Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
Just now, Darko said:

Ako stigne ... kad će ženidba? I jesam li pozvan?

Pomirio sam se sa devojkom, bice svadbe za par godina zvacu vas sve

• Like 2
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, delgado said:

Pomirio sam se sa devojkom, bice svadbe za par godina zvacu vas sve

Super! Ne brini, neću doći u Džordan majici 

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
36 minutes ago, John Dies at the End said:

Samo da se utefteri posle trejda u čiju fantasy ekipu je poceo da sabija  Midd... I to naravno posle prebega iz ekipice Sns komesara    @LayupFromTheMidget  :classic_biggrin:

Btw, ne znam kako neko može da ne gotivi ekipu Sansa :wink2:

ja sam ga izmislio. pokupio ga sa FA liste neke valjda 2011e. verovatno ga je maxa bacio, tj ne bi me čudilo

edit šalim se, maksa tad još nije bio u B

• Like 2
Posted

Nema sta, niko nije verovao u Midda kao uni, redovno ga birao na fantaziju, uzimao... 

Kad smo kod Maxe, njegov mali sutra puni 2 godine, pre neki dan me nazvao na video call, i malo smo se isckaskali. Jos malo da poraste pa da nas dvojica kujemo fantazi-taktiku, nema leba od Maksimilijana vise

• Like 1
Posted
Just now, delgado said:

Nema sta, niko nije verovao u Midda kao uni, redovno ga birao na fantaziju, uzimao... 

mislim da ga nikada nisam draftovao, samo te prve sezone sam ga pokupio sa FA

• Like 1
Posted

Secam se da je jednom propustio pola sezone pa si ga zastekao i nudio da trejdujes contenderima, niko nije hteo, pa ti se oduzio dobrim partijama

Posted
1 minute ago, delgado said:

Secam se da je jednom propustio pola sezone pa si ga zastekao i nudio da trejdujes contenderima, niko nije hteo, pa ti se oduzio dobrim partijama

aa tačno. to je sezona kada sam ispao opet u B ligu. middleton se sjebao tik pred sezonu. nudio sam steph curryja koji je bio top3, middletona. 

sve lešinare sam oterao u tri lepe. zveki mi posle dao marcus smarta za jusufa nurkića, to je bilo 3 kilometra poštenije od sledeće ponude i onda sam ispao :lol_2:

...

od tada mislim da niti jedan trejd nisam napravio na fantaziju 😐

• Like 1
Posted
53 minutes ago, Darko said:

Da, ali ne u isto vreme - mora da se sihronizuje.

Haha sećam se da je skoro, dok nisu ispali Klipani, navodio razloge za podržavanje sve 4 ekipe koje su u finalima. 😄  Ali razumem ga, ja sam donekle u procepu sad, kao kompletan tim su Sansi više u mom fazonu i sviđa mi se košarka koju igraju, ali će mi biti žao ako Janis izgubi. 😬   

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, oubrevo. said:

aa tačno. to je sezona kada sam ispao opet u B ligu. middleton se sjebao tik pred sezonu. nudio sam steph curryja koji je bio top3, middletona. 

sve lešinare sam oterao u tri lepe. zveki mi posle dao marcus smarta za jusufa nurkića, to je bilo 3 kilometra poštenije od sledeće ponude i onda sam ispao :lol_2:

...

od tada mislim da niti jedan trejd nisam napravio na fantaziju 😐

Jusufa Nurkica koji je grejao tribine u Denveru u tom trenutku, da ljudi cisto znaju. I onda trejdovase Nurka u Portland, a meni se povredi u finalu u subotu taman sto sam bacio Papajanisa ( koji je imao DD nakon toga ) i izgubi finale od Haosa zbog toga, mada sam se izduvao protiv uber favorita Procketa u 1/2 koji je imao 5 meca CP3 i DJ. Unistio ga Nikolica Prikolica Mirotic koga sam uzeo sa FA. I Vud.

Edited by Zvezdinho
  • Like 2
Posted (edited)

Finals ide u 6, ali ne bih smeo da se kladim u ciju korist, jos uvek. Milvoki me je bas prijatno iznenadio sada, junacki su izgurali bez glavnog igraca, toliko da atlanta nije ni prismrdela.

Edited by Alex_Serbia
Posted
20 minutes ago, Zvezdinho said:

Jusufa Nurkica koji je grejao tribine u Denveru u tom trenutku, da ljudi cisto znaju. I onda trejdovase Nurka u Portland, a meni se povredi u finalu u subotu taman sto sam bacio Papajanisa ( koji je imao DD nakon toga ) i izgubi finale od Haosa zbog toga,

da si uzeo midltona kojeg sam ti originalno nudio, možda bi uzeo titulu

• Like 1
Posted

Dobro jutro Fenicani i Srndaci.

Frenso, zajebi rostilj, hocemo srneci gulas posle osvajanja titule. I Lanu da tverkuje gola uz ogoljeno drvo na Kosutnjaku dok proslavljamo istrebljenje forumskih kosuta.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...