniji radi njega. Daleko je to još od gotovog ali ipak ulijeva neku nadu. 15-9 skor ni najveci optimisti nisu ocekivali. Jos da nije bilo one kradje sa Denverom bio bi jos bolji👍 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts