Ne sam Safete Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 22 5 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-isplatio-parahovskog/380309 👏👏 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 To je njima vodjenje kluba - dogovaras se, ne razmisljas s kim; potpisujes, ne razmisljas sta; obecavas, nikad ne ispunjavas; stalno nekome nesto dugujes; cekas oktroisana sponzorstva drzavnih firmi; lajes na sve strane kako su ovi od prekoputa zli virus sotone Evo dajte meni da vodim klub, garantujem da sam u stanju da replikujem sve napred navedene metode rada, a radio bih i za manju platu 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Čuj, vođenje kluba. Tako vode celu zemlju. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 8 minutes ago, Barkley#34 said: Čuj, vođenje kluba. Tako vode celu zemlju. Veći su mi problem ovi naši uhljebi, što bi Hrvati rekli, nego Ostoja i ostali koje je država poslala da nam pomognu. Nije Ostoja doveo ni jedno od tih pojačanja. Otići će limar jednog dana, šta ćemo sa 'zaslužnim' grobarima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Sava i Cančuga - uberprajsles fotka 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ja kad god vidim Caneta, kroz telo mi prostruji tezak cringe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 3 hours ago, Barkley#34 said: Čuj, vođenje kluba. Tako vode celu zemlju. a u vreme spsa se znalo ko kosi a ko vodu nosi ili benzin diluje. 3 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja kad god vidim Caneta, kroz telo mi prostruji tezak cringe. blago tebi. meni prostruji c+krindžara od aleka, ane, vesketa a onda imaš plejadu likova koji trpaju estradni prostor ali cane je krindžara. pa dudlaj onda modelsicama 2021. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Alas, nema danas modelsica vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Ne plačem ja, ti plačeš... 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 @đubrivo. Ja se izvinjavam ako/sto sam te uzrujao, nadam se da ces uspeti da se smiris do kraja veceri. On a subject, ne znam o kakvim modelsicama dudlamo sada? Meni se kenja od 90% estradnih umetnika Srbije, u vecini zanrova. Sto zbog muzike, sto zbog imidza, sto zbog oba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: @đubrivo. Ja se izvinjavam ako/sto sam te uzrujao, nadam se da ces uspeti da se smiris do kraja veceri. On a subject, ne znam o kakvim modelsicama dudlamo sada? Meni se kenja od 90% estradnih umetnika Srbije, u vecini zanrova. Sto zbog muzike, sto zbog imidza, sto zbog oba. i ja se jednako tebi izuinjavam ali mi bude grdno kada čujem u 2021. da cane nekome izaziva krindz, kao da živimo u hotelu kalifornija, 1969. ima toliko nesrećnih pojava svakih 5 minuta ali tebi je cane krindz. tvoj problem svakako a moje pravo da izrazim zgrazavanje i nezadovoljstvo. 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Alas, nema danas modelsica vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Jaooo najbesmislenija rasparava ko sta slusa kad krene sa neke elitisticke tacke gledista, sta koga boli nek slusa ko sta hoce, ja slusam i modelsice i caneta i hjurikejn koji vec q No Kad smo vec kod mog imenjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 nije rasprava, samo crtam metu na čelu dziberani kojima je sve okej i sve isto i super jesam govno ali nisam budala, znam zašto i šta pričam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 23 minutes ago, đubrivo. said: A na te 3 pojave si mislio... Molim te, ne kaljaj mi uspomenu na modelsice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 sve je super al cane je krindzi : 2021 beograd je časopis sabor al bitno je da nismo elitisti, politički korektni, pametnom dosta i žuta govna 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: A na te 3 pojave si mislio... Molim te, ne kaljaj mi uspomenu na modelsice modelsice su bile mocart, bizmark i djina dejvis. juče Safete bacio dobar meme na te teme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Treba odbraniti 28 razlike sutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Team uini all the way.U to ime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Ajmo kroz patnju do pobede večeras. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Je li prezdravio iko od igrača od Zadra do danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 (edited) Marko Stranica bi trebalo da igra. I Zagor, samo ne znam je li to plus ili minus 😄 Edited March 3, 2021 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 13 hours ago, Luchifer89 said: Team uini all the way. U to ime taj murinjo me uvek podseti na opis sa tarzanije Quote Cane pre promene pola dok je bio Cakana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Sta je ovo, nigde truba, nigde budilnik? A jos radni dan... Ajmo malo zivlje to, barem do utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts