Stiletto Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Neka Alija tu, neće da se baci. Neka povreda ili neki pozitivan nalaz u standardnoj rotaciji, neka ima nekog ko može da ošuri i sa kraja klupe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Kad reprezentacija ide na turnir, uglavnom vodi tri plejoa. Zašto ih ne bismo imali za ligu? Što kaže Stiletto, zlu ne trebalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 54 minutes ago, Golijat said: @Kooineeperk Stvarno zanimljivi podaci. Odakle ove informacije? Tj ko je izvor? Ma sprdam se, kao sto sam i napomenuo, ali sam malo nastelovao tako da kad se izracuna, je to jedan fin, "nikad veci na ovim prostorima" budzet. Dodje nekih 10milki (doduse USD valute). 😄 Ali sve i da se proda jedna solja i deo tih pare dodje u KKP (ne mora dres), da nekolicina dece pocnu da prate Partizan, i pod uslovom da ovo zapravo i nije nista kostalo sam klub osim tvitovanja, slanja logo-a i ostalih materijala da Kinezi sami sve odrade, onda je povrat investicije ogromna 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Radi se o nekoj saradnji KSS i Kineza, gde mi njima šaljemo trenere, znanje itd, a pošto ima naših tamo, oni uz odobrenje kluba napravili ovo. Dok je sve bilo normalno, prošle sezone su dolazili neki klinci, kineske pkole košarke itd. Da li će biti para, ko zna. Ako je tačno da ne dobiju nikakve pare od ovog šipa ćto se reklamira na sajtu, onda tek od ovoga neće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 Pominje se sponzorstvo od cetli hilade dinala mesečno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 9 hours ago, Kooineeperk said: Ma sprdam se, kao sto sam i napomenuo, ali sam malo nastelovao tako da kad se izracuna, je to jedan fin, "nikad veci na ovim prostorima" budzet. Dodje nekih 10milki (doduse USD valute). 😄 Ti se mozda sprdas, ali Kina zaista jeste ogromno trziste i mnogi se tamo dodvoravaju upravo zbog ekonomskog potencijala. Uopste nije naivno, a imajuci u vidu koliko su operisani od kosarke a vole da se loze na istu, ovo mozda i nije potez za zanemarivanje. Videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 predlažem da partizan istupi iz eurocupa i pristupi kineskoj prvoj ligi. nakon tri uzastopno osvojene titule i akvizicije originalnog jr smitha, šalje faks kineskom savezu u leto 2024. da napušta ligu (što će kineska vojska slučajno otkriti koristeći sonar) & dogovara dijamantski wild card sa bartomeuom (jer je oridjinale jr i u 39oj i dalje tarme wild) i na taj način zgrcje fantastičnu dobit koju je shilobad vodio u svesci iz matematike A4 formata kao duple knjige (napred kina pa obrne na poslednju stranu i stavi euroleague). naravno, svake sezone doputujete na kls. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ne može kineska liga, već smo poslali pristupnicu za hrvatsku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 hour ago, đubrivo. said: predlažem da partizan istupi iz eurocupa i pristupi kineskoj prvoj ligi. nakon tri uzastopno osvojene titule i akvizicije originalnog jr smitha, šalje faks kineskom savezu u leto 2024. da napušta ligu (što će kineska vojska slučajno otkriti koristeći sonar) & dogovara dijamantski wild card sa bartomeuom (jer je oridjinale jr i u 39oj i dalje tarme wild) i na taj način zgrcje fantastičnu dobit koju je shilobad vodio u svesci iz matematike A4 formata kao duple knjige (napred kina pa obrne na poslednju stranu i stavi euroleague). naravno, svake sezone doputujete na kls. A na utakmicama nam je panda maskota, dakako crno bela. I niko neće od "tvojih" posumLJati da si ispod odežde ti i da si se prodao za šaku juana.😜 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 hour ago, đubrivo. said: predlažem da partizan istupi iz eurocupa i pristupi kineskoj prvoj ligi. nakon tri uzastopno osvojene titule i akvizicije originalnog jr smitha, šalje faks kineskom savezu u leto 2024. da napušta ligu (što će kineska vojska slučajno otkriti koristeći sonar) & dogovara dijamantski wild card sa bartomeuom (jer je oridjinale jr i u 39oj i dalje tarme wild) i na taj način zgrcje fantastičnu dobit koju je shilobad vodio u svesci iz matematike A4 formata kao duple knjige (napred kina pa obrne na poslednju stranu i stavi euroleague). naravno, svake sezone doputujete na kls. Nije los predlog, pored titule Prvaka Evrope imali bi i titulu Prvaka Azije - Covic bi kukao na Skupsini UN. