Stiletto Posted August 8 Share Posted August 8 10 hours ago, Krava kaze mu said: Malo me podseca ovo na Accolyte gde je ekipa kojoj se generalno fucka za ST kao takav samo skoristila platformu za neki svoj bullshit. Ko je rekao The Witcher? Inače, MAX objavio sneak peek za Vitez sedam kraljevstava: Iskreno preporučujem da pročitate knjigu, ima je u srpskom prevodu. Tri novele u knjizi, ukupno 350 strana, očas posla. A po mom skromnom mišljenju, nešto najlepše što je Martin napisao o Pesmi leda i vatre. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) @Krava kaze muzar nije Martin bio involviran u pisanje? Potpisan je,čini mi se,u svakoj epizodi. Meni je poslednja epizoda razočaravajuća pomalo..očekivao sam nekakvo finale druge sezone,a dobio setup za treću. I Deamon i Aemond su dobili premalo vremena u sezoni,a posebne su bile iritantne i dosadne Deamonove sekvence u Harrenhalu. Ajde..dve poslednje epizode su malo izvadile stvar. Kao nekome ko nije čitao štivo,očito mi je serija zanimljivija nego većini forumaša. Edited August 8 by Drug Crni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 13 Share Posted August 13 Gledam neke isecke i ne mogu da sakrijem odusevljenje koliko je GoT bila genijalna serija u prvim sezonama, pa cak i negde do pred kraj. A onda... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted September 10 Share Posted September 10 Zanimljiv blog George RR Martina o HoTD. Prilicno pesimistican i najavljuje da ako nastave sa planovima za 3. i 4. sezonu da ce biti jako lose. PS ima deo sa spojlerima iz knjige ali je najavljen pre nego sto pocne. https://web.archive.org/web/20240904154210/https://georgerrmartin.com/notablog/2024/09/04/beware-the-butterflies/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10 Share Posted September 10 Ja ću ponoviti pitanje: zar on ne učestvuje aktivno u pisanju serije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 10 Share Posted September 10 6 hours ago, Drug Crni said: Ja ću ponoviti pitanje: zar on ne učestvuje aktivno u pisanju serije? Učestvovao je više u prvoj sezoni a za drugu kaže da ga nisu slušali i zato se iznervirao 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts