Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
Just now, gggggggg said:

kazu da su sixersi odbili brogdona i pick prve runde za simmonsa.

13i pick i brogdon je tankoza.

meni se brogdon sviđa ali više kao 4-5i pik na ovom draftu plus brogdon za simmonsa

Posted
2 hours ago, oubrevo. said:

13i pick i brogdon je tankoza.

meni se brogdon sviđa ali više kao 4-5i pik na ovom draftu plus brogdon za simmonsa

lowry je iz philadelphie. njega bi morali pojuriti, sto ce naravno i uciniti. a simmonsa bih trejdovao za neke role igrace ili nekog solidnog beka.

Posted
10 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Bukvalno ovako si me uhvatio

when-some-hovers-behind-working-design.g

Znači, sada si zvanično prešao iz depresivne faze u manic phase. Nice!

Posted
3 hours ago, gggggggg said:

lowry je iz philadelphie. njega bi morali pojuriti, sto ce naravno i uciniti. a simmonsa bih trejdovao za neke role igrace ili nekog solidnog beka.

ne verujem u taj scenario. morey ce imo gledati da mu digne vrednost koja je jasno all time low pa tek onda napraviti trejd. 

Posted
11 hours ago, Darko said:

Posle onakve povrede, stvarno je mašina!

Idk, ili nije toliko loše koliko izgleda, ili su oni potpuno poludeli.

Još malo vesti: 

• Like 1
Posted

Kakav genijalan plan Pacers-a, uzeli Carlisle koji je poznati drkadzija prema igračima i onda Lloyd Pierce-a za asistenta. Kakva će to biti milina u svlačionici.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

• Like 2
Posted (edited)
On 7/2/2021 at 5:25 PM, SteveFrancis#3 said:

Ako osvojimo, mogli bismo neki letnji rostilj svi djuture

Se secas kad sam ja pravio rostilj 2013. ako Heat osvoji i onda precrtavao 1 po 1

edit : sad bih vas zvao i na rostilj i na xne da su lakersi osvojili, ipak sad radim i imam svoje pare 😛   

@Malkolm Brogdon @Ta'veren @Jurgen mogu da potvrde kako je dobro bilo kod mene na rodjendanu.

Edited by delgado
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted

Pat Bev dobio 1 tekmu suspenzije, bez novcane kazne. Eto zelenog svetla za sve idiote po ligi da prave sranja i ugrozavaju zdravlje drugih kako im se dize, jer - zasto da ne. Jbt, ovaj Silver je stvarno fijasko kao komesar, blamantno je vise koliko niti jedan konac ne drzi u svojim rukama. Ligi ne treba maskota, neka se skloni ako nije u stanju da odgovori ni na jedan izazov.

• Like 1
Posted

Ponovo katastrofalan start Atlante, sa sve Jangom na terenu. Huerter deluje kao da ne zna gde se nalazi. 😞  Neće ništa uraditi ako Kapela bude promašivao zicere celu noć...

Posted

Ovaj rezultat na poluvremenu je anbilibabl. 😬  Atlanta samo ima ludu sreću da ni Milvoki nije mogao ništa da pogodi u drugoj četvrtini... Inače sve dobro što naprave u odbrani nikako ne uspevaju da realizuju u napadu, previše traljavo i lopta ne kruži dovoljno (mada ima i do odbrane Baksa). Džru čuva sve igrače Atlante, a bilo je kako ne vredi onoliko koliko je Milvoki dao za njega. Vredi im svaki dolar 😛  Trae i Huerter moraju da se pojave na utakmici ako misle da izvuku G7. Inače Rediš je ubedljivo najbolji defanzivac u Atlanti, šteta što nije igrao više ove sezone.

Deluje kao da bi ovakva postavka Baksa (bez Janisa) Atlantu rešila u 5 utakmica... možda je to samo recency bias, ali deluje da ova rotacija bolje radi protiv njih.

Posted
19 minutes ago, dekifisher said:

Šugava Arena Cloud opet ne radi strim.emoji34.pngemoji34.pngemoji34.png

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

U stvari ne radi na SBB mrezi. Preko mobilnog neta radi. Koja su to govna neopevana

• Like 1
Posted
16 minutes ago, dekifisher said:

U stvari ne radi na SBB mrezi. Preko mobilnog neta radi. Koja su to govna neopevana

Isto ti je kad hoces eon preko mtsa.

Koristi neki vpn i sljakace ti

• Like 1
Posted

Strasne partije Holideja i MIdltona,jednostavno sa ovakvim Jangom nisu imali nikakve sanse.Kad uz to i Tig pogodi tri trojke iz tri pokusaja onda je sve jasno.U finale u svakom slucaju ide bolja ekipa.Redis mi se svidja od ruki sezone,steta sto su ga povrede usporile da pokaze jos vise.

• Like 2
Posted (edited)

Iskreno me ne bi iznenadlilo da se za koju godinu povede rasprava ko je dobio Trae/Luka trade zbog toga sto su tu Hawksi dobili i Reddisha kao bonus.

Atlanta ima strasan mladi core. Young, Hunter (koji im je bio drugi najbolji igrac pre povrede), Reddish, Huerter.

Bucksima cestitke i mislim da ce biti dobro finale jer se Janis vraca od prve utakmice izgleda.

Edited by Radalek
  • Like 3
Posted
4 hours ago, RatzenStadt said:

Ako Feniksovci pokupe prstenje, vise nikad necu gledati NBA.

Bolje ne čekaj, nego prestani odmah - ako ti je to trn u oku.

Ja sam prema Sunsima bio ravnodušan nakon odlaska Nasha i uz to CP3-a ne mogu očima gledat ali treba reći da su potpuno zaslužili ovo.

Posebno me oduševio Ayton svojim pristupom i impaktom na obje strane parketa.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...