Del Piero Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 i navijaci isti kao kod nas, odmah krece vaffanculo la fortitudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Necu ni da gledam snimak, to vec ne mogu da podnesem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 1 hour ago, Del Piero said: Nije ispravno has landed? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 da, ali: Quote L’aereo è atterrato 😉 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 sta kaze, sta kaze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Wade Baldwin IV reportedly finalizing deal with Olympiacos To li je onaj iz Memfisa? Nije me tamo odusevio Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Znaci definitivno Jovic otpada za Oli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Otelo Hanter blizu Makabija. Makabi inace demantovao da su zainteresovani za Kaspija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Moris Ndour u Valensiji , Džejkob Vajli u Panatinaikosu , Devin Buker u Himkiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Davidovic skuplja vijesti po drugim temama na forumu, pa nam ih ovde sublimira. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Mantzaris blizu prelaska u Uniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) 15 hours ago, pepe sancez said: Znaci definitivno Jovic otpada za Oli ? Edited July 16, 2019 by Golijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 @Golijat Ne znam sta si mislio piitati, svakako izgleda bila stvar. Inace, mani zanimljiva vijest https://sportando.basketball/en/mbc-signs-michael-gbinije/ Moze li neko da baci komentar na ovaj transfer. Da li naknadna pamet kaze da je ovo probuseni balon. Djeluje tanko potpis za MBC, a vidim da mu je i statistika u G ligi slabasna. Vise i ne znam kakvi su bili komentari kada se povezivao sa nama, ovako na prvu mislio bih da je bilo vise afirmativnih nego pesimisticnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Evo jos jedna zanimljiva vijest. https://sport.blic.rs/kosarka/filip-vukosavljevic-valerijan-ajaji-svadba/sshgy6l @realno *w Tripujem se nesto da ti znas ovog Vukosavljevica. Ispada zivopisan lik, znas li sta o njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Nemam pojma iskreno, morao sam da guglam da vidim ko je lik 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) Znam ga ja iz grada. Sad bukvalno izgleda kao nemanja aleksandrov posto je skinuo jedno 20kg. Ok tip. Igrao je on nesto malo i kod nas mislim u tamisu i borcu. Uglavnom se sprdao po tim egzoticnim destinacijama. Sad je u ceskoj, valjda je tamo i upoznao ovu ribu Sto se gbinjea tice, ne secam se da je neko bio nesto preterano odusevljen. To je bilo 2016. Gledali smo ga na olimpijadi i nista nije znao. Imao je fine brojke na faksu, ali cini mi se da je stariji od generacije. Ocigledno ima tu jos neki problem Edited July 17, 2019 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Alimpije je bio odusevljen tim Gbinijeom, al ovom se nije bas dolazilo u Evropu tad, imao je i neke privatne probleme koje je morao da resava, itd itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 8 hours ago, pepe sancez said: @Golijat Ne znam sta si mislio piitati, svakako izgleda bila stvar. Inace, mani zanimljiva vijest https://sportando.basketball/en/mbc-signs-michael-gbinije/ Moze li neko da baci komentar na ovaj transfer. Da li naknadna pamet kaze da je ovo probuseni balon. Djeluje tanko potpis za MBC, a vidim da mu je i statistika u G ligi slabasna. Vise i ne znam kakvi su bili komentari kada se povezivao sa nama, ovako na prvu mislio bih da je bilo vise afirmativnih nego pesimisticnih. Ja procitao da Jovic def otpada za OI umesto za Oli,sori. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Dosta interesantnih transfera je bilo vezano za Eurocup klubove: Kyle Weems potpisao za Virtus Anthony Clemmons iz Astane u Monaco Nikos Zizis iz Bamberga u Huventud Alba je potpisala Tylera Cavannaugha Alex Tyus iz Makabija u Uniks Jeremy Chappell potpisao za Veneciju Doron Lamb u Darušafaki DJ White potpisao za Tofaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Kassius Robertson u Fortitudu Forza Fortitudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ukljucio si i neke EL timove. Da li je DJ Vajt igrac za EL. Meni je zapao za oko prosle godine, a nije mlad, pa ako ima kvalitet cudo nije ranije isplivao. A interesantan mi je jer moze da pokriva i 4 i 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Dangubić u Estudijantesu. Neverovatno da nije mogao ni u neki EC klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Po meni odličan klub za njega. Džile zna šta može da očekuje od njega. On dolazi nakon teškog prašinarenja u Bajernu, a po meni je igranje ACB lige, bolje nego igranje u dobrom delu EC klubova. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 1 hour ago, Green23 said: Dangubić u Estudijantesu. Neverovatno da nije mogao ni u neki EC klub U kakvom je stanju dangubic ? Meni je neverovatno da ga mi nismo zeleli ako je ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Dangubic i Tepic su dva igraca za koje sam posle dva minuta gledanja rekao da nikad nista od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts