Chaos Is Me Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 U Portlandu produžetak, smušena završnica sa obe strane. Wood odmah pokazuje koliko je bitno da Harden ima visokog partnera u pnr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 CJ je ćaća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Dere Harden al dere i Makoluma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Harden zasrao na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Harden i bez treninga bolji od 98% lige. Koja ofanzivna sila. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Opasno prikucavanje Bryanta... u svoj kos 😄 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Steta za poraz, ali bez pola tima je i ovaj egal prihvatljiv. U ponedeljak poraz od Denvera, pa napokon da se kompletiramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 I Knicksi su tu😂😂😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Od novih vesti, Kingsi imaju skor 2-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 @Miki28 totalni mindfuck. igralo se dobrih 5-6 minuta kada je sudija primetio da ima ok broj napred a pozadi kao mitch lob na toliko nivoa je blesavo da je neopisivo: prvo je neko napravio pogrešnu pripremu za štampu, pa je ona otišla na štampu, pa su stigli dresovi, pa ga je reggie obukao, pa je startovao u prvoj petorci. što je najveća fora, imao je spremnu korektnu zamenu. kao da bake iz podruma ručno šiju brojeve a ne da se štampa serijski 6 hours ago, Mile1 said: Burks>Barrett treba pomenuti i da je rj barretta ekskluzivno čuvao & potpuno zaključao jedan od dva najbolja perimeter defendera (ili najbolji) u ligi, dok je burks vozao setha iz klana curryja, totalno nezainteresovanog greena i shake miltona Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) treba mi sub-tema "čemu sam se smejao danas" Quote So he's bricking after hours too? Quote If you do what you love, it doesn't feel like work Quote Think he's renovating the garden brick by brick Edited December 27, 2020 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ayton očajan večeras, malo su Sunsi i potcenili Kingse, čini mi se. makar igra odbranu. sta reci za bookera i njegovih 25 izgubljenih lopti u dve tekme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Harden podsetio zasto Hjuston ne da ispod cene. Mada je i usrao na kraju, nadam se ne namerno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 kakav frust od utakmice. ustanem ranije jutros da bih u miru odgledao snimak na nbafullhd kad ono jos nisu aploudovali tekmu, nadjem neki drugi sajt gde su samo highlights i evo sad se osecam kao da sam izasao iz ves masine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Mislio sam da će ovo da me usreći danas... 2 hours ago, threepwood said: Opasno prikucavanje Bryanta... u svoj kos 😄 A onda se pojavi ovo. Bogovski. 2 hours ago, Miki28 said: I Knicksi su tu😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Sta je sa Rossom?😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) 2 hours ago, sunset rubdown said: makar igra odbranu. sta reci za bookera i njegovih 25 izgubljenih lopti u dve tekme. To stoji ali ne vidi se nikakav napredak u njegovoj igri a u trećoj sezoni je i već bi trebao bit oko 20 ppg i 10 rpg. Paul je odradio svoje 22 poena, 12 asista a bilo bi i još više da nisu imali katastrofalno sutersko veče. Ucinak klupe nikakav. Selekcija suteva Bookera u clutch momentima los. Protiv Dallas je prošlo a sad ne. I opet je postojala prilika da se dobije ovo. Crowder nas je drzao u egalu down the stretch. Ubise nas skokovima. U plusu su skoro 20 skovova bili Kingsi, točnije 55/40. I broj slobodnih 33/13 u njihovu korist. Previše jbg.. I da šteta CP3 daje dve trice s istekom vremena na kraju 2. I 3. četvrtine ali ih nisu priznali jer je za desetinku bilo prekrasno. Ne sviđa mi se Bookerovo forsiranje na kraju a o njegovoj obrani znamo sve. Edited December 27, 2020 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 odgledao sam cca 2 minuta, kao gif da sam pustio 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Nek se cuva Cikago vcrs😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Sprdajte se sa junanimusom... A Bogdan greši po meni. Uzeo je kintu, izgurao i Duleta i Dudu i Željka, odslužio vojsku i treba po američki tako i da se ponaša: kao da je njegova ekipa, Lavar Ball zonfić. Da urla na trenera na srpskom svaki put kada mu Trae ne doda loptu kad istrči, da gađa Kolinsa patikom kad ga ne vidi samog na 9m od koša i da prodaje fore tipa Čupavi, ako mi sledeću dodaš u grudi a ne u patiku, vodim te kod pravog frizera i slično... Edited December 27, 2020 by freethrow 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 31 minutes ago, freethrow said: Sprdajte se sa junanimusom... A Bogdan greši po meni. Uzeo je kintu, izgurao i Duleta i Dudu i Željka, odslužio vojsku i treba po američki tako i da se ponaša: kao da je njegova ekipa, Lavar Ball zonfić. Da urla na trenera na srpskom svaki put kada mu Trae ne doda loptu kad istrči, da gađa Kolinsa patikom kad ga ne vidi samog na 9m od koša i da prodaje fore tipa Čupavi, ako mi sledeću dodaš u grudi a ne u patiku, vodim te kod pravog frizera i slično... očekujem ovo od bogdana negde od 20e tekme. tiha voda basket roni pristup ..... e da trae je ružan zato što ga boli kurac za svoju ekipu, ne zato što je ružan, ja volim ružne ljude čisto da zabeležimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Bogdan je sinoć igrao kao Jordan Clarkson, potegao je i promašio sve što mu je stiglo pod ruku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts