Stiletto Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 I zvanično... http://kkpartizan.rs/sr/vest/2814/erik-mika-je-novo-pojacanje-partizana Erik Mika je novo pojačanje Partizana Američki centar, potpisao je danas ugovor sa crno-belima a njegov dolazak u Srbiju se očekuje u narednim danima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 24, 2020 Author Share Posted August 24, 2020 (edited) I zvanično:http://kkpartizan.rs/sr/vest/2814/erik-mika-je-novo-pojacanje-partizana?fbclid=IwAR32DERimVy_rVHUmlyew7pM8nnE2kTAI2tKZA-XAX5Q-Y3b_CCfnUXWlkk Znači, trebalo bi da je to to što se tiče sastava. edit: kasnim Iako sam ga gledao samo na highlights-ima, što kaže @Gudura i meni deluje prilično mlitavo, ali videćemo. Edited August 24, 2020 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Da li neko zna kad smo poslednji put imali ovako jeftin tim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Nije sve ni u parama. Ako su ruze - procvetace. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Uf komšije taj vam je ko Stime pa još malo mekaniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Čini mi se da je dečko ložana, ako puste publiku u neko doba mogao bi biti čak i prosječan igrač od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 ja ga se samo sećam iz Pionira da smo mislili da je finac, plavušan kao Mika Hakinen, sad pogledah statistiku, 2 poena u debaklu Breše od Zvezde 103:67 cenim da vam je to privremeno rešenje, jeftin sa oznakom low risk high reward Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Od Devina Vilijamsa do mačke u džaku. Evo i Bogdan kaže da smo prevelik zalogaj za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 @uvrnuto Originalno i posveceno uradjen uvod. Ne verujem da je iko procitao post i nije podelio lajk, pa moze da se zakljuci da je u ovih par dana oko 70 ljudi pratilo podforum kosarku i da je toliko ljudi zainteresovano za domacu kosarku. Sto se tima KKP tice, napravljene su male promene u igrackom kadru, ali ostaje da se vidi kako ce to novi trener da poslozi i da li ce uneti neke nove ideje ili ce pokusati da kopira Italijana. Novi centar se verovatno dovodio sa idejom da bude drugaciji igrac od Moslija. Ne vidim problem i ako on ne bude bio prva opcija u reketu, imate tri centra i za svakog ce biti minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 1 hour ago, goldberg said: Novi centar se verovatno dovodio sa idejom da bude drugaciji igrac od Moslija. Ne vidim problem i ako on ne bude bio prva opcija u reketu, imate tri centra i za svakog ce biti minuta. Ali to i jeste problem, on je jako sličan Mozliju, što se ofanzivnog dela tiče. Nešto bolji range koji svakako nije preterano upotrebljiva stavka, isto tako i igra leđima. Poenterski učinak se svodi na pik, slip, katove, tranziciju. U prevodu, koliko lopti na tacni dobije, toliko će biti poena i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 E sad i vi komsije malo da vidite kako je imati Stimca, okrece se kolo srece, samo jos ubitacan plej treba hm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Hvala na pažnji, komšo, ali ja ću ipak sačekati okolo pet zvaničnih utakmica pre nego što donesem sud o bratu Svetitelju Strašnog suda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 (edited) http://web.legabasket.it/player/MIK-ERI-95/ Nisam gledao(nažalost SK ne daje više Legabasket) Pesaro te sezone, ali sam snimio da ima dobre statse. Pesaro zna da ubode igraca, poslednjeg kog sam gledao tamo(dok je SK prenosio Legabasket) i imao je odlične statse je bio Ostin Daje. Reko aj da vidim sad tog Miku u Bresi (dosao u Bresu, a SK prenosi EK) i veliko razočarenje. Previse mekan na oba kraja terena. Edited August 24, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 13 hours ago, Babaduka said: E sad i vi komsije malo da vidite kako je imati Stimca, okrece se kolo srece, samo jos ubitacan plej treba hm Komso, i vama to isto fali, s tim sto se mi za pleja ne bojimo da ce sinko da se vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Je l bila neka izjava tipa da ovaj Mika završava ekipu, ili mogu makar da nastavim da se (lažno) nadam dovođenju još jednog igrača? Ne mogu da se ne zapitam, ako je postojala želja da se juri Vilijams ili Rejnolds, a onda da se dovode ovakav igrač? U čemu je tačno fora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 18 minutes ago, Cooper said: Promenio tehniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Pa Vrabac je vezao 28 na treningu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 ...cenim da vam je to privremeno rešenje, jeftin sa oznakom low risk high reward Pa ne znam bas da li se kod nas plata od 250k godisnje moze racunati pod "jeftin". Uostalom, to je otprilike mozda malo vise od prosecne plate. Ne racuna se bez metle.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 9 minutes ago, Referent said: Promenio tehniku? Izgleda da jeste. Sa onom ranije nije bilo šanse da pogodi al je bar zato ružno izgledalo. Možda i bude nešto od njegovog suta ako promeni tehniku na bilo kakav način. Odnosno on kada bi imao pristojan šut bi bio legitiman igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) Njemu je ballhandling čak i veći problem od šuta, ali ok, svako unapređenje znači. Ipak, ja lično ne verujem neka posebna napredovanja u 27. 28. godini (iako ima izuzetaka naravno). Da se ustali na 32-33% i to iz potpuno otvorenih pozicija, šutubljtm. Edited August 25, 2020 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 22 hours ago, realno *w said: Ali to i jeste problem, on je jako sličan Mozliju, što se ofanzivnog dela tiče. Nešto bolji range koji svakako nije preterano upotrebljiva stavka, isto tako i igra leđima. Poenterski učinak se svodi na pik, slip, katove, tranziciju. U prevodu, koliko lopti na tacni dobije, toliko će biti poena i to je to. Nisam ga nesto pratio. Kakav je u odbrani? 5 hours ago, realno *w said: Je l bila neka izjava tipa da ovaj Mika završava ekipu, ili mogu makar da nastavim da se (lažno) nadam dovođenju još jednog igrača? Ne mogu da se ne zapitam, ako je postojala želja da se juri Vilijams ili Rejnolds, a onda da se dovode ovakav igrač? U čemu je tačno fora. Pa nema vise gde da se dovede novi igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Tja, osam vezanih, još bi mu falile dve u nizu pa da ode na odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 https://airball.me/2020/08/24/new-hope-part-four-man-on-a-mission/ Evo vam jedan presjek najnovijeg pojacanja koga zanima malo detaljnije o njemu 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts