Jump to content

Malkolm Brogdon

Član foruma
  • Posts

    3,869
  • Joined

  • Days Won

    3

Malkolm Brogdon last won the day on April 26 2022

Malkolm Brogdon had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Malkolm Brogdon's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

5k

Reputation

  1. Na YT na kanalu chess24, imaju odlican coverage, samo se ponekad previse fokusiraju na neki manje bitan mec, mada pored toga mi je otvoren jos jedan tab na chess.com gde pratim sve table istovremeno.
  2. Gukesh ima najbolji raspored (Alirezu sa belim) ali ga kolje to sto je autsajder u tiebreakerima i protiv Hikarua i Nepa. Bas ce da gori sutra i prekosutra, moracu da aktiviram 2 monitora posto se preklapa sa NBA.
  3. Cak i penal koji je dao posle u penal seriji je bio uzasan al se nekako uvukao u gol. Cim sam video da sutira znao sam da moze da se ocekuje jadan penal, al dobro je, provukose se, sad ce biti izuzetno zanimljivo do kraja.
  4. Nije ni bilo tako. Igraju 7v8 i 9v10, gubitnik iz 7v8 igra sa pobednikom 9v10 za 8. seed. Zapravo valjda je u bablu bilo tako, zaboravih skroz na tu sezonu, izvinjavam se.
  5. Kad malo bolje razmislim mogao bih u ilegalu dok se ne zavrsi DEN - LAL
  6. Ma gde, pisah vec da cekam da ispadnu pa da mogu da gledam na miru. Nije kao da je ovaj tim imao potencijal da uradi nesto, cak i da su se provukli kroz plej in dobili bi po njuski u prvoj rundi.
  7. Mora ovde ozbiljan overhaul da se radi, ne biva ovako. Mada po Kerovim izjavama sad ce da pljunu 80 milki Kleju da ga nagrade za ovaj performans pa mozemo jos par godina da gledamo rekreativnu kosarku.
  8. I ja sam Bakse cenio kao favorite na istoku dok nije dosla promukla konjina, sad me ne bi cudilo da budu poslati kuci u prvoj rundi pa da mu budu krivi domari i maskote sto je izgubio.
  9. Covek je postigao dobre rezultate s obzirom na to da je prilicno limitiran igrac. Jeste steta sto nije osvojio nista iznad 250, al je bio jedan gem od toga da postane prvi igrac na svetu, sto je bas neverovatno za igraca njegovog kalibra. Bice izuzetno zanimljiva sezona sljake definitivno, s obzirom da su i Alkaraz i Novak u blagim problemima trenutno.
  10. Najbolji pristup u bilo kom sportu bukvalno, kad gledas zbog haosa i kvaliteta, a ne da navijas da se nekako ocisti zreb i da prodju sto jadniji kako bi tvoja ekipa imala bolje sanse. I ja cekam da ovi moji izduhaju u plej inu pa da gledam PO kao covek.
×
×
  • Create New...