gggggggg Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 kazu da su sixersi odbili brogdona i pick prve runde za simmonsa. a dinwiddie se kao nudi clippersima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, gggggggg said: kazu da su sixersi odbili brogdona i pick prve runde za simmonsa. 13i pick i brogdon je tankoza. meni se brogdon sviđa ali više kao 4-5i pik na ovom draftu plus brogdon za simmonsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 26 minutes ago, DameTime said: Posle onakve povrede, stvarno je mašina! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 hours ago, oubrevo. said: 13i pick i brogdon je tankoza. meni se brogdon sviđa ali više kao 4-5i pik na ovom draftu plus brogdon za simmonsa lowry je iz philadelphie. njega bi morali pojuriti, sto ce naravno i uciniti. a simmonsa bih trejdovao za neke role igrace ili nekog solidnog beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Bukvalno ovako si me uhvatio Znači, sada si zvanično prešao iz depresivne faze u manic phase. Nice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 3 hours ago, gggggggg said: lowry je iz philadelphie. njega bi morali pojuriti, sto ce naravno i uciniti. a simmonsa bih trejdovao za neke role igrace ili nekog solidnog beka. ne verujem u taj scenario. morey ce imo gledati da mu digne vrednost koja je jasno all time low pa tek onda napraviti trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 11 hours ago, Darko said: Posle onakve povrede, stvarno je mašina! Idk, ili nije toliko loše koliko izgleda, ili su oni potpuno poludeli. Još malo vesti: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kakav genijalan plan Pacers-a, uzeli Carlisle koji je poznati drkadzija prema igračima i onda Lloyd Pierce-a za asistenta. Kakva će to biti milina u svlačionici. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) On 7/2/2021 at 5:25 PM, SteveFrancis#3 said: Ako osvojimo, mogli bismo neki letnji rostilj svi djuture Se secas kad sam ja pravio rostilj 2013. ako Heat osvoji i onda precrtavao 1 po 1 edit : sad bih vas zvao i na rostilj i na xne da su lakersi osvojili, ipak sad radim i imam svoje pare 😛 @Malkolm Brogdon @Ta'veren @Jurgen mogu da potvrde kako je dobro bilo kod mene na rodjendanu. Edited July 3, 2021 by delgado 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Pat Bev dobio 1 tekmu suspenzije, bez novcane kazne. Eto zelenog svetla za sve idiote po ligi da prave sranja i ugrozavaju zdravlje drugih kako im se dize, jer - zasto da ne. Jbt, ovaj Silver je stvarno fijasko kao komesar, blamantno je vise koliko niti jedan konac ne drzi u svojim rukama. Ligi ne treba maskota, neka se skloni ako nije u stanju da odgovori ni na jedan izazov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 to zato sto nije bilo namerno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ako Feniksovci pokupe prstenje, vise nikad necu gledati NBA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ponovo katastrofalan start Atlante, sa sve Jangom na terenu. Huerter deluje kao da ne zna gde se nalazi. 😞 Neće ništa uraditi ako Kapela bude promašivao zicere celu noć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Šugava Arena Cloud opet ne radi strim.[emoji34][emoji34][emoji34]Sent from my Mi A2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ovaj rezultat na poluvremenu je anbilibabl. 😬 Atlanta samo ima ludu sreću da ni Milvoki nije mogao ništa da pogodi u drugoj četvrtini... Inače sve dobro što naprave u odbrani nikako ne uspevaju da realizuju u napadu, previše traljavo i lopta ne kruži dovoljno (mada ima i do odbrane Baksa). Džru čuva sve igrače Atlante, a bilo je kako ne vredi onoliko koliko je Milvoki dao za njega. Vredi im svaki dolar 😛 Trae i Huerter moraju da se pojave na utakmici ako misle da izvuku G7. Inače Rediš je ubedljivo najbolji defanzivac u Atlanti, šteta što nije igrao više ove sezone. Deluje kao da bi ovakva postavka Baksa (bez Janisa) Atlantu rešila u 5 utakmica... možda je to samo recency bias, ali deluje da ova rotacija bolje radi protiv njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 19 minutes ago, dekifisher said: Šugava Arena Cloud opet ne radi strim. Sent from my Mi A2 using Tapatalk U stvari ne radi na SBB mrezi. Preko mobilnog neta radi. Koja su to govna neopevana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 16 minutes ago, dekifisher said: U stvari ne radi na SBB mrezi. Preko mobilnog neta radi. Koja su to govna neopevana Isto ti je kad hoces eon preko mtsa. Koristi neki vpn i sljakace ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Reddish na doping test posle tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Jači Bucksi i bez Greeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Strasne partije Holideja i MIdltona,jednostavno sa ovakvim Jangom nisu imali nikakve sanse.Kad uz to i Tig pogodi tri trojke iz tri pokusaja onda je sve jasno.U finale u svakom slucaju ide bolja ekipa.Redis mi se svidja od ruki sezone,steta sto su ga povrede usporile da pokaze jos vise. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Odlican coming out party Redisha bas je iskidao aj napad nego odbranu bas igra kvalitetno. Trejo je zasrao ovo na kraju, bas je silovao bez razloga uzimao ove layupe, flotera a vidi se da ne moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 (edited) Iskreno me ne bi iznenadlilo da se za koju godinu povede rasprava ko je dobio Trae/Luka trade zbog toga sto su tu Hawksi dobili i Reddisha kao bonus. Atlanta ima strasan mladi core. Young, Hunter (koji im je bio drugi najbolji igrac pre povrede), Reddish, Huerter. Bucksima cestitke i mislim da ce biti dobro finale jer se Janis vraca od prve utakmice izgleda. Edited July 4, 2021 by Radalek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 4 hours ago, RatzenStadt said: Ako Feniksovci pokupe prstenje, vise nikad necu gledati NBA. Bolje ne čekaj, nego prestani odmah - ako ti je to trn u oku. Ja sam prema Sunsima bio ravnodušan nakon odlaska Nasha i uz to CP3-a ne mogu očima gledat ali treba reći da su potpuno zaslužili ovo. Posebno me oduševio Ayton svojim pristupom i impaktom na obje strane parketa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts