Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Miki28 Teoljub

Recommended Posts

6 hours ago, gggggggg said:

trejdovali ste warrena za craiga

trejdovali smo warrena da bi mogli da potpisemo rubia i oubrea koje smo posle trejdovali za chrisa paula.

mislim da nije lose ispalo.

6 hours ago, SteveFrancis#3 said:

The return of cash consideration

sarver trejdovao (nekada) svog omiljenog igraca za torreya craiga i posle kazu nije se promenio.

Edited by sunset rubdown
  • Like 2

7 hours ago, Darko said:

Slažem se, valjda si mislio na Delgada? Jokić vuče pokretnu bolnicu

Ma hteo sam da se nadovežem na tebe, u smislu da ne treba ni naglašavati, ali sam to učinio na glup način. :classic_biggrin:

Inače, Begli je polomio kost u šaci, ponovo će biti odsutan neko vreme.

5 hours ago, Perdida said:

Vidim, Smiley opet bez minuta u GSW, a koliko vidim nema ga na listi povredjenih. Zna li ko o čemu se radi, ili su ga skroz precrtali tamo?

Mali je uzorak, ali ja nešto nisam uspeo da skontam tog Smajlija, ne vidim na osnovu čega bi on igrao u NBA.

Iako vidim uglavnom pozitivne reakcije na Suns forumu u vezi ovog trade-a to nije ono što nama treba osim ako nije u pozadini ovog pokušaj da se domognu nekog visokog. Vidim da se sve glasnije priziva JaVale McGee

2 hours ago, đubrivo. said:

ispada da im je trejd za hardona spasio (regularnu) sezonu. ko zna gde bi bili bez njega i po broju pobeda i po opštem raspoloženju.

na drugoj obali, što bi rekla lepa lukić, hardenovo dete

Ref. 2x
Brisi, brisi suze s lica
ja sam tvoja naslednica
majko druga, majko mila
kao da si me rodila

Bold: Skoro nista ruznije nisam procitao

• Ha-ha 1

3 minutes ago, L0shMi said:

Njetsima ne mogu ništa ni sa PJ-om. Oni brane reket i ostavljaju tricu. Protiv Njetsa nemaju šanse s takvim pristupom.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Pa mozda dovedu jos nesto, vidjecemo. PJ je svakako dobar role player, on i Jrue mogu da budu napasti u plejofu.

Kao i uvijek zavisice od Janisa, ako bi on bio najbolji igrac u toj seriji onda Bucksi imaju sanse

Mislim da se malo zaboravlja da je kosarka timski sport.

Ne kazem da je Milvoki jaci, samo kazem da ponekad timska igra nije jednaka prostom zbiru cinilaca, ne moze se sve gledati kroz direktno poredjenje igraca.

• Like 3

2 hours ago, Referent said:

Sad mi na ig izašlo zanimljivo pitanje, pomalo u vezi priče oko uticaja na igru.

Kada biste mogli da birate skil, to bi bio Karijev šut i kontrola lopte ili Lebronova atletika?

Procitao sam Lebronova statistika 😄  

Kari uvek

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

The Pistons Turned Blake Griffin, Tobias Harris, Andre Drummond And Reggie Jackson Into A 2nd Round Draft Pick

:classic_biggrin:

Meni je fascinantna ta opsesija koju ima LbJ, da u 36 God, konstantno napreduje i usavrsava pojedine elementa svoje igre ( sut za 3, bacanja ...itd ), kao i fizicku pripremljenost. 

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...