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ako moze bez Covica na ovom topicu. 😏 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) 32 minutes ago, odupri se ludilu said: A na utakmicama nam je panda maskota, dakako crno bela. I niko neće od "tvojih" posumLJati da si ispod odežde ti i da si se prodao za šaku juana.😜 kad mi u glavnom štabu narodne republike partizan kažu da plata kasni i citiraju lovernja i bertansa na mandarinskom: 15 minutes ago, Kronostime said: Nije los predlog, pored titule Prvaka Evrope imali bi i titulu Prvaka Azije - Covic bi kukao na Skupsini UN. da jebote, kineska verzija badalone. ionako n'umete da uzmete evropske titule igrajući kod kuće Edited December 2, 2020 by đubrivo. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Nije Badalona nego Fuenlabrada. Potrebno je neko predznanje za ulazak na ovaj topik, majku mu. Je l' to znači da bi se Ostoja preorijentisao na neke kineske automobile? 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 leteće. kad mi uplatite zaostale plate, možete da me propitujete o istoriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 10 minutes ago, Barkley#34 said: Nije Badalona nego Fuenlabrada. Potrebno je neko predznanje za ulazak na ovaj topik, majku mu. Je l' to znači da bi se Ostoja preorijentisao na neke kineske automobile? Javljaju insajderi da je Shuanghuan logo vec nalepljen pored Land Rovera u salonu u Cacku. Morao sam da guglam - shuanghuan Auto was a Chinese automobile manufacturer headquartered in Shijiazhuang, Hebei Province. It was established in April 1988 and acquired the state-owned automobile manufacturer Red Star in 2002 Cova nam ulazi u klub preko kineza i partije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 minute ago, đubrivo. said: leteće. kad mi uplatite zaostale plate, možete da me propitujete o istoriji Ima li sto vase u Kini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Za plate ćeš prvo morati za angažuješ slepog miša, da ne kažem bat, a pošto smo sad Kinezi, čuvaj se da ne završiš u supi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Od 1.12.2020. pocela je prodaja suvenira u 3 najveca kineska grada, Pekingu, Sangaju i Vuhanu. Od 1.1.2021. ocekuje se i u ostalim gradovima... 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 9 minutes ago, Kronostime said: Ima li sto vase u Kini? Valterov duh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1 minute ago, Sprivel said: Valterov duh. Duh je duh, ali drugo je trziste na kome mozes prodati prave vredosti, a ne mahati tabelama iz Excella. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Vidim ima nove poruke na temi, udjem da vidim da li je neko napisao nesto pametno o toj saradnji... i vidim 20 postova trolovanja i medjusobnog drkanja... Aj malo uozbiljite, stvarno me je zanimala forma te saradnje sa Kinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 2 minutes ago, John Terry said: Vidim ima nove poruke na temi, udjem da vidim da li je neko napisao nesto pametno o toj saradnji... i vidim 20 postova trolovanja i medjusobnog drkanja... Aj malo uozbiljite, stvarno me je zanimala forma te saradnje sa Kinom. Toma Grobar rukovodi onim telom za saradnju sa Kinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Jbg, da znamo o čemu se radi i da imamo ozbiljne likove u upravi pisali bismo ozbiljno. 25 minutes ago, Sprivel said: Valterov duh. Jedan duh u Kini, drugi lebdi nad Marakanom, promenite ime u Kasper. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) 24 minutes ago, John Terry said: Vidim ima nove poruke na temi, udjem da vidim da li je neko napisao nesto pametno o toj saradnji... i vidim 20 postova trolovanja i medjusobnog drkanja... Aj malo uozbiljite, stvarno me je zanimala forma te saradnje sa Kinom. 1. dobio sam posao 2. pazi kako pises o meni, ujedinjene nacije su me proglasile ugrozenom i ranjivom vrstom edit + mi ron artest porucuje vini ja sam pandin prijatelj Edited December 2, 2020 by đubrivo. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Idealna prilika da me7o sledeće godine predje u kkP sa alibabe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts