SteveFrancis#3 Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 (edited) Beaversi u elite8 :krstise: Cim se malo uozbiljio Baylor, cao djaci za Novu. Wright je fantastican trener, ali ovoj grupi igraca je i sweet16 prilican uspeh. Aj da vidimo Musselmanove sad... Edited March 27, 2021 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 28, 2021 Author Share Posted March 28, 2021 Naravno, kao sto sam i napisao, nakon sto su se popalili da mi izbace WVU i poubacivali kojesta, Cuse se nacisto raspao suterski protiv Houstona - 28% iz igre, trice 22% timski, a mali smrad Buddy 1/9... Komplimenti za Oral Roberts, daleko bolja tekma protiv Razorbacksa nego sto sam ocekivao, uz malo vise srece su mozda mogli i do jos jedne senzacije. U tom delu zreba sam ok, pogodio sam regionalno finale, a za midwest sam ubo samo Houston. Videcemo danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Mocna utakmica. Opala je efikasnost, ali fenomenalan ritam. Zegarowski ne moze da probije nikoga 1 na 1, pojeli su ga svi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 28, 2021 Author Share Posted March 28, 2021 Sta ocekujes od coveka kome je velika lopta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Zao mi Hogsa, ali Baylor je zaista uz Zagu pokazao najvise cele sezone i zasluzeno su na f4. Houston takodje. Vrlo slabe prve 2 runde, promasio sam x parova, ali eto za sad prva 2 ucesnika f4 sam nabo. Videcemo za Zagu hoce li kiksnuti, ako ne i tu sam dobar, ali zato ovaj par UCLA-Michigan niti jedan tim nisam stavio za regionalno finale, tako da je 3/4 najbolje sto mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Bilo koje finale koje nije Gonzaga-Baylor ne priznajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 I ja bih voleo to finale, medjutim Zagsi moraju prvo preko Trojansa koji su bili brutalni na poslednje dve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Nisu losa ekipa Trojansi, ali Oregon je stvarno vrlo skroman ove sezone, Iowu su prosto prosli na svezinu. Sama tekma protiv USC-a im je vec bila veliki uspeh. Ne bih taj mec bas uzimao kao neki reper. Mogao bi biti zanimljiv mec sa Zagom jer teoretski USC nije bas najbolji mecap za njih zbog konstrukcije rostera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) Od preostalih ekipa i nema nekih koje ja gotivim/simpatišem, (Na osnovu neke stare slave, odnosno city/state/region koje više cenim od drugih). Tako da ni meni, ne preostaje ništa drugo, osim da se nadam Bears-Bulldogs finalu. Houston, UCLA i USC su mi meh, dok su mi Michigan Wolverinesi ok, ali sa primesom meh. Kako god, u tom eventualnom priželjkivanom finalu, verovatno ću navijati za Gonzagu. A naravno da ću i ja poprilično iskulirati F4 ako ovi ne prođu danas. Edited March 30, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Postoji li uopste kosarkas koji moze da zaustavi Drewa Timmea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 7 hours ago, Marko said: osim da se nadam Bears-Bulldogs finalu Od onog malog što sam ja video, najbolja dva tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 (edited) Gonzaga rutinski. Ne mogu da verujem da je UCLA stigla do F4. Opet, Michigan je propustio sve šanse, izgledne i ne tako izgledne, kako se bližio kraj, evo kažu 8 vezanih promašenih šuteva na samom kraju. Edited March 31, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Jako dosadno prvo polufinale, Houston deluje nedoraslo. Kakav je Matthew Mayer iz Baylora white trash. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 3, 2021 Author Share Posted April 3, 2021 Ono drugo bi na papiru trebalo da bude jos dosadnije. Ali ipak tu tekmu Zaga-Baylor cekaju svi sladokusci citave sezone. Red je da je dobijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Ali za Hjuston Saser dao 17 poena od ukupno 20 poena njegove ekipe u prvom poluvremenu - njegovi saigrači imaju šut 1/14. Mislim da i to dovoljno govori kako je igrala ekipa Hjustona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 (edited) Kakav finiš UCLA - Gonzaga Jes da je user, al opet ... Edited April 4, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Wow, luda utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 10 hours ago, Chaos Is Me said: Jako dosadno prvo polufinale, Houston deluje nedoraslo. Kakav je Matthew Mayer iz Baylora white trash. 🙂 ali kako traži loptu kad je u igri, kao da je Dzordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Samo da kazem da mi je nevidjeno drago zbog Suggsa, moj apsolutno omiljeni igrac iz ove draft klase 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Mene Suggs i vizuelno i igrački podseća vrlo na Brandona Roya. Neustrašiv je i odličan karakter. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 https://www.facebook.com/SportsCenter/videos/816911385582504/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts