Wingwalker Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 (edited) Rejnolds je sve prosuo a ne može napolje jer Milutinov caruje pod košem. Promašio zakucavanje sam kao duh, fulao zicer od tablu, izbio loptu Šišku iz ruke u odbrani...umoran naravno i zjani u odbrani. I sad James sa svojom dozom ludila i ćao zdravo. Edited November 19, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Po meni odovno nije bila zanimljivija EL, nije to neki suv kvalitet al stvarno svako svakoga moze da tresne. Na osnovu ovog sto sam gledao mislim da su na F4 izvesni CSKA, Barsa i Real a ko b mogao da bude 4 i ko ce se uvuci u 8 nema sanse da se predvidi bar sad. Racunam da nece biti vise od 3 4 pobede izmedju 4. i 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Pa pitanje je i to veliko da li ce EL da se zavrsi ove sezone. Sto se tice kvaliteta, dzaba sve dok god je ovakav format i dok se gura zatvorena liga. Onda se dolazi do toga da jedan mec i nije toliko bitan, pa se Real bukvalno skloni Valensiji i Baskoniji, nakrca poraze, pa stradaju Zalgiris i Crvena zvezda ni krivi ni duzni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 10 hours ago, djurava said: Po meni odovno nije bila zanimljivija EL, nije to neki suv kvalitet al stvarno svako svakoga moze da tresne. Na osnovu ovog sto sam gledao mislim da su na F4 izvesni CSKA, Barsa i Real a ko b mogao da bude 4 i ko ce se uvuci u 8 nema sanse da se predvidi bar sad. Racunam da nece biti vise od 3 4 pobede izmedju 4. i 11 Bez publike, sa konstantnim odlaganjima, neizvesnom završnicom lige, te velikim izostancima igrača, ne može to biti to. Zato i ima toliko iznenađenja sa rezultatima, mada kontam da će se to smanjivati kako sezona bude odmicala. Što se tiče završnice, rano je reći, ali deluje mi da se Efes vraća. Jasno je koliko tu sve zavisi od Larkina, a on izgleda hvata formu. Simon i Plajs kidaju, a kad Larkin zapleše, biće više mesta i za Vasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 A sada cuvena drustvena igra - pogodi trenera: Hajde da vidimo kako je sve to izgledalo. Rival je imao 41 slobodno bacanje, odnos u faulovima 32-18. Nemoguće je pobediti uz te brojeve. Nemoguće“. On je dodao da je CSKA zasluženo pobedio, pre svega zbog boljeg skoka, ali... “Bili su bolji, čestitam CSKA, ali ponekad imam osećaj da moram da branim napor mojih igrača. Mogu da izbrojim stotinu grešaka, ali je košarka igra greški. I drugi tim greši, ali sa ovim brojevima, nema košarkaške igre. Nemoguće je”. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Bravo CSKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Bravo CSKA 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Čestitam momci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) Hvala (pa da ponovimo i u Barsi danas ) Edited November 20, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Alec Peters u duplom kolu ima 16/19 FG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 Nije komentarisana ovde brutalna partija Moustaphe Falla protiv Albe, raznosio ih je kao Shaq u prajmu - index 42. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Za sajtove EC i EL kojima je viša matematika da statse neke tekme koja se igra van predviđenog termina, stave na naslovnu stranu. Brao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 hours ago, Železničko gnomče said: A sada cuvena drustvena igra - pogodi trenera: Hajde da vidimo kako je sve to izgledalo. Rival je imao 41 slobodno bacanje, odnos u faulovima 32-18. Nemoguće je pobediti uz te brojeve. Nemoguće“. On je dodao da je CSKA zasluženo pobedio, pre svega zbog boljeg skoka, ali... “Bili su bolji, čestitam CSKA, ali ponekad imam osećaj da moram da branim napor mojih igrača. Mogu da izbrojim stotinu grešaka, ali je košarka igra greški. I drugi tim greši, ali sa ovim brojevima, nema košarkaške igre. Nemoguće je”. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 I 17 off reb protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ko ne gleda Albu i Zenit neka ni ne pokusava. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) Džoni Hamilton ozbiljno razočarenje za sada. Edited November 20, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 18 minutes ago, realno *w said: Džoni Hamilton ozbiljno razočarenje za sada. Ne znam koliko je imao prostora da nesto vise pokaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 au kakva minijatura puntera na pocetku drugog poluvremena! 👏 trojka, kos, ukradena, kos faul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Bacam pogled na Valensiju i Makabi. Dobra utakmica, ozbiljan tempo. Bender placa Makabiju da dobija minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Bender je "njihovo dete" uslovno rečeno, iako je njegovu igru teško nazvati košarkom, ima smisla da probaju da ga guraju. Još uvek je relativno mlad, a takva građa za četvorku je nešto posebno stvarno. ------ Kampaco opet 10 asistencija na pola treće, kakav kreator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ali hrvatski komentator na SK koji vristi na svaki kos Makabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Šta uradi Makabi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 5 minutes ago, realno *w said: Šta uradi Makabi Nadrealno 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Cekaj bre, sta se desilo, iskljucio sam se kod izgubljene Van Rosoma??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